PCSpecialist och Sidemen

Anslut till elittruppen med en skräddarsydd dator

Komplettera din stridsstation med en PCSpecialist Sidemen PC – optimerad för gaming, streaming och innehållsskapande!

Konfigurera nu
Köp som färdigbyggd

Anslut till elittruppen

Bli en del av Sidemens elittrupp och ägare till en av speldatorerna som godkänts av dem redan idag! Oavsett om du söker den perfekta datorn för att spela lite spel, eller vill gå i dina favoritskapare på YouTubes fotspår, så har vi något för dig.

Geforce RTX 30 Series PCs

Det ultimata för spel

Datorer utrustade med grafikprocessorer i GeForce RTX™ 30-serien levererar den ultimata prestandan för spelare och skapare. De drivs av Ampere – NVIDIA:s RTX-arkitektur i 2:a generationen – med nya RT- och Tensor-kärnor samt multiprocessorer för att strömma den mest realistiska grafiken med strålföljning och AI-funktioner.

Konfigurera nu

Den perfekta Sidemen-anordningen

Konfigurera din Sidemen-speldator idag!

Alla Sidemen-datorer byggs efter dina önskemål för hand, och inkluderar den senaste hårdvaran. Inte bara hjälper de dig att prestera allra bäst, utan med Sidemens logotyp sticker de också verkligen ut från mängden!

Det bästa för innehållsskapande

  • Extremgaming
  • Optimerad för streaming
  • Redigering med hög prestanda

Sidemen-datorer från PCSpecialist kan spela alla de senaste och bästa spelen med de högsta inställningarna utan att börja svettas.

Presentera dig själv för världen och låt inte din streaming hindra dig när du spelar med en PCSpecialist Sidemen PC.

Smidig redigering och rendering på nolltid! Främja ditt innehållsskapande med den höga prestandan i en PCSpecialist Sidemen PC.