TILLBAKA TILL TOPPEN
liquid-series

Vattenkylda PC-system från PCSpecialist

Ta reda på mer

Vattenkylda datorer

Från PCSpecialist

Ultrasnabb bildhastighet, låg temperatur, enastående estetik. Liquid Series® vattenkylda datorer från PCSpecialist. Speciellt för entusiasterna kombinerar våra experttekniker världskända komponenter med högkvalitativ vattenkylningsteknik, så att du kan njuta av maximal datorprestanda medan du håller dig sval och tyst. Välj din stil, färg och belysning och gör din nya Liquid Series®-PC till din egen.

Konfigurera din nya Liquid Series® vattenkylda PC med komponenter från kända varumärken som Intel, AMD, NVIDIA, ASUS och Corsair samt vattenkylningsmärken som EKWB, Mayhems med flera.

Brett utbud av specialanpassade komponenter

Du designar, vi bygger

På PCSpecialist vill vi ge våra kunder möjligheten att beställa sina drömdatorer, speciellt med våra Liquid Series® vattenkylda datorer.

Designa din PC exakt enligt din personlighet. Vår Liquid Series®-konfigurator ger dig friheten att specialanpassa ditt system precis hur du vill - med ett brett utbud av färger för kylvätskan, belysningen och kablarna! Oavsett vilka val du gör blir detta garanterat den perfekta mittpunkten i ditt gamingsystem.

Vad innebär en Liquid Series®-PC

Välj en komponent

Kylare
CPU-block
Flätade kablar
GPU-block
Reservoar
Foga samman i rör
Fläktar
Pump

Flexibla rör

Våra flexibla rör kommer från branschledaren inom kylsystem, Mayhems. Deras "Ultra-Clear"-rör använder nya "Polymer Additives" som hjälper till att motverka blockeringar.

Akrylrör

De hårda akrylrören skapar rena linjer med en mer industriell känsla genom att kombinera EK:s HD-rör (12/16 mm) med EK-anslutningar i 90 graders vinklar.

PETG-rör

Alla nya hårda PETG-rör har jämna 90 graders vinklar utan fästen för en lyxigare stil i din Liquid Series®-PC.

Liquid Series® Utrustning

Vi vill verkligen försäkra dig om att du själv kan välja hur ditt nya Liquid Series® system ser ut! Välj det kitt som passar dig, med alternativ att inkludera GPU:n i slingan, färgen på de flätade kablarna, kylmedium och belysning!

Välj bland vår Liquid Series®-utrustning inklusive Lian Li och Corsair Hydro X för att konfigurera den ultimata vattenkylda datorn för spelentusiaster, yrkesverksamma eller teknikintresserade.

Startkit

EKWB Vattenkylning

Entry Kit kombinerar högpresterande anpassad vattenkylning och radiateknik för att skapa den första av Liquid Series®-serien. Entry Kit har EK: s klassiska RGB Pump Reservoir och Quantum Velocity RGB CPU Block för att ge optimal vätskekylning till datorns kärnkomponent. Konfigurera din nya PCSpecialist Liquid Series® PC till dina exakta krav.

 • Kylare

  EK-CoolStream SE 240

 • Pump / Reservoar

  EK-Classic Pump Reservoir 160 SPC PWM D-RGB

 • CPU-block

  EK-Quantum Velocity D-RGB - Nickel + Plexi

 • GPU-block (valfritt)

  EK Vector

Medelkit

EKWB Vattenkylning

"Medelkittet" i vårt Liquid Series®-system integrerar grafikprocessorn i slingan vilket ger överlägsen kylning och överklockningspotential för ditt grafikkort. Kittet innehåller en större kylare, större reservoar och en kraftfullare pump som ökar flödet. Precis som med alla våra Liquid Series®-system kan du anpassa din PC med vårt stora färgutbud.

