vad är DPD upphämtning?

Med DPD kan du vid köptillfället välja att få din order levererad till ditt närmsta DPD-utlämningsställe. Eller om du inte kommer vara hemma vid leveranstillfället, finns nu ett alternativ genom sms och e-postmeddelanden, där leveransen kan omdirigeras till ett lokalt DPD-utlämningsställe.

Vad är det för ledtider just nu?

För närvarande jobbar vi med dessa ledtider:

  • Stationära datorer:
    Beräknat: 7 till 9 arbetsdagar
  • Liquid Series® datorer:
    Beräknat: 4 till 6 arbetsdagar
  • Laptoppar:
    Beräknat: 7 till 9 arbetsdagar

Om jag lägger min order idag, när kan jag förvänta mig att få min dator?

Om du beställer en stationär dator idag och betalningen är bekräftad, baserat på ledtiderna ovan beräknar vi att en genomsnittlig order kommer att skickas senast tisdag 3 september 2019. . Detta är ingen garanti, utan bara ett ungefärligt datum, och är bara tillämpligt om din order påbörjas idag. Order lagda med finansieringsavtal eller med banköverföring kommer ej påbörjas förrän vi har bekräftat betalningen.

Hur kan jag snabba på min leverans?

Om du behöver din dator brådskande erbjuder vi en snabb leveransservice som kan väljas när du lägger din order, eller alternativt genom att ändra din order genom ditt konto online.

Alternativt, överväg att beställa en förbyggd dator som kan skickas direkt efter ordern är lagd, förutsatt att betalning är bekräftad senast 3pm under en arbetsdag. För att se vårt utbud av förbyggda datorer, klicka här.

När är "arbetsdagar"?

Arbetsdagar klassas som:

Måndag till fredag från 9:00 till 17:00 exklusive helgdagar.


Vad har ni för öppettider?

Måndag till fredag från 9:00 till 17:00.

Efter beställning, hur lång tid tar leveransen?

Varje dator är byggd efter dina önskemål. Vi har ett begränsat antal anställda men vår orderstock ändras dagligen. Baserat på vår orderstock kan vi uppskatta genomsnittliga ledtider på nya beställningar. När man tittar på våra uppskattade ledtider är det viktigt att beakta att somliga beställningar kommer levereras snabbare än så, medan andra tar längre tid. Leveranstider varierar beroende på de komponenter du väljer när du gör din beställning.

När vet jag att min order har skickats?

När din order har skickats, kommer vi skicka dig en bekräftelse via e-post och vi förser dig med ett försändelsenummer som du kan spåra online från ungefär 6pm den kvällen. Om du uppgett ett mobilnummer när du gjorde din beställning, kommer vi också skicka dig ett sms för att bekräfta att ordern har skickats samt bifoga försändelsenumret.

Hur lång tid tar det för min order att komma fram efter att ni skickat den?

Så snart din order har skickats, beräknas din dator anlända till dig inom 4 - 5 dagar (förutom helgdagar). Leveranser till öar tar längre tid, beroende på tillgängligheten av din leveransadress.

Order lagda för lördagsleverans kommer att skickas i tid för leverans lördag morgon.

Order lagda för leverans före 10:30am kommer levereras senast 10:30am.

Vilken budfirma använder ni?

Din order kommer skickas till dig med vårt val av budfirma, DPD. DPD har ett gott rykte och en mycket hög procentsats av försändelser levereras nästkommande arbetsdag. Under perioder med högt tryck däremot, kan din order ta 2 arbetsdagar att komma fram.

Vilken tid kommer min dator anlända?

Din order kommer skickas för leverans nästkommande dag och kan därför anlända närsomhelst mellan 9am - 6pm dagen den levereras.

Vad händer om jag missar leveransbudet?

Om det inte finns någon tillgänglig hos dig för att ta emot leveransen av din order, kommer DPD lämna ett kort med ett telefonnummer så du kan boka en ny leverans av din dator.

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.