Gaming Datorer

Kraftfulla Gaming Dator & Speldator från PCSpecialist

PCSpecialist Gaming Datorer

Levererar extrem spelprestanda i de senaste titlarna med våra gaming datorer. Upplev dina favoritspel med uppslukande grafik och tävlingsinriktad onlineaction med ultrasnabb uppdateringshastighet. Våra gaming datorer är byggda med den senaste tekniken från världskända varumärken, så att du kan njuta av spel med högsta möjliga inställningar. Välj bland vårt utbud av gaming dator nedan som du kan konfigurera efter dina exakta behov.

Om du behöver en gaming PC snabbt har vi satt samman en uppsättning av konkurrenskraftiga pc:ar som kan levereras följande dag. Du kan också se våra andra pc-system nedan för att bygga det bästa möjliga pc-systemet för dina behov.

Alla våra stationär gamingdator kan konfigureras efter dina exakta behov via våra lättanvända onlinekonfiguratorer. Välj din processor, grafikkort, minne, lagring och mer som ska byggas in i din nya gaming dator. Alternativt kan du kontakta vårt callcenter för att få expertråd och hjälp innan du köper din gaming dator. Se våra andra typer av datorer nedan för att bygga bästa möjliga datorsystem för dina behov.

Gaming Datorer

Skaffa en gaming-PC som är mer dig!

Inte nog med att alla våra stationär speldator är byggda för att möta våra kunders spelbehov, vi låter dig också sätta din egen prägel på designen och konstruktionen. Det finns många sätt att få din nästa gaming PC att passa din egen stil och personlighet: chassi, LED-färg, fläktfärg, tangentbord, mus med mera.


    Komponenter

  • Processor
  • Grafikkort
  • HDD/SSD
Processor
Intel Symbol AMD Symbol
Nvidia Grafikkort
AMD Grafikkort
Nvidia RTX Symbol AMD Radeon Symbol
Lagring

Konfigurator av Speldator

Bygg dina drömmars gaming dator med vår lättanvända konfigurator. Med ett stort urval av branschens senaste och mest kraftfulla komponenter kan du bygga din nästa speldator för att passa både din budget och din spelstil.

Paket med speldatorer

Glöm inte att du kan köpa mer än bara en speldator från PCSpecialist, du kan inkludera en mängd olika paket för speldatorer och tillbehör till din beställning av stationär speldator. Med ett brett utbud av produkter att välja bland, inklusive skärmar för spel med upp till 360Hz uppdateringshastighet eller 4K-upplösning, speltangentbord med mekaniska omkopplare och snabb tangenttryckningshastighet och spelmöss med 18k DPI optisk sensor. Våra paket för speldatorer har allt du behöver för att spela dina favoritspel på direkten, med eller utan RGB-ljus!

Paket med speldatorer

Speltillbehör

Gör framsteg i dina spel med allt du behöver för att dominera dina fiender. Välj från vårt utbud av PC-tillbehör för gaming inklusive: gaming-monitorer, gaming-tangentbord och möss, gaming-headset, gaming-mikrofoner, Gaming-kontroller, RGB-musmattor, streaming-tillbehör, webbkameror, PC-högtalare, gaming-stolar och mer. Slösa inte tid på att få dina speltillbehör från något annat ställe. Spara pengar genom att välja alla tillbehör du behöver med din stationär speldator och börja spela direkt när du får leveransen.

Speltillbehör

Förbyggda speldatorer

I lager & redo att skickas! Vi har en mängd förbyggda speldatorer som du kan beställa idag för att skickas direkt. Alla våra förbyggda speldatorer har byggts med högkvalitativa komponenter från världens ledande varumärken för PC-spelande som Intel, AMD, NVIDIA, ASUS, Corsair och många fler. Alla förbyggda speldator genomgår kraftfulla test- och QC-procedurer så att du kan njuta av ditt spelande med obehindrad prestanda och utan att vänta. Kolla in vårt utbud av förbyggda speldatorer som kan beställas.

Förbyggda speldatorer

Byggts av våra experttekniker

Varje gaming dator har handbyggts av våra experttekniker och genomgår en kraftfull testningsprocedur för att säkerställa att varje speldator har oöverträffad prestanda i de senaste spelen, direkt från lådan.

Vi är väldigt säkra på att vi har branschens bästa experttekniker. Alla våra gaming PC genomgår grundlig testning för att säkerställa att våra gaming PC är redo att användas direkt vid leverans! Detta minskar graden av returer och låter våra kunder njuta av sin stationär gamingdator!

Grafikkort

Vi är Gamers

Majoriteten av personalen på PCSpecialist är också entusiastiska spelare. Gemensamt har de samlat ihop otaliga timmar speltid i de senaste speltitlarna de senaste 20 åren. Var trygg i att det är entusiaster som bygger din nya gaming-PC och att vi kommer sträva efter att bygga den ultimata spelupplevelsen till ditt hem.

Gaming är en passion för många i vår personal, så när vi bygger en PC är vi alltid fascinerade av nya riggar och bryr oss om varje bygge som om det var vårt eget. Vi ÄLSKAR gaming! På PCSpecialist bygger vi med passion—så lita på att du är i goda händer.

PCSpecialist Gaming Datorer:

Byggt av gamers, för gamers.

Gamers

Spelbaserade datorer

Välj ditt favoritspel

Vi på PCSpecialist är också hängivna spelare, och vi vet hur förvirrande det kan vara med rekommenderade specifikationer för de senaste spelen. På den här sidan hjälper vi på PCSpecialist dig med systemrekommendationer för varje spel!

Spelbaserade datorer

Följ oss på Discord

Dela din nya PCSpecialist Dator, din nuvarande spelrigg eller dina nya tech-inköp!

#Share-your-setup

Spelrigg
EasyTigrr
Gaming Datorer
aktasakplays
Spelrigg
TaeK
Spelrigg
ary
Gaming Datorer
Togg
Spelrigg
ojmck22
Spelrigg
DemoRobb
Gaming Datorer
Turt

Bygg din gaming Dator idag!

Har du någonsin velat ha en gaming dator men inte riktigt velat bygga den själv? Du kan sluta leta för vi på PCSpecialist låter dig definiera din egen gaming datorer och sen bygger vi den åt dig! Vi har ett brett urval av datorer, från kontorsbruk till senaste gaming-PC:ar.

På PCSpecialist vill vi se till att varje gaming-pc som vi säljer är perfekt för våra kunder. Om du vill ha mer information om våra specialbyggda pc:ar, hjälp med att bygga din egen specialbyggda pc eller med att uppgradera din nuvarande PCSpecialist-gaming-pc, slå oss gärna en signal. Den vänliga personalen i vårt callcenter hjälper gärna till!

Är du redo att bygga din EGEN gaming-PC? Låt oss börja nu, välj alla dina komponenter själv och skapa din dröm-PC direkt här på webbsidan. Bygg en långvarig, högpresterande gaming dator just nu!

Gaming Datorer