Välj ditt favoritspel

För rekommenderade PCSpecialist-system

Vi på PCSpecialist är också hängivna spelare, och vi vet hur förvirrande det kan vara med rekommenderade specifikationer för de senaste spelen. På den här sidan hjälper vi på PCSpecialist dig med systemrekommendationer för varje spel!

Striden trappas upp!

Fortnite, som bygger på Epics Unreal-motor, är fantastiskt väl optimerat för intensiva strider spelare emellan, samt för konstruktion och destruktion som du också kan ägna dig åt. Klicka för att se våra rekommenderade specifikationer så att du säkert övertrumfar dina motståndare.

Rekommenderade system
apex-legends

Erövra med karaktär

Välj från en rad av fredlösa, soldater, avvikande och misantroper. Var och en med sina egna färdigheter. The Apex Games välkomnar alla – överlev länge nog och de kommer kalla dig en Legend. Visa dem vad du är gjord av i Apex Legends, redo att spela med våra PCSpecialist spelbaserade PC:er.

Rekommenderade system

Välkommen till Los Santos & Blaine County

Utforska fritt den öppna världen i Grand Theft Auto V och ta del av storyn, uppdragen och flerspelarläget online. I PC-versionen har du möjlighet att köra detta vackra spel i 4K med högupplösta texturer – använd en av våra rekommenderade speldatorer för att inte missa något.

Rekommenderade system

Trotsa gränserna

VALORANT är din globala tävlingsscen Mer än vapen och kulor, så kommer du välja en Agent beväpnad med adaptiva, kvicka och dödliga egenskaper som skapar möjligheter att låta ditt skjutande skina. Använd kreativitet som ditt vapen i 144+ FPS med våra rekommenderade gaming-PC:ar.

Rekommenderade system

Det futuristiska sportspelet

Välj mellan olika flygande fordon utrustade med stora raketmotorer, gör spektakulära mål i luften och otroliga, omvälvande räddningar! Se till att du aldrig missar en möjlighet att göra mål och var med i matchen med våra rekommenderade system.

Rekommenderade system

Det djupaste och mest intensiva Battlefield-spelet hittills. Alla strider är olika. Varje soldat är unik. Hur det slutar är ovisst. Optimerat för GeForce RTX - med strålföljning i realtid och nästa generations reflektioner. Se till att din nästa PCSpecialist system är redo för denna nya verklighetstrogna grafik.

Rekommenderade system

Mer än ett spel - det är ett kungligt slagfält

Utmana 100 spelare i denna uppgörelse där vinnaren tar allt, och där strategiskt spelande är lika viktigt som skjutförmåga. Player Unknown’s Battlegrounds kan vara ett hårt spel som pressar din PC till gränsen för vad den klarar – vi hoppas kunna avhjälpa det med våra rekommenderade system.

Rekommenderade system

Lägg ut block och gå på äventyr

Ge dig ut på äventyr i Minecraft. I oändliga världar med slumpgenererad terräng - vintriga bergslandskap, träskmarker, vidsträckta betesmarker och mycket mer! Transformera dina Minecraft-upplevelser med den bildmässiga fullständighet som erbjuds med strålgångsberäkning i realtid av NVIDIA GeForce RTX. RTX. Gör dig redo.

Rekommenderade system

150 spelare. Ett uppdrag.

Ett nytt sätt för battle royale. Slå dig ihop med dina vänner och hoppa in i stridsarenan med upp till 150 spelare och olka spellägen. Utforska Verdansk som kombinerar nya platser likväl som fanfavoriter från Call of Dutys platser. See nedan vår rekommenderade gamingsystem optimerade för Warzone.

Rekommenderade system

Lås. Ladda. Plundra.

Fyllt av loot och våld, detta är ditt hem–the Borderlands. Spela solo eller co-op som en av fyra unika Vault Hunters, hitta massor av loot, och rädda galaxen från militariserade bolag. Starta ditt herravälde med våra gamingbaserade PC-system.

Rekommenderade system

Där legender föds

League of Legends är ett snabbt, tävlingsinriktat onlinespel som blandar tempot och intensiteten i ett RTS med RPG-inslag. Du kan vara trygg i att våra speldatorer ger dig de bästa förutsättningarna att vara med i matchen i ett av världens mest populära spel.

