På PCSpecialist säkerställer vi att du får de lägsta priserna och den senaste teknologin. Hur uppnår vi detta?


Varenda en av de hundratusentals datorer och laptoppar vi har tillverkat är beställningsbyggen efter våra kunders specifikationer. Med våra massiva stordriftsfördelar söker vi världen över för att ge dig de bästa kvalitetskomponenterna från de största varumärkena, såsom Intel, AMD, Corsair och ASUS. När du använder vår kundvänliga och förvånansvärt lättanvända webbsida kommer du se hur vi koncentrerar våra ansträngningar runt dig och i vår tur ger en excellent service, excellenta priser och excellent teknisk support efter försäljning.

Vi hoppas att när du har bestämt vilken dator du vill köpa att vi hjälpt dig lära dig lite mer om exakt vad din dator kommer innehålla och vad du borde kunna åstadkomma med den, så att du inte bara kommer njuta av din nya dator utan också helt förstå den!

Så vad kan vi erbjuda?

För varje dator du köper hos oss får du teknisk support via telefon till en låg kostnad, oöverträffad kundservice och mest av allt, en ny dator/laptop som du vill skryta med för dina vänner och släktingar. Vi erbjuder en mer personlig service - vänligen läs våra rekommendationer och bestäm sedan själv. Vi kan bygga en dator efter dina exakta önskemål, där du alltså inte betalar för delar du inte använder. Datorerna vi skapar för dig håller industriell standard och är exakt skräddarsydda för dina behov med enbart komponenter av toppkvalitet.

Vi har vunnit respekt och erkännande!

PC Specialist Ltd är en Microsoft Certified Partner, vilket visar vårt engagemang för kompetens och utbildning. Vi är också respekterade som en Intel Premier Provider - vilket visar vårt engagemang för att tillhandahålla den senaste Intel-tekniken och kvaliteten.

Vi är gröna!

Vi har investerat i en 235,5kW solpanelinstallation för att hjälpa oss generera runt 187 900kW per år (tillräckligt för att försörja 57 hem med el) för att göra det möjligt för oss att generera så mycket förnyelsebar el som möjligt. Vi har också investerat i återvinningsutrustning för att möjliggöra för oss att återvinna mer än 95% av vår kartong, mjukplast, hårdplast, metall, kartong, spännband och polystyren.

Vi genererar ungefär

187 900kW

per år

Vi återvinner mer än

95 %

av vår kartong

Vi är ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 certifierade!

ISO är ett internationellt standardiseringsorgan, representerat av olika nationella standardiseringsinstitutioner. Vi kan med glädje bekräfta att vi är UKAS certifierade för tre standarder:

  • ISO 9001 Kvalitetsförvaltning
  • ISO 14001 Miljöförvaltning
  • OHSAS 18001 Yrkeshälsa och säkerhetsförvaltning

Certifikatnummer 12959.

Du kan ladda ner våra ISO certifikat här!

Varför välja PCSpecialist

Det finns hundratals datorföretag att välja mellan... varför köpa din dator hos oss? Vi har sammanställt anledningarna till varför vi tycker vi är ett bättre val. Vänligen klicka här för att läsa dem.

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.