Dagens erbjudanden

De senaste erbjudandena och kampanjerna från PCSpecialist

Gaming Datorer

Kraftfulla Gaming Dator & Speldator från PCSpecialist

PCSpecialist Gaming Datorer

Levererar extrem spelprestanda i de senaste titlarna med våra gaming datorer. Upplev dina favoritspel med uppslukande grafik och tävlingsinriktad onlineaction med ultrasnabb uppdateringshastighet. Våra gaming datorer är byggda med den senaste tekniken från världskända varumärken, så att du kan njuta av spel med högsta möjliga inställningar. Välj bland vårt utbud av gaming dator nedan som du kan konfigurera efter dina exakta behov.

Om du behöver en gaming PC snabbt har vi satt samman en uppsättning av konkurrenskraftiga pc:ar som kan levereras följande dag. Du kan också se våra andra pc-system nedan för att bygga det bästa möjliga pc-systemet för dina behov.

Alla våra stationär gamingdator kan konfigureras efter dina exakta behov via våra lättanvända onlinekonfiguratorer. Välj din processor, grafikkort, minne, lagring och mer som ska byggas in i din nya gaming dator. Alternativt kan du kontakta vårt callcenter för att få expertråd och hjälp innan du köper din gaming dator. Se våra andra typer av datorer nedan för att bygga bästa möjliga datorsystem för dina behov.

Gaming Datorer

Skaffa en gaming-PC som är mer dig!

Inte nog med att alla våra stationär speldator är byggda för att möta våra kunders spelbehov, vi låter dig också sätta din egen prägel på designen och konstruktionen. Det finns många sätt att få din nästa gaming PC att passa din egen stil och personlighet: chassi, LED-färg, fläktfärg, tangentbord, mus med mera.


    Komponenter

  • Processor
  • Grafikkort
  • HDD/SSD
  • Minne
Processor
Intel Symbol AMD Symbol
Nvidia Grafikkort
AMD Grafikkort
Nvidia RTX Symbol AMD Radeon Symbol
Lagring
PCSpecialist Minne

Konfigurator av Speldator

Bygg dina drömmars gaming dator med vår lättanvända konfigurator. Med ett stort urval av branschens senaste och mest kraftfulla komponenter kan du bygga din nästa speldator för att passa både din budget och din spelstil.

Paket med speldatorer

Glöm inte att du kan köpa mer än bara en speldator från PCSpecialist, du kan inkludera en mängd olika paket för speldatorer och tillbehör till din beställning av stationär speldator. Med ett brett utbud av produkter att välja bland, inklusive skärmar för spel med upp till 360Hz uppdateringshastighet eller 4K-upplösning, speltangentbord med mekaniska omkopplare och snabb tangenttryckningshastighet och spelmöss med 18k DPI optisk sensor. Våra paket för speldatorer har allt du behöver för att spela dina favoritspel på direkten, med eller utan RGB-ljus!

Paket med speldatorer

Förbyggda speldatorer

I lager & redo att skickas! Vi har en mängd förbyggda speldatorer som du kan beställa idag för att skickas direkt. Alla våra förbyggda speldatorer har byggts med högkvalitativa komponenter från världens ledande varumärken för PC-spelande som Intel, AMD, NVIDIA, ASUS, Corsair och många fler. Alla förbyggda speldator genomgår kraftfulla test- och QC-procedurer så att du kan njuta av ditt spelande med obehindrad prestanda och utan att vänta. Kolla in vårt utbud av förbyggda speldatorer som kan beställas.

Xbox Game Pass Ultimate

Upptäck ditt nya favoritspel

Obegränsad tillgång till över 100 högkvalitativa PC-spel för Windows 11. Eftersom spel läggs till hela tiden har du alltid något nytt att spela. Nu inkluderad med varje kvalificerat PCSpecialist-system.*

Ta reda på mer
Speltillbehör

Speltillbehör

Gör framsteg i dina spel med allt du behöver för att dominera dina fiender. Välj från vårt utbud av PC-tillbehör för gaming inklusive: gaming-monitorer, gaming-tangentbord och möss, gaming-headset, gaming-mikrofoner, Gaming-kontroller, RGB-musmattor, streaming-tillbehör, webbkameror, PC-högtalare, gaming-stolar och mer. Slösa inte tid på att få dina speltillbehör från något annat ställe. Spara pengar genom att välja alla tillbehör du behöver med din stationär speldator och börja spela direkt när du får leveransen.

Byggts av våra experttekniker

Alla speldatorer byggs för hand av våra experttekniker och genomgår hårda tester för att säkerställa att var och en av dem redan från början har oöverträffad prestanda i de senaste spelen.

Vi är väldigt säkra på att vi har branschens bästa experttekniker. Alla våra gaming PC genomgår grundlig testning för att säkerställa att våra gaming PC är redo att användas direkt vid leverans! Detta minskar graden av returer och låter våra kunder njuta av sin stationär gamingdator!

Grafikkort

Vi är Gamers

Majoriteten av personalen på PCSpecialist är också entusiastiska spelare. Gemensamt har de samlat ihop otaliga timmar speltid i de senaste speltitlarna de senaste 30 åren. Var trygg i att det är entusiaster som bygger din nya gaming-PC och att vi kommer sträva efter att bygga den ultimata spelupplevelsen till ditt hem.

