Liquid Series® från PCSpecialist

Vattenkylda system från PCSpecialist


Liquid Series® är en serie högpresterande vattenkylda datorer byggda för den ultimata entusiasten. Våra experttekniker bygger dessa system för hand och använder världens mest kraftfulla komponenter från Intel, NVIDIA, AMD & ASUS.

Alla Liquid Series® system är designade & byggda med ett enda uppdrag i åtanke; att leverera maximal dataprestanda, gå kallt och tyst, med slående utseende.

Skaffa en PC som är mera du!

Brett utbud av anpassningsbarhet


Hos PCSpecialist har vi alltid ansett att våra kunder ska kunna beställa sin dröm-PC, inte minst med Liquid Series®.

Designa verkligen din PC efter din personlighet. Vår Liquid Series® erbjuder dig friheten att anpassa ditt system enligt ditt hjärtas önskemål - med ett sidoutbud av färger på kylning, belysning och kablar! Oavsett vilka val du gör kommer det säkerligen att bli mittpunkten på vilken gaming-rigg som helst.

 • 1. Höggradiga slangar

  Möjliga att konfigurera i två typer; flexibla genomskinliga eller hårda genomskinliga akrylslangar.
 • 2. GPU-block

  Detta block låter vatten flöda direkt över till GPU:ns kritiska områden för optimal kylning.
 • 3. CPU-block

  Ultimat kylning för din CPU, tillåter överklocknings-prestanda medan den håller kallt.
 • 4. Kylare

  Säkerställer att vätska som flödar i slingan är tillräckligt kyld.
 • 5. Liquid Series® Fläktar

  Ultratysta högpresterande fläktar handplockade av PCSpecialist.
 • 6. Flätade kablar

  Anpassningsbara med ett brett utbud av färger.
 • 7. Reservoar

  Effektiv kylning som tillåter att luftbubblor långsamt ersätts med vatten medan det cirkulerar.
 • 8. Pump

  Hjärtat av kylvätskeslingan - säkerställa att vätska trycks effektivt genom systemet.

Vår Liquid Series® ger dig valet mellan raka akrylslangar och flexibla standardslangar. Uppgradering med raka akrylslangar ger ett snyggt enhetligt utseende till ditt bygge. Med alla raka vinklar tillsammans med EK-kopplingar och allting med raka kanter, ger det ditt system ett rent, industriellt utseende.

Liquid Series® Kitt överblick

Grundkittet • Medelkittet • Höga kittet • Extrema kittet


Vi vill verkligen försäkra dig om att du själv kan välja hur ditt nya Liquid Series® system ser ut! Välj det kitt som passar dig, med alternativ att inkludera GPU:n i slingan, färgen på de flätade kablarna, kylmedium och belysning!

Vi har byggt fem olika Liquid Series® kitt som du kan välja från; Grund, Medel, Hög, Extrem. Oavsett om du är en entusiastisk spelare, ett arbetande proffs, eller en teknikentusiast, är vi säkra på att du kommer att kunna få en PC som är mera du.

Ta reda på mer om Liquid Series® kitten nedan.

Grundkit
 • Kylare

  EK-CoolStream SE 240

 • Pump

  EK-XTOP SPC-60 - Plexi

 • Reservoar

  EK-RES X3 150 Lite

 • CPU-block

  EK-Supremacy EVO - Nickel

 • GPU-block (valbart)

  EK-FC Nickel

Grundkit

Prestanda och utsende


'Grundkittet' i vårt Liquid Series® system erbjuder överlägsen prestanda över vilken allt-i-ett eller luftkylare som helst. Kittet är extremt tyst att köra och är estetiskt mer tilltalande än ett icke-anpassat slingsystem. 'Grundkittet' är ett fantastiskt första steg in i världen av vätskekylning. Precis som med alla våra Liquid Series® system, kan du anpassa din PC med vårt stora färgutbud.

Medelkit
 • Kylare

  EK-CoolStream PE 360

 • Pump

  EK-XTOP Revo D5 - Plexi

 • Reservoar

  EK-RES X3 150 Lite

 • CPU-block

  EK-Supremacy EVO - Nickel

 • GPU-block (valbart)

  EK-FC Nickel

Medelkit

Slingor i grafikkortet


'Medelkittet' i vårt Liquid Series® system integrerar GPU:n i slingan för överlägsen kylning och överklockningspotential för ditt grafikkort. Kittet innehåller en tjockare kylare, större reservoar och en kraftfullare pump för att öka flödestakten. Precis som med alla våra Liquid Series® system, kan du anpassa din PC med vårt stora färgutbud.

