PCSpecialist och Sidemen

Anslut till elittruppen med en skräddarsydd dator

Komplettera din stridsstation med en PCSpecialist Sidemen PC – optimerad för gaming, streaming och innehållsskapande!

Vi inledde ett samarbete med Sidemen för att förse dem med den senaste och bästa hårdvaran så att de dagligen kan underhålla oss med nytt innehåll!

Konfigurera nu
Köp som färdigbyggd

Geforce RTX
30 Series PCs

The Ultimate Play

PCs equipped with GeForce RTX™ 30 Series GPUs deliver the ultimate performance for gamers and creators. They’re powered by Ampere—NVIDIA’s 2nd gen RTX architecture—with new RT Cores, Tensor Cores, and streaming multiprocessors for the most realistic ray-traced graphics and cutting-edge AI features.

* Image shown is for illustrative purposes only. The configured component may differ in brand, aesthetic and hardware specifications

Configure Now

Anslut till elittruppen

Bli en del av Sidemens elittrupp och ägare till en av speldatorerna som godkänts av dem redan idag! Oavsett om du söker den perfekta datorn för att spela lite spel, eller vill gå i dina favoritskapare på YouTubes fotspår, så har vi något för dig.

sidemen

Konfigurera din Sidemen-speldator idag!


Alla Sidemen-datorer byggs efter dina önskemål för hand, och inkluderar den senaste hårdvaran. Inte bara hjälper de dig att prestera allra bäst, utan med Sidemens logotyp sticker de också verkligen ut från mängden!

SDMN

Våra AMD-baserade Sidemen-speldatorer är perfekta för alla som vill spela och spela in spel, både dator- och tv-spel.

Konfigurera nu
SDMN

11:e generationens Intel® Core™-processorer stöder de senaste plattformsteknikerna för att verkligen personanpassa din nya PC:s förmågor.

Konfigurera nu
SDMN

De nya AMD Ryzen-baserade Sidemen-datorer är de senaste i familjen. Med den prisvärda prestandan kan du enkelt spela, spela in och livestreama.

Konfigurera nu
SDMN

Våra överklockade X299-baserade Sidemen-speldatorer är de perfekta kraftverken för den som vill spela spel och samtidigt skapa videor av hög kvalitet och streama live till alla sina tittare!

Konfigurera nu

Det bästa för innehållsskapande

Sidemen-datorer från PCSpecialist kan spela alla de senaste och bästa spelen med de högsta inställningarna utan att börja svettas.

Presentera dig själv för världen och låt inte din streaming hindra dig när du spelar med en PCSpecialist Sidemen PC.

Smidig redigering och rendering på nolltid! Främja ditt innehållsskapande med den höga prestandan i en PCSpecialist Sidemen PC.

Skaffa din nya Sidemen-speldator!

Orkar du inte vänta på din nya Sidemen-speldator? Kolla in våra färdigbyggda datorer, redo att levereras redan imorgon!

Beställ innan kl. 15.00 så levereras din nya dator till dig redan nästa arbetsdag!

Köp som färdigbyggd

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.