Gaming är en passion för många i vår personal, så när vi bygger en PC är vi alltid fascinerade av nya riggar och bryr oss om varje bygge som om det var vårt eget. Vi ÄLSKAR gaming! På PCSpecialist bygger vi med passion—så lita på att du är i goda händer.

PCSpecialist Gaming Datorer:

Byggt av gamers, för gamers.

Gamers

Spelbaserade datorer

Välj ditt favoritspel

Vi på PCSpecialist är också hängivna spelare, och vi vet hur förvirrande det kan vara med rekommenderade specifikationer för de senaste spelen. På den här sidan hjälper vi på PCSpecialist dig med systemrekommendationer för varje spel!

Spelbaserade datorer

Följ oss på Discord

Dela din nya PCSpecialist Dator, din nuvarande spelrigg eller dina nya tech-inköp!

#Share-your-setup

Speldatorrigg
EasyTigrr
Gaming Datorer
aktasakplays
Speldatorrigg
TaeK
Speldatorrigg
ary
Gaming Datorer
Togg
Speldatorrigg
ojmck22
Speldatorrigg
DemoRobb
Gaming Datorer
Turt

Bygg din gaming Dator idag!

Har du någonsin velat ha en gaming dator men inte riktigt velat bygga den själv? Du kan sluta leta för vi på PCSpecialist låter dig definiera din egen gaming datorer och sen bygger vi den åt dig! Vi har ett brett urval av datorer, från kontorsbruk till senaste gaming-PC:ar.

På PCSpecialist vill vi se till att varje gaming-pc som vi säljer är perfekt för våra kunder. Om du vill ha mer information om våra specialbyggda pc:ar, hjälp med att bygga din egen specialbyggda pc eller med att uppgradera din nuvarande PCSpecialist-gaming-pc, slå oss gärna en signal. Den vänliga personalen i vårt callcenter hjälper gärna till!

Är du redo att bygga din EGEN gaming-PC? Låt oss börja nu, välj alla dina komponenter själv och skapa din dröm-PC direkt här på webbsidan. Bygg en långvarig, högpresterande gaming dator just nu!

Gaming Datorer

Gaming Datorer Vanliga frågor

Vilka komponenter använder ni?

Vi använder oss av ett brett utbud av världskända speldatorkomponenter, inklusive våra alldeles egna PCSpecialist-märkta komponenter. Varumärkena inkluderar: PCSpecialist, Intel, AMD, NVIDIA, Corsair, Zotac, Palit, Seagate, Samsung, Gigabyte, Asus, Cooler Master, Lian Li, Fractal Design, Thermaltake, Be Quiet! & NZXT. Vi har även en mängd olika tillbehör från populära märken som Asus, Ilyama, MSI, Razer, Logitech, Elgato, GT Omega med flera.

Alla våra listade komponenter är utvalda specifikt för tillförlitlighet, kompatibilitet och kvalitet, vilket är anledningen till att vi bara har de bästa komponenterna att välja mellan.

Hur mycket kostar en speldator?

Varje speldator kan variera i pris beroende på vilken typ av spel du vill spela. Om du för det mesta vill spela med låga inställningar i 60 FPS passar en speldator på instegsnivå till ett överkomligt pris perfekt för dig. Till exempel en Intel® core i5 eller AMD Ryzen™ 5-processor tillsammans med ett grafikkort som NVIDIA GTX™ 1660 Super eller AMD Radeon™ RX 6600.

Om du däremot vill spela de senaste AAA RPG-spelen eller snabba actionspel i ultrahög upplösning med 144-360 FPS, är en gamer-dator i mellan- till högprissegmentet det bättre alternativet. Avancerade speldatorer kan ha Intel® Core i9 och AMD Ryzen™ 9-CPU:er och NVIDIA RTX™ 3090 Ti och AMD Radeon™ RX 6900 XT-GPU:er. Se vårt utbud av speldatorer i instegs-, mellan- och toppklass ovan.

Alternativt kan du titta på vår sida för speldatorer och välja en speldator som är konfigurerad enligt de rekommenderade kraven för ditt favoritspel.

Ska jag uppgradera min speldator?

Om du kämpar för att få fler FPS i dina favorit-RPG-spel eller vill uppleva uppslukande 4K-grafik kan det vara bra att uppgradera grafikkortet, processorn eller RAM-minnet i din speldator. Med en befintlig speldator från PCSpecialist kan du uppgradera mycket enkelt via ditt konto. Välj helt enkelt den beställning du vill uppgradera, ändra komponenterna till de du vill ha och skicka din speldator till oss för uppgradering!

Finns det några andra garantialternativ?

Varje speldator har en standardgaranti på 3 år där livstids teknisk support för hårdvara ingår. Du kan uppgradera din standardgaranti till 3 års silver, 3 års guld eller 3 års platinagaranti. Se vår beskrivning av garantialternativen för mer information.

Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga?

Du kan köpa din nya speldator med en mängd olika betalningsalternativ som kreditkort, betalkort, banköverföring, bankbetalning och check.

Hur länge måste jag vänta på min speldator?

Vi är glada att kunna erbjuda mycket snabba byggtider och snabb leverans. Se vår leveranssida för mer information om aktuella leveranstider och när du kan förvänta dig att din speldator skickas. Glöm inte att du också kommer att få regelbundna e-postmeddelanden med uppdateringar om din beställning.