Höga kittet
 • Kylare #1

  EK-CoolStream PE 280

 • Kylare #2

  EK-CoolStream PE 360

 • Pump

  EK-XTOP Revo D5 - Plexi

 • Reservoar

  EK-RES X3 150 Lite

 • CPU-block

  EK-Supremacy EVO - Nickel

 • GPU-block (valbart)

  EK-FC Nickel

Höga kittet

Topprestanda


Det 'Höga kittet' i vår Liquid Series® systemutbud är det perfekta kittet för gaming-entusiasten. Kapable att kyla multipla GPU:er och med multipla kylare, kan du vara säker på att dina Liquid Series® temperaturer kommer att vara låga samtidigt som din bildfrekvens är hög. Det 'Höga kittet' är kittet för gaming på hög nivå och kan ta sig igenom vadhelst du utsätter det för. Precis som med alla våra Liquid Series® system, kan du anpassa din PC med vårt stora färgutbud.

Extrema kittet
 • Kylare #1

  EK-CoolStream PE 360

 • Kylare #2

  EK-CoolStream CE 420

 • Pump

  EK-XTOP Revo Dual D5

 • Reservoar

  EK-RES X3 250

 • GPU-block (valbart)

  EK-FC Nickel

Extrema kittet

Topprestanda


Det 'Extrema kittet' i vårt Liquid Series® systemutbud är det ultimata vattenkylda systemet. Kittet innehåller två kylare för att tillåta optimal kylningspotential. Det 'Extrema kittet' är för entusiast-spelare som letar efter att uppleva det allra bästa. Precis som med alla våra Liquid Series® system, kan du anpassa din PC med vårt stora färgutbud.

Varför ska man välja Liquid Series®?

Högpresterande kylning

Effektivt, pålitligt och snyggt


Säkerställer att ditt system går på en tillräcklig, låg temperatur är mycket viktigt och vår Liquid Series® utbud erbjuder den bästa lösningen. Vi säkerställer att varje system möter vårt strikta och rigorösa testförfarande för att ge dig enastående prestanda och stabilitet!

Liquid Series® Fläktar

Noggrant utvalt för prestanda


I varje Liquid Series® system har vi uppgraderat alla kylfläktar till våra Liquid Series® fläktar; en 120mm högpresterande fläkt med S-FLOW blad som ger 30% större luftflöde än en standardfläkt vid samma hastighet.

Den större kylprestandan kombinerat med PWM fläkthastighetskontroll tillåter att fläktljudet hålls nere till ett minimum.

Överklockad prestanda

Trimmad för att ge fantastisk hastighet


Våra tekniker arbetar extremt nära med nyckeltillverkare av hårdvara för att säkerställa att varje komponent inom vårt Liquid Series® system är finjusterat för att ge maximal prestanda. Oräkneliga timmar har investerats i BIOS-analys & komponent-pålitlighet för att garantera extrem prestanda direkt ur lådan.

CPU Temperatures

(realbench - 100% Laddning)

Intel™ Core® i5-8600K

Liquid Series® slinga
41°C
Corsair H100i Kylare
60°C

Intel™ Core® i7-8700K

Liquid Series® slinga
40°C
Corsair H100i Kylare
62°C

Intel™ Core® i7-7800X

Liquid Series® slinga
52°C
Corsair H100i Kylare
65°C

GPU-temperaturer

(Unigine Superposition)

NVIDIA GeForce GTX 1070

Liquid Series® slinga
30°C
Corsair H100i Kylare
66°C

NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti

Liquid Series® slinga
35°C
Corsair H100i Kylare
73°C

Kvalitetskomponenter


Våra Liquid Series® är utrustade med de bästa vattenblocken, kylarna, reservoarerna, kopplingarna, slangarna, och pumparna. Vi har noggrant valt ut varje komponent, och använder industriledande märken såsom EKWB & Mayhems.

Du kan vänta dig att se ett brett urval av komponenter att välja från, med välkända kvalitetsmärken som ger fantastisk prestanda och sinnesfrid.

Komponenter från kvalitetsfabrikat såsom...

...och många fler

Omfattande testförfarande


Alla Liquid Series® datorer genomgår ett 24 timmars läckage- och trycktest innan strömmen kopplas på. När testet är färdigt gör tekniker eventuella nödvändiga justeringar på BIOS, och överklockar komponenterna. Efter installationen av Windows & drivrutiner testas systemet ordenligt under ett 48 timmars inkörningstest.

Alla våra Liquid Series® system är överklockade av våra experttekniker för att leverera extrem och stabil prestanda.

ASUS ROG STRIX grafikkort


För att säkerställa tillförlitlighet, prestanda och premiumkvalitet använder vi enbart ASUS ROG STRIX grafik för våra Liquid Series® system. ASUS RoG STRIX GeForce GTX 10-serien GPU:er drivs av NVIDIA® Pascal-arkitektur för att leverera dubbel prestanda jämfört med grafikkort från tidigare generation, plus nya innovativa gaming-teknologier och banbrytande VR-upplevelser.

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.