Välj ditt favoritspel

För rekommenderade PCSpecialist-system

Vi på PCSpecialist är också hängivna spelare, och vi vet hur förvirrande det kan vara med rekommenderade specifikationer för de senaste spelen. På den här sidan hjälper vi på PCSpecialist dig med systemrekommendationer för varje spel!

Striden trappas upp!

Fortnite, som bygger på Epics Unreal-motor, är fantastiskt väl optimerat för intensiva strider spelare emellan, samt för konstruktion och destruktion som du också kan ägna dig åt. Klicka för att se våra rekommenderade specifikationer så att du säkert övertrumfar dina motståndare.

Rekommenderade system
apex-legends

Erövra med karaktär

Välj från en rad av fredlösa, soldater, avvikande och misantroper. Var och en med sina egna färdigheter. The Apex Games välkomnar alla – överlev länge nog och de kommer kalla dig en Legend. Visa dem vad du är gjord av i Apex Legends, redo att spela med våra PCSpecialist spelbaserade PC:er.

Rekommenderade system

Välkommen till Los Santos & Blaine County

Utforska fritt den öppna världen i Grand Theft Auto V och ta del av storyn, uppdragen och flerspelarläget online. I PC-versionen har du möjlighet att köra detta vackra spel i 4K med högupplösta texturer – använd en av våra rekommenderade speldatorer för att inte missa något.

Rekommenderade system

Trotsa gränserna

VALORANT är din globala tävlingsscen. Det är mer än bara vapen och kulor - du kommer att välja en agent beväpnad med adaptiva, kvicka och dödliga förmågor som ger dig möjligheter att blända med din eldstrid. Använd kreativitet som ditt vapen, och spela ut dina motståndare med våra rekommenderade speldatorer.

Rekommenderade system

Det futuristiska sportspelet

Välj mellan olika flygande fordon utrustade med stora raketmotorer, gör spektakulära mål i luften och otroliga, omvälvande räddningar! Se till att du aldrig missar en möjlighet att göra mål och var med i matchen med våra rekommenderade system.

Rekommenderade system

Nästa generation av fullskaligt krig

Det mest intensiva och uppslukande Battlefield-spelet hittills. Alla strider är olika. Varje soldat är unik. Hur det slutar är ovisst. Försäkra dig om att ditt nästa PCSpecialist-system är redo att erfara de strider i massiv skala med 128 spelare som Battlefield 2042 kan erbjuda.

Rekommenderade system

Landa, plundra, överlev!

Landa på strategiska platser, plundra vapen och förnödenheter, och överlev så att ni blir sista gruppen kvar på flera olika Battlegrounds. Ge er in med högsta beredskap och var redo att plundra och skjuta med de senaste PCSpecialist-speldatorerna.

Rekommenderade system

Lägg ut block och gå på äventyr

Ge dig ut på äventyr i Minecraft. I oändliga världar med slumpgenererad terräng - vintriga bergslandskap, träskmarker, vidsträckta betesmarker och mycket mer! Transformera dina Minecraft-upplevelser med den bildmässiga fullständighet som erbjuds med strålgångsberäkning i realtid av NVIDIA GeForce RTX. RTX. Gör dig redo.

Rekommenderade system

Välkommen till Al Mazrah.

Ge dig in i striden och upplev den kommande versionen av Call of Duty®s massiva kostnadsfria Battle Royale-spel. Utforska den nya kartan och omge dig med helt nya spelinnovationer, ny spelarmekanik, och det helt nya DMZ-läget. Se nedan våra rekommenderade gamingsystem, optimerade för Warzone.

Rekommenderade system

Där legender föds

League of Legends är ett snabbt, tävlingsinriktat onlinespel som blandar tempot och intensiteten i ett RTS med RPG-inslag. Du kan vara trygg i att våra speldatorer ger dig de bästa förutsättningarna att vara med i matchen i ett av världens mest populära spel.

