GeForce RTX 3050

Det ultimata för spel

GeForce RTX™ 3050 är byggd med den kraftfulla grafikprestandan i NVIDIA:s Ampere-arkitektur. Den har dedikerade RT-kärnor i 2:a generationen och Tensorkärnor i 3:e generationen, nya multiprocessorer för strömning och höghastighetsminnet G6 för att ta sig an de senaste spelen. Ta klivet upp till GeForce RTX.

Konfigurera nu

* Bilden är endast en illustration. Den konfigurerade komponenten kan ha ett annat märke, utseende och hårdvaruspecifikationer.

Rekommenderade specifikationer

Quartz Spark

Quartz-Spark

Från 11 650 kr inklusive moms och leverans

 • AMD Ryzen 5 5500
 • Windows 11 Home
 • GIGABYTE B550 GAMING X V2
 • 16GB Corsair VENGEANCE 3200MHz
 • 8GB GEFORCE RTX 3050

Quartz Nova

Quartz-Nova

Från 14 520 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i5-12600K
 • Windows 11 Home
 • GIGABYTE B760 GAMING X AX DDR4
 • 16GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200MHz
 • 8GB GEFORCE RTX 3050

Quartz Master

Quartz-Master

Från 15 660 kr inklusive moms och leverans

 • AMD Ryzen 7 5800X
 • Windows 11 Home
 • ASUS® STRIX B550-F GAMING-WIFI II
 • 16GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3600MHz
 • 8GB GEFORCE RTX 3050

BARA PÅ GEFORCE RTX

Världens snabbaste grafikprocessorer

NVIDIA:s Ampere-arkitektur

Den mest realistiska grafiken att försjunka i

2:a generationens strålföljning

AI-accelererad prestanda

NVIDIA DLSS

Minst systemeftersläpning

NVIDIA Reflex

Den bästa upplevelsen i varje spel

Game Ready Drivers

Byggd för streaming

NVIDIA Encoder

Röst och video förbättras med AI

NVIDIA Broadcast

Få utlopp för din kreativitet

NVIDIA Studio

RTX. It’s On.

Ultimat strålföljning och AI

NVIDIA RTX är den mest avancerade plattformen för strålspårning och AI-teknik som revolutionerar hur vi spelar och skapar. Över 150 toppspel och applikationer använder RTX för att leverera realistisk grafik med otroligt snabb prestanda och banbrytande nya AI-funktioner som NVIDIA DLSS och NVIDIA Broadcast. RTX är den nya standarden.

FÅ SNABBARE PRESTANDA MED NVIDIA DLSS

MAXIMAL BILDHASTIGHET. MAXIMAL KVALITET. DRIVS AV AI.

Få en prestandaökning med NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling). AI-specialiserade Tensorkärnor på grafikprocessorerna GeForce RTX ger dina spel en skjuts utan att kompromissa med bildkvaliteten. Därmed kan du höja inställningarna och upplösningen och få en ännu bättre visuell upplevelse.

TA REDA PÅ MER

* Film inspelad på en stationär dator med RTX 3080

Ray Tracing

Raytracing, den heliga graalen inom spelgrafik, simulerar ljusets fysiska beteende och ger realtidsrendering med filmkvalitet även till de mest visuellt intensiva spelen.

SEGERN HÄNGER PÅ MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex ger dig den ultimata konkurrensfördelen. Den kortaste fördröjningen. Den bästa mottagligheten. Drivs av grafikprocessorer i GeForce RTX 30 Series och NVIDIA® G-SYNC®-skärmar med reflexer. Pricka mål snabbare, reagera kvickare och sikta med mer precision med hjälp av revolutionerande teknik som är byggd för att minska och mäta systemets fördröjning i tävlingsspel.

GAME READY DRIVERS

DEN BÄSTA UPPLEVELSEN I VARJE SPEL

Spelklara GeForce-drivrutiner ger dig den bästa upplevelsen i dina favoritspel. De är finjusterade i samarbete med spelutvecklare och utförligt testade på tusentals hårdvarukonfigurationer för maximal prestanda och pålitlighet. Spelklara drivrutiner låter dig också optimera spelinställningarna med ett enda klick och förser dig med NVIDIA:s senaste teknik. Det är vad vi kallar spelklart.

BYGGD FÖR LIVESÄNDNING

Stjäl showen med otrolig grafik och en livesändning med bra flyt utan eftersläpning. Grafikprocessorerna GeForce RTX har avancerad strömningsförmåga tack vare NVIDIA Encoder (NVENC), som är utformad för enastående prestanda och bildkvalitet. Dessutom gör exklusiva optimeringar för alla dina favoritappar för strömning att du kan ge din publik ditt allra bästa – varje gång.

DIN AI-DRIVNA HEMMASTUDIO

Appen NVIDIA Broadcast förvandlar ett rum vilket som helst till en hemmastudio som tar dina livesändningar, samtal och videosamtal till en ny nivå med kraftfulla AI-effekter som brusborttagning, virtuell bakgrund med mera.

TA REDA PÅ MER

HÖJ NIVÅN PÅ DIN KREATIVITET

Ta dina kreativa projekt till en ny nivå med grafikprocessorerna i GeForce RTX 30 Series. Upplev AI-acceleration i ledande kreativa appar och förbättra dina arbetsflöden med plattformen NVIDIA Studio, som har dedikerade drivrutiner och exklusiva verktyg. Oavsett om du renderar komplexa 3D-scener, redigerar video i 4K eller sänder live med den bästa kodningen och bildkvaliteten ger grafikprocessorerna GeForce RTX dig prestanda för att skapa på toppen av din förmåga.

TA REDA PÅ MER