Redo att upgradera?

Behöver du uppgradera din PCSpecialist dator eller laptop? Vill du ha det senaste grafikkortet för att bibehålla högsta FPS? Du är i goda händer med PCSpecialist.

Vi har utvecklat ett anpassat uppgraderingssystem designat för att ge dig maximalt liv från din dator utan att behöva kontrollera för kompabilitet - vi tar hand om allt detta för dig!

Genom att använda vårt uppgraderingssystem kan du snabbt och enkelt köpa uppgraderingar för din dator och vi kontrollerar kompabilitet och upplyser omedelbart om eventuella problem!

Vilka uppgraderingstjänster är tillgängliga?

Vi erbjuder tre typer av uppgraderingstjänster:

Hårdvaru-uppgradering

Om du känner dig säker att installera dina egna komponenter kan du köpa verifierade varor från PCSpecialist som garanterat kommer att fungera i din dator. Detta är idealiskt om du behöver en snabb uppgraderingslösning, såsom en extra hårddisk eller grafikkort. Alla ordrar skickas nästa dag med försäkrad leveranstjänst med full återbetalningsgaranti om det skulle vara några kompabilitetsproblem.

Upphämtning & retur-installationstjänst

Vår upphämtnings- och retur-installationstjänst innehåller upphämtnings och leverans av din dator, professionell installation och verifiering av dina nya komponenter, och slutligen ett helt "inkörningstest" för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Det är idealiskt för de som vill ha en professionell tjänst med all sinnesfrid som kommer med detta.

Upphämtning & retur-installationstjänst + Installation av operativsystem

Utöver ovanstående erbjuder upphämtnings och och retur-installationstjänst med installation av operativsystem möjligheten att få ditt operativsystem installerat av proffs. Detta kan antingen vara ditt original-operativsystem som du köpte med din dator, eller alternativt kan du köpa det senaste operativsystemet, om din nuvarande version är gammal. Vi erbjuder två typer av installation; antingen kan vi installera operativsystemet och behålla din gamla data, eller vi rensar bort den gamla datan och genomför en ren installation som ger din dator en fabriksny känsla och maximerar datorns hastighet.

Hur lång tid tar det?

Om du installerar komponenterna själv kommer dessa att skickas nästa dag. Om du önskar beställa en professionell installationstjänst kan du välja ett passande avhämtningsdatum och vi hämtar datorn från dig då. När vi har tagit emot datorn bör uppgraderingstjänsten ta 1-2 dagar att färdigställa, men om det av någon anledning tar längre tid kommer vi att kontakta dig.

Hur fortsätter jag?

För att börja uppgradera din dator eller laptop direkt, vänligen logga in på ditt konto med din registrerade e-post och lösenord.

När du har loggat in kan du välja ordern som du vill uppgradera från listan som finns på ditt konto. När du har valt kommer uppgraderingsprocessen att börja och du kan välja de komponenter som du vill beställa, och slutligen uppgraderingstjänsten som du önskar använda.

Hur mycket kostar det?

För närvarande kostar upphämtnings- och installationstjänsten 1 291,54 kr vilket inkluderar kostnaden för för att hämta upp datorn från dig, den professionella uppgraderingen, verifiering, "inkörning", och leverans ut till dig.

Upphämtnings- och retur-installationstjänsten med installation av operativsystem kostar 1 726,89 kr vilket inkluderar vilket inkluderar kostnaden för för att hämta upp datorn från dig, den professionella uppgraderingen, installation av operativsystem,verifiering, "inkörning", och leverans ut till dig.