Det finns hundratals datorföretag att välja mellan... Varför köpa din dator av oss?


Nedan har vi sammanställt några anledningar till att köpa från vårt företag framför att betala mer och handla någon annanstans.

PC Pro Awards 2019 PC Pro Awards 2020
 • PCSpecialist är ett etablerat och kreditvärdigt företag - vi har varit verksamma i över 20 år.
 • Vi är ett av få utvalda företag som är en officiell Intel® Titanium Technology Provider. Det här visar att vi är en av de större datortillverkarna och mer än bara en snygg webbsida. Verifera oss Intel®:s webbsida here.
 • Vi är också en officiell Microsoft® Gold Certified Partner vilket visar vårt engagemang för användandet av Microsoft® produkter för kompetens & utbildning .
  Klicka här för att verifiera vår status.
 • Vi har för närvarande 4 261 genuina omdömen, varav de flesta backas upp av en e-postadress. Klicka här för att läsa dem.
 • I september 2011, september 2013 och oktober 2015 vann vi Best PC Manufacturer utmärkelsen för stationära datorer, vilket röstades fram oberoende av läsare av Computer Shopper och Expert Reviews.
 • har vi öppet Måndag till fredag från 9:00 till 17:00. Vi använder oss inte av kostsamma telefonnummer för försäljningsfrågor eller teknisk support. Att ringa oss kostar detsamma som ett standardsamtal och kan vara inkluderat i dina abonnemangsminuter när du ringer från en mobiltelefon.

har vi öppet Måndag till fredag från 9:00 till 17:00.

Inga dyra samtalsavgifter!

Det är billigt att ringa oss på 0406-286 229

Vi använder oss inte av kostsamma telefonnummer för försäljningsfrågor eller teknisk support. Att ringa oss kostar detsamma som ett standardsamtal och kan vara inkluderat i dina abonnemangsminuter när du ringer från en mobiltelefon.

Vi är ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 certifierade

ISO är ett internationellt standardiseringsorgan, representerat av olika nationella standardiseringsinstitutioner. Vi kan med glädje bekräfta att vi är UKAS certifierade för tre standarder:

 • ISO 9001 Kvalitetsförvaltning
 • ISO 14001 Miljöförvaltning
 • ISO 45001 Yrkeshälsa och säkerhetsförvaltning

Certifikatnummer 12959.

Du kan ladda ner våra ISO certifikat här!

Vi är gröna!

Vi har investerat i en 235,5kW solpanelinstallation för att hjälpa oss generera runt 187 900kW per år (tillräckligt för att försörja 57 hem med el) för att göra det möjligt för oss att generera så mycket förnybar elektricitet som möjligt. Vi har också investerat i återvinningsutrustning för att göra det möjligt för oss att återvinna mer än 95% av vår kartong, mjukplast, hårdplast, metall, trä, spännband och polystyren.

 • Till skillnad från andra företag vet vi faktiskt vad vi pratar om. Vi är baserade i Storbritannien och har ett team med äkta entusiaster i motsats till manualtränade anställda baserade på andra sidan jorden. Vi samtalar gärna med dig för att komma fram till vilken dator som passar bäst för dina behov på vårt lågkostnadsnummer.
 • Våra garantier inkluderar en begränsad fri hämtning och återlämningsservice Det finns inga dolda kostnader om din dator utvecklar ett hårdvarufel - vi hämtar och returnerar utan kostnad. Låt dig inte luras att tänka att du får tre års garanti hos våra konkurrenter - några företag erbjuder en treårsgaranti som består av ett år delar och tre år arbete utan gratis hämtning, vilket gör deras service sämre än vår.
 • När du använder vår systembyggare kan du välja mellan över tvåhundra olika komponenter och hundratals möjliga konfigurationer, vilket betyder att du kan beställa allt du behöver online utan att behöva gå till olika ställen för olika delar.
 • Vi har en äkta företagsidentitet, vi är momsregistrerade och vi gömmer oss inte bakom en postbox eller e-postadress. Du kan ringa oss eller förboka ett möte om du känner att det är nödvändigt.
 • Våra datorer är förmodligen de billigaste som går att få tag på och med tanke på kvaliteten på våra komponenter inuti borde våra priser vara mycket högre. Vi använder inte billiga komponenter för att tävla i pris. Försök ringa någon av våra konkurrenter och fråga dem vilket märke av RAM-minne eller moderkort de använder och jämför deras märken med våra.