Välkomstpaketbox

Välkomstpaketet från PCSpecialist innehåller allt du behöver för att installera, använda och underhålla din nya dator, så att du får en smidig och behaglig datorupplevelse. Det är inte nödvändigt att använda någon av extraartiklarna som ingår i paketet. Om du har ett moderkort med wifi behöver du fästa antennerna som medföljer i detta paket på baksidan av moderkortet.

Om du har några frågor eller behöver hjälp kan du läsa den medföljande välkomstbroschyren eller kontakta PCSpecialists supportteam på [email protected] eller ringa oss på 0406-286 229.

!

Strömkabel (C13/C14)

En strömkabel av typen C13/C14 medföljer alla skrivbordsdatorer.
Kabeln behövs för att koppla datorn till ett eluttag.
Med beställningar till Storbritannien följer en brittisk stickkontakt (BS 1363) för 250 V.
Med beställningar till Europa följer en europeisk stickkontakt (europlug) för 240 V.

Om du inte fick någon strömkabel i välkomstpaketet med din skrivbordsdator ber vi dig att kontakta PCSpecialists support.

Här är en lista över artiklar som kan ingå i ditt välkomstpaket:

PCSpecialists välkomstbroschyr

PCSpecialists välkomstbroschyr

En sammanställd guide som hjälper dig med installationen av ditt PCSpecialist-system och innehåller viktig information om systemet, dess komponenter, garantiuppgifter och hur du får support vid behov.

Användarguider

Användarguider

Ytterligare användarguider kan ingå i välkomstpaketet. Dessa guider ger detaljerade anvisningar om hur du installerar och använder specifika komponenter i datorn, t.ex. moderkort, chassi och annan kringutrustning.

Diskar med drivrutinsprogramvara

Diskar med drivrutinsprogramvara

Dessa diskar innehåller drivrutiner som är nödvändiga för att olika maskinvarukomponenter i datorn ska fungera korrekt så att kompatibilitet och optimal prestanda säkerställs. Drivrutiner är vanligtvis förinstallerade och uppdaterade på ditt PCSpecialist-system. Vi rekommenderar att du förvarar dem säkert med ditt välkomstpaket om några problem skulle uppstå.

Skärmkablar

Skärmkablar

Ytterligare kablar för att ansluta datorn till externa skärmar som monitorer eller TV-apparater kan ingå i ditt välkomstpaket. Dessa är inte nödvändigtvis obligatoriska, men ingår om någon av de komponenter du valt levereras med dem.

Wifi Aerials

wifi-antenner

Externa antenner för trådlösa nätverk som ökar räckvidden och stabiliteten för datorns wifi-anslutning. Se till att dessa är anslutna till moderkortet om ditt moderkort stöder detta, annars kan du få problem med anslutningen.

PSU and SATA Cables

Extra nätaggregat och/eller SATA-kablar

Ytterligare ström- och datakablar för att ansluta interna komponenter som hårddiskar, SSD-enheter och annan kringutrustning till datorns nätaggregat. Dessa kablar är i allmänhet reservkablar som medföljer ditt moderkort eller nätaggregat. Vi rekommenderar att du förvarar dem tillsammans med välkomstpaketet om du skulle vilja uppgradera någon komponent i ditt system i framtiden.

Warranty Documentation

Garantidokumentation

Viktiga dokument som beskriver villkoren för komponenternas garantiskydd. Vi rekommenderar starkt att du kontaktar supporten om du behöver hjälp med garantin. Besök https://www.pcspecial.ist/warranty/ för mer information.

Mounting Hardware

Återstående komponenter för kylarmontering

Ytterligare komponenter för montering av CPU-kylare, så att korrekt installation och effektiv kylning av din processor säkerställs. Dessa är reservfästen och kopplingar som medföljde den kylare du valde.

Extra Tools

Extra verktygsdelar

Diverse komponenter som moderkortsskruvar, M.2-avstånd och chassiskruvar ingår i välkomstpaketet, vilket kan vara praktiskt vid framtida uppgraderingar eller underhåll.

Om du fortfarande är osäker på vad som ingår i ditt välkomstpaket kan du kontakta oss på [email protected] eller ringa oss på 0406-286 229.