PCSpecialist grundades 2003 i Storbritannien och tillverkar datorlösningar av hög prestanda. Vi talar åtta språk och levererar datorer över hela Europa. Under 2019 levererades i genomsnitt en ny dator till en kund någonstans i Europa var åttonde minut.

Tyvärr är våra svenska och danska telefonlinjer för tillfället ur drift. Vi arbetar på att lösa detta så snart som möjligt. Telefonnumret till vårt engelsktalande huvudkontor är telefonnummer 0333 011 7000 och telefonerna är öppna från 10:00 till 21:00 CET. Alternativt kan du skicka oss ett e-postmeddelande så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss gärna via något av alternativen nedan. Om du e-postar oss försöker vi svara inom 24 till 48 timmar och under perioder med hög belastning snarast möjligt. Du kan göra beställningar online dygnet runt, sju dagar i veckan, 365 dagar om året.

Vi använder oss inte av kostsamma telefonnummer för försäljningsfrågor eller teknisk support. Att ringa oss kostar detsamma som ett standardsamtal och kan vara inkluderat i dina abonnemangsminuter när du ringer från en mobiltelefon.

har vi öppet Måndag till fredag från 9:00 till 17:00.

Vem är PCSpecialist?


PC Specialist Ltd grundades 2003 och vi är nu inne på vårt 17:e handelsår.

Vi tillverkar och tillhandahåller service på alla beställningar via våra lokaler i Wakefield, Storbritannien och vi levererar över hela Europa. Vi är ett av få företag som valts ut som officiell leverantör av Intel® Premier, vilket indikerar att vi är en av de största datortillverkarna i Europa och mer än bara en snygg webbplats. Vill du veta mer? Klicka här

Företagsnr: 4777867

Momsregistreringsnummer Nr: SE 502076583901

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.