Europas ledande datorspecialist

Vi är specialiserade på att enligt önskemål bygga PC-datorer, bärbara datorer, allt-i-ett-enheter och servrar.

Om oss

Etablerade i 21 år.

Vi levererar en dator var 4,8:e minut.

PCSpecialist är ledande i Europa när det gäller att integrera system, specialiserade på skräddarsydda/beställningsbyggda PC:ar, laptoppar och AIO (Allt-i-ett-datorer). Vårt fokus har traditionellt varit att bygga de bästa och mest högpresterande systemen för entusiaster, spelare och yrkesfolk och vi har nyligen expanderat till nya marknader.

Vi grundades 2003, talar 11 språk och levererar datorer till över 30 länder i Europa. Vi har enheter i Tyskland, Nederländerna och Storbritannien samt filialer i Frankrike och Italien. År 2022 öppnade vi ett toppmodernt servicecenter i Heerlen, Nederländerna.

Vi levererar i hela Europa

För varje dator du köper hos oss får du teknisk support via telefon till en låg kostnad, oöverträffad kundservice och mest av allt, en ny dator/laptop som du vill skryta med för dina vänner och släktingar. Vi erbjuder en mer personlig service - vänligen läs våra rekommendationer och bestäm sedan själv. Vi kan bygga en dator efter dina exakta önskemål, där du alltså inte betalar för delar du inte använder. Datorerna vi skapar för dig håller industriell standard och är exakt skräddarsydda för dina behov med enbart komponenter av toppkvalitet.

Vi har vunnit respekt och erkännande!

PCSpecialist är en Microsoft Certified Partner, vilket visar vårt engagemang för kompetens och utbildning. Vi är också respekterade som en Intel Premier Provider - vilket visar vårt engagemang för att tillhandahålla den senaste Intel-tekniken och kvaliteten.

Vi är gröna!

Vi har investerat i en 235,5kW solpanelinstallation för att hjälpa oss generera runt 187 900kW per år (tillräckligt för att försörja 57 hem med el) för att göra det möjligt för oss att generera så mycket förnyelsebar el som möjligt. Vi har också investerat i återvinningsutrustning för att möjliggöra för oss att återvinna mer än 95% av vår kartong, mjukplast, hårdplast, metall, kartong, spännband och polystyren.

Vi genererar ungefär

187 900kW

per år

Vi återvinner mer än

95 %

av vår kartong

Vi är ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 certifierade!

ISO är ett internationellt standardiseringsorgan, representerat av olika nationella standardiseringsinstitutioner. Vi kan med glädje bekräfta att vi är UKAS certifierade för tre standarder:

  • ISO 9001 Kvalitetsförvaltning
  • ISO 14001 Miljöförvaltning
  • ISO 45001 Yrkeshälsa och säkerhetsförvaltning

Certifikatnummer 12959.

Du kan ladda ner våra ISO certifikat här!

Därför ska du välja PCSpecialist

Det finns hundratals datorföretag att välja mellan... varför köpa din dator hos oss? Vi har sammanställt anledningarna till varför vi tycker vi är ett bättre val. Vänligen klicka här för att läsa dem.