Rekommenderade system

Det ultimata vapnet är teamet.

Bilda en trupp och kämpa tillsammans med de ikoniska aktörerna i Task Force 141 när Modern Warfare är tillbaka. Skaffa konkurrensfördelar – använd drop shot, n00b-tube, och kämpa för den där atombomben med dessa rekommenderade speldatorer från PCSpecialist.

Rekommenderade system

GÖR KLART VAR DU STÅR

MMO-genrens anfader World of Warcraft har fortfarande mycket att ge. Vi har noggrant valt ut ett sortiment av speldatorer som kan bistå dig på ditt äventyr genom den nya expansionen; ‘Dragonflight’.

Rekommenderade system

Laglösa för evigt

Ge dig ut på äventyr tvärs över Amerikas bistra hjärtland som Arthur Morgan. Red Dead Redemption 2 för PC utnyttjar PC:ns kraft till fullo för att ge liv åt varje vrå av den här massiva, rika och detaljerade världen. Sadla upp med en PCSpecialist-speldator.

Rekommenderade system

Bli en legendarisk pirat

Exotiska öar. Gömda skatter. Gåtor, strider och hyddor. Detta är den essentiella piratupplevelsen. Utforska haven, lev piratliv och njut av den bästa Windows 11-spelupplevelsen med våra rekommenderade system för Sea of Thieves.

Rekommenderade system

Rush B. Stanna inte.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) expanderar den teambaserade actionspeltypen som franchisen var pionjär med när den lanserades för mer än tio år sedan. Pressa ut varenda ruta för att få den där konkurrensfördelen över dina fiender med vårt sortiment av rekommenderade speldatorer för CS:GO.

Rekommenderade system

Var med i striden. Ta med dina vänner.

Varje dag ger sig miljoner spelare in i striden som en av över hundra Dota-hjältar. Och oavsett om det är deras 10:e speltimme eller deras 1 000:e, så finns det alltid något nytt att upptäcka. Ge dig in i striden i bra slag med en ny speldator från PCSpecialist.

Rekommenderade system

En framtid värd att kämpa för

En ny era har inletts med Overwatch 2, ett teambaserat actionspel som utspelar sig i den optimistiska framtiden, där varje match är en ultimat 5v5 fältsammandrabbning. Håll jämna steg med dina lagkamrater med dessa rekommenderade system från PCSpecialist.

Rekommenderade system

Förbered dig för avfärd

Från lätta plan till wide body-plan, flyg djupt detaljerade och fantastiska flygplan i en otroligt realistisk värld. Skapa din färdplan och flyg vart som helst på planeten. Njut av att flyga dag eller nat och möt realistiska, utmanande väderförhållanden med våra utvalda PC-system.

Rekommenderade system

Utforska framtidens stad

Bli en cyberpunk, en urban legosoldat beväpnad med cybernetiska förbättringar och bygg din legend på Night Citys gator. Upplev Night City utsmyckad med strålspårning i realtid och realistisk ljussättning med de senaste PCSpecialist-speldatorerna.

Rekommenderade system

Tusentals vapen, miljontals valmöjligheter.

Dyk in i Destiny 2-världen för att utforska solsystemets mysterier, och upplev responsiv strid med förstapersonsskjutare. Håll jämna steg med Destiny 2-världen som ständigt utvecklas, med en PCSpecialist-speldator.

Rekommenderade system

Misslyckande är inget alternativ

Bemästra konsten att förstöra och samla prylar i Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Skaffa den bästa speldatorn för intensiva närstrider, hög dödlighet, taktiska beslut, lagmatcher och explosiv action.

Rekommenderade system

Bli en del av trollkarlsvärlden

Utforska den öppna världen som ung häxa eller trollkarl, gå på lektioner och lär dig trollformler på Hogwarts, besök Hogsmeade för en honungsöl eller den Förbjudna skogen i det här uppslukande RPG-spelet.

Rekommenderade system
TILLBAKA TILL TOPPEN