 • Kylare

  EK-CoolStream PE 360

 • Pump

  EK-Quantum Inertia D5 PWM D-RGB - Plexi

 • Reservoar

  EK-RES X3 150 Lite

 • CPU-block

  EK-Quantum Velocity D-RGB - Nickel + Plexi

 • GPU-block (valfritt)

  EK Vector

Avancerad utrustning

EKWB Vattenkylning

Det 'Höga kittet' i vår Liquid Series® systemutbud är det perfekta kittet för gaming-entusiasten. Kapable att kyla multipla GPU:er och med multipla kylare, kan du vara säker på att dina Liquid Series® temperaturer kommer att vara låga samtidigt som din bildfrekvens är hög. Det 'Höga kittet' är kittet för gaming på hög nivå och kan ta sig igenom vadhelst du utsätter det för. Precis som med alla våra Liquid Series® system, kan du anpassa din PC med vårt stora färgutbud.

 • Kylare #1

  EK-CoolStream PE 360

 • Kylare #2

  EK-CoolStream PE 360

 • Pump

  EK-Quantum Inertia D5 PWM D-RGB - Plexi

 • Reservoar

  EK-RES X3 150 Lite

 • CPU-block

  EK-Quantum Velocity D-RGB - Nickel + Plexi

 • GPU-block

  EK Vector

Extrema kittet

EKWB Vattenkylning

"Extreme Kit" bland våra Liquid Series®-system är det mest avancerade i vår Liquid Series. Två stora radiatorer i kombination med en dubbel D5-pump ger den ultimata kylprestandan för system med flera grafikprocessorer. "Extreme Kit" är för spelentusiasten som är ute efter att uppleva det allra bästa. Precis som med alla våra Liquid Series®-system kan du anpassa din PC med vårt stora färgutbud.

 • Kylare #1 #2

  EK-CoolStream PE 360

 • Reservoar #1 #2

  EK-RES X3 150 Lite

 • Pump #1 #2

  EK-Quantum Inertia D5 PWM D-RGB - Plexi

 • CPU-block

  EK-Quantum Velocity D-RGB - Nickel + Plexi

 • GPU-block

  EK- Vector

RGB Lian Li

EKWB Vattenkylning

I samarbete med Lian Li har vi skapat den ultimata lösningen för vattenkylning för detta populära chassi. Lian Li O11 kombinerar EK® Water Blocks specialanpassade vattenblock - EKWB O11 Distro-Plate G1 - med det rymliga och iögonfallande Lian Li O11 Dynamic XL-chassit som visar upp insidan på din dator, vilket gör den till en perfekt mittpunkt för alla spelsystem.

 • Kylare #1

  EK-Quantum Surface S360

 • Kylare #2

  EK-Quantum Surface S360

 • Pump + reservoar

  EK-Quantum Reflection² PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi

 • CPU-block

  EK Quantum Velocity2 D-RGB - Nickel + Plexi

 • GPU-block

  EK Quantum Vector2 D-RGB - Nickel + Plexi

Corsair Hydro X Utrustning

RGB Medelkit

Corsair Hydro x

Ta del av den specialanpassade kylrevolutionen med CORSAIR Hydro X Series Mid Kit, en hel familj av vattenkylningsprodukter som Corsair CPU Liquid Block, Corsair XR Radiator och upp till 4 Corsair RGB-fläktar. Upptäck en helt ny nivå av estetik och låg temperatur med ditt nya Liquid PC-system, som kan hantera de mest grafikintensiva uppgifterna, renderingarna och spelen. Konfigurera din nya Liquid Series® vattenkylda PC från PCSpecialist med Corsair Hydro X-serien.

 • Kylare

  Corsair XR5 360

 • Pump + reservoar

  Corsair XD5 Pump / Res Combo

 • CPU-block

  Corsair XC7 or XC9

 • GPU-block

  Corsair XG7

RGB Avancerad utrustning

Corsair Hydro x

Ta del av den specialanpassade kylrevolutionen med CORSAIR Hydro X Series High Kit, med ett Corsair CPU Liquid Block, 2 Corsair XR-radiatorer och upp till 6 Corsair RGB-fläktar. Kombinera fantastisk estetik och låga temperaturer i det ultimata spelsystemet, som lätt kan hantera de mest grafikintensiva uppgifterna, renderingarna och spelen. Konfigurera din nya Liquid Series® vattenkylda PC från PCSpecialist med Corsair Hydro X Series.

