VÄLJ DITT FAVORITSPEL

För rekommenderade PCSpecialist-system


Vi på PCSpecialist är också hängivna spelare, och vi vet hur förvirrande det kan vara med rekommenderade specifikationer för de senaste spelen. På den här sidan hjälper vi på PCSpecialist dig med systemrekommendationer för varje spel!

Striden trappas upp!

Fortnite, som bygger på Epics Unreal-motor, är fantastiskt väl optimerat för intensiva strider spelare emellan, samt för konstruktion och destruktion som du också kan ägna dig åt. Klicka för att se våra rekommenderade specifikationer så att du säkert övertrumfar dina motståndare.

Rekommenderade system

Mer än ett spel - det är ett kungligt slagfält

Utmana 100 spelare i denna uppgörelse där vinnaren tar allt, och där strategiskt spelande är lika viktigt som skjutförmåga. Player Unknown’s Battlegrounds kan vara ett hårt spel som pressar din PC till gränsen för vad den klarar – vi hoppas kunna avhjälpa det med våra rekommenderade system.

Rekommenderade system

Världen behöver hjältar

Overwatch, med sitt höga tempo där lag skjuter på varandra, kan fungera smidigt och ha hög uppdateringsfrekvens även på svagare speldatorer. Se till att du är med i matchen med våra rekommenderade specifikationer.

Rekommenderade system

Där legender föds

League of Legends är ett snabbt, tävlingsinriktat onlinespel som blandar tempot och intensiteten i ett RTS med RPG-inslag. Du kan vara trygg i att våra speldatorer ger dig de bästa förutsättningarna att vara med i matchen i ett av världens mest populära spel.

Rekommenderade system

Var med i striden. Ta med dina vänner.

Varje dag ger sig miljoner spelare in i striden som en av över hundra Dota-hjältar. Och oavsett om det är deras 10:e speltimme eller deras 1 000:e, så finns det alltid något nytt att upptäcka. Ge dig in i striden i bra slag med en ny speldator från PCSpecialist.

Rekommenderade system

Rush B. Stanna inte.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) bygger vidare på kamperna mellan lag, genren där spelserien bröt ny mark när den lanserades för 12 år sedan. Ta hjälp av våra rekommendationer för att hitta en speldator för CS:GO, så att du kan mäta dig med dina motståndare och inte går miste om ett jota i spelet.

Rekommenderade system

Misslyckande är inget alternativ

Bemästra konsten att förstöra och samla prylar i Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Skaffa den bästa speldatorn för intensiva närstrider, hög dödlighet, taktiska beslut, lagmatcher och explosiv action.

Rekommenderade system

GÖR KLART VAR DU STÅR

MMO-genrens anfader World of Warcraft har fortfarande mycket att ge. Vi har omsorgsfullt valt ut speldatorer som ska hjälpa dig på äventyret i den nya expansionen "Battle of Azeroth".

Rekommenderade system

Välkommen till Los Santos & Blaine County

Utforska fritt den öppna världen i Grand Theft Auto V och ta del av storyn, uppdragen och flerspelarläget online. I PC-versionen har du möjlighet att köra detta vackra spel i 4K med högupplösta texturer – använd en av våra rekommenderade speldatorer för att inte missa något.

Rekommenderade system

Bli en legendarisk pirat

Exotiska öar. Gömda skatter. Gåtor, strider och hyddor. Detta är den essentiella piratupplevelsen. Utforska haven, lev som en pirat och njut av den bästa spelupplevelsen med Windows 10 och våra rekommenderade system för Sea of Thieves.

Rekommenderade system

Lägg ut block och gå på äventyr

Ge dig ut på äventyr i Minecraft. I oändliga världar med slumpgenererad terräng - vintriga bergslandskap, träskmarker, vidsträckta betesmarker och mycket mer! Transformera dina Minecraft-upplevelser med den bildmässiga fullständighet som erbjuds med strålgångsberäkning i realtid av NVIDIA GeForce RTX. RTX. Gör dig redo.

Rekommenderade system

Det futuristiska sportspelet

Välj mellan olika flygande fordon utrustade med stora raketmotorer, gör spektakulära mål i luften och otroliga, omvälvande räddningar! Se till att du aldrig missar en möjlighet att göra mål och var med i matchen med våra rekommenderade system.

Rekommenderade system

Bli ett med djungeln

Upplev Lara Crofts avgörande ögonblick då hon blir Tomb Raider. Höj ribban i ditt spelande med strålföljning i realtid, som möjliggörs av GeForce RTX. Säkerställ att ditt system klarar uppgiften med våra rekommenderade specifikationer.

Rekommenderade system

Black Ops är tillbaka

Call of Duty: Black Ops har de mest spännande markstriderna hittills med fokus på taktik och val som spelarna gör. Gör dig redo för CoD:s intåg i battle royale-genren med ett system från PCSpecialist.

Rekommenderade system

Var aldrig densamma

Det djupaste och mest intensiva Battlefield-spelet hittills. Alla strider är olika. Varje soldat är unik. Hur det slutar är ovisst. Optimerat för GeForce RTX - med strålföljning i realtid och nästa generations reflektioner. Se till att din nästa PCSpecialist är redo för denna nya verklighetstrogna grafik.

Rekommenderade system

Lev som i Horizon

Upplev en delad värld med växlande årstider. Utforska vackra miljöer, samla fler än 450 bilar och bli en superstjärna i det historiska Storbritannien. Tävla i höga hastigheter utan att missa ett jota med ditt nästa system från PCSpecialist.

Rekommenderade system

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.