870 QVO SSD

Mer tillgänglig terabyte-kapacitet.

870 QVO SSD ger dig enorm lagringskapacitet med stabil prestanda och tillförlitlighet till exceptionellt värde.

Samsung SSD 870 QVO är fullpackad med Samsungs ledande prestanda till ett överkomligt pris. Perfekt för PC- och laptopanvändare som letar efter en kombination av kapacitet och prestanda i en enda enhet. Träffa din första terabyte-SSD: Samsung SSD 870 QVO.

Konfigurera nu

Kvalitets- och värdeoptimerad SSD

Mer tillgänglig terabyte-kapacitet. 870 QVO SSD ger dig enorm lagringskapacitet med stabil prestanda och tillförlitlighet till exceptionellt värde. Detta genombrott uppnåddes tack vare Samsungs senaste 4-bitars MLC NAND flash-teknik. Nu är det rätt tid att uppgradera eller expandera till den snabba SSD-enheten du behöver.

Öka hastigheten till en ny standard

Gör allt snabbare. Upp till 560 MB/s läshastighet och 530 MB/s skrivhastighet gör att det känns som en ny dator med snabba uppstarter, avstängningar, överföringar och responstider i applikationer. Intelligent TurboWrite accelererar skrivhastigheten och upprätthåller långsiktigt hög prestanda med större variabel buffert.

Smart kompatibilitet

Dra nytta av snabbare och smidigare kommunikation med ditt värdsystem. Den förfinade ECC*-algoritmen och en ny MJX-kontroller ger högre hastigheter, och förbättrad queued trim stärker Linux-kompatibiliteten.