Rekommenderade system

Förbered dig för mörkret

Call of Duty®: Modern Warfare® omvälver fans i ett otroligt rått, mörkt och provocerande narrativ som för med sig oöverstigen intensitet och lyser ett ljus över den moderna krigsföringens natur i förändring. Upplev den ultimata lekplatsen online med klassisk multiplayer, eller hitta ditt team och spela kooperativt i ett urval av elituppdrag tillgängliga för alla skicklighetsnivåer.

Rekommenderade system

GÖR KLART VAR DU STÅR

MMO-genrens anfader World of Warcraft har fortfarande mycket att ge. Vi har omsorgsfullt valt ut speldatorer som ska hjälpa dig på äventyret i den nya expansionen "Shadowlands".

Rekommenderade system

Äventyra över USA:s grovhuggna inre.

Efter att ett rån går åt skogen i västra staden Blackwater tvingas Arthur Morgan och Van der Linde-gänget att fly. Medan djupnande interna uppdelningar hotar att slita gänget itu måste Arthur göra ett val mellan sina egna ideal och lojalitet till gänget som uppfostrade honom. Vi har noga valt ett urval av gaming-PC:er för att hjälpa dig på ditt äventyr över USA:s grovhuggna inre.

Rekommenderade system

Bli en legendarisk pirat

Exotiska öar. Gömda skatter. Gåtor, strider och hyddor. Detta är den essentiella piratupplevelsen. Utforska haven, lev som en pirat och njut av den bästa spelupplevelsen med Windows 10 och våra rekommenderade system för Sea of Thieves.

Rekommenderade system

BUNDNA AV BLOD

En av spelvärldens mest hyllade serier, Gears, är nu större än någonsin med fem spännande lägen och den djupaste kampanjen hittills. När det fullskaliga kriget avtar ger sig Kait Diaz iväg för att avslöja sin koppling till fienden och upptäcker att hon själv är den verkliga faran för Sera.

Rekommenderade system

Rush B. Stanna inte.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) bygger vidare på kamperna mellan lag, genren där spelserien bröt ny mark när den lanserades för 12 år sedan. Ta hjälp av våra rekommendationer för att hitta en speldator för CS:GO, så att du kan mäta dig med dina motståndare och inte går miste om ett jota i spelet.

Rekommenderade system

Var med i striden. Ta med dina vänner.

Varje dag ger sig miljoner spelare in i striden som en av över hundra Dota-hjältar. Och oavsett om det är deras 10:e speltimme eller deras 1 000:e, så finns det alltid något nytt att upptäcka. Ge dig in i striden i bra slag med en ny speldator från PCSpecialist.

Rekommenderade system

Världen behöver hjältar

Overwatch, med sitt höga tempo där lag skjuter på varandra, kan fungera smidigt och ha hög uppdateringsfrekvens även på svagare speldatorer. Se till att du är med i matchen med våra rekommenderade specifikationer.

Rekommenderade system

Välkommen till framtiden - försök att inte ta sönder den

När du utforskar de mest avlägsna platserna i rymden, och möter en uppsjö av grupper som alla siktar på makten, kommer vem du väljer att vara avgöra ödet för alla i Halcyon. Öventyra genom The Outer Worlds med våra rekommenderade spelbaserade PC:s.

Rekommenderade system

Förbered dig för avfärd

Från lätta plan till wide body-plan, flyg djupt detaljerade och fantastiska flygplan i en otroligt realistisk värld. Skapa din färdplan och flyg vart som helst på planeten. Njut av att flyga dag eller nat och möt realistiska, utmanande väderförhållanden med våra utvalda PC-system.

Rekommenderade system

Spela som plundrare

Cyberpunk 2077 är en action- och äventyrsberättelse i en öppen värld som utspelar sig i Night City, en megastad besatt av makt, glamour och kroppsförändringar. Bli en cyberpunk, en urban legosoldat beväpnad med cybernetiska förbättringar och bygg din legend på Night Citys gator. Se våra rekommenderade system byggda för GeForce RTX strålföljning i realtid för realism i spelet.

Rekommenderade system

Upptäck nya mysterier på månen

Dyk in i världen som Destiny 2 erbjuder med free-to-play för att uppleva känslig FPS-strid, utforska mysterierna i vårt solsystem, specialanpassa din guardian med unik utrustning och släpp lös elementens förmågor mot mäktiga fiender.

Rekommenderade system

Misslyckande är inget alternativ

Bemästra konsten att förstöra och samla prylar i Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Skaffa den bästa speldatorn för intensiva närstrider, hög dödlighet, taktiska beslut, lagmatcher och explosiv action.

Rekommenderade system
TILLBAKA TILL TOPPEN