 • Kylare #1

  Corsair XR5 240

 • Kylare #2

  Corsair XR5 360

 • Pump + reservoar

  Corsair XD5 Pump / Res Combo

 • CPU-block

  Corsair XC7 or XC9

 • GPU-block

  Corsair XG7

Högpresterande kylning

Effektivt, pålitligt och snyggt

Säkerställer att ditt system går på en tillräcklig, låg temperatur är mycket viktigt och vår Liquid Series® utbud erbjuder den bästa lösningen. Vi säkerställer att varje system möter vårt strikta och rigorösa testförfarande för att ge dig enastående prestanda och stabilitet!

Liquid Series® Fläktar

Noggrant utvalt för prestanda

I varje Liquid Series® system har vi uppgraderat alla kylfläktarna till våra Liquid Series®-fläktar; en högpresterande fläkt på 120 mm med S-FLOW-blad som ger 30 % högre luftflöde än en standardfläkt med samma hastighet. Den större kylprestandan kombinerat med PWM-fläkthastighetskontroll gör att fläktljudet hålls på en minimal nivå.

Optimerad prestanda

Trimmad för att ge fantastisk hastighet

Våra tekniker arbetar extremt nära med nyckeltillverkare av hårdvara för att säkerställa att varje komponent inom vårt Liquid Series® system är finjusterat för att ge maximal prestanda. Oräkneliga timmar har investerats i BIOS-analys & komponent-pålitlighet för att garantera extrem prestanda direkt ur lådan.

Omfattande testförfarande

Läckage- och trycktest

Alla Liquid Series®-datorer genomgår ett läckage- och trycktest innan strömmen ansluts. När de är godkända kommer våra tekniker att göra nödvändiga justeringar av BIOS. Efter installationen av Windows och drivrutiner genomgår systemen ett intensivt stresstest.

Servicepaket för Liquid Series®

Behöver din Liquid Series®-PC en full dränering eller behöver de interna rören bytas ut? Här på PCSpecialist erbjuder vi ett komplett Liquid Series®-servicepaket - tillgängligt efter att du har köpt din vattenkylda dator för att täcka för eventuella framtida ersättningar som behövs. Detta inkluderar insamling och återlämning av din Liquid Series® PC, fullständig tömning och rengöring av slingan, byte av flexslang och slingpåfyllning med färsk kylvätska följt av vår läckage-, tryck- och stresstestprocedur.

Vill du veta mer? Logga in på ditt konto för att köpa Liquid Series®-servicepaketet eller kontakta vår callcenterpersonal på 0406-286 229 för hjälp.

EK Vattenblock

Den rena essensen av
Liquid Cooling

Var trygg i att din nästa Liquid Series® gaming-PC presterar exceptionellt väl med EK® Water Blocks urval av komponenter; som ger prestanda i toppklass, tyst körning och fantastiska bilder.

Ta reda på mer

ASUS ROG STRIX grafikkort

För att säkerställa tillförlitlighet, prestanda och premiumkvalitet erbjuder vi alternativet att använda ASUS RoG STRIX-grafik i våra Liquid Series® vattenkylda datorer.

Tack vare kraften från NVIDIA® Turing GPU-arkitektur för raytracing-prestanda i realtid möjliggör ASUS RoG STRIX-grafik fysiskt realistiska skuggor, reflektioner och global belysning. Ta dig an dagens populäraste och mest utmanande titlar med en smidig spelupplevelse fri från tearing, eller strömma dina favoritfilmer i hög biokvalitet.

Konfigurera ditt Liquid Series® system

Välj från alternativen nedan för att bygga din nya Liquid Series® system idag!

Konfigurera Z790 / Z690

Strömma, skapa och tävla på högsta nivå med branschledande funktioner och den senaste hybridarkitekturen.

Konfigurera Ryzen

Avsedd för gaming på hög nivå. AMD Ryzen™-processorer erbjuder blixtrande hastighet med hjälp av flerkärniga processorer.