liquid-series

Vattenkylda datorer från PCSpecialist

Konfigurera nu
liquid scroll
liquid lineup

Konfigurera din nya vattenkylda PC i Liquid Series® med komponenter från kända varumärken som Intel, AMD, NVIDIA, ASUS och Corsair samt vattenkylningsmärken som EKWB, Mayhems och Corsair Hydro X.

Vad innehåller en vätskekyld dator?

En vätskekyld dator innehåller i regel en pump, specialiserade vattenblock för de viktiga processorerna, slangar, behållare och ett kylelement med fläktar. Designen kan se olika ut beroende på PC-konfiguration.

Välj en komponent

+
Vad innehåller en vätskekyld dator?

Komponenter

HydroX CPU

CPU-block

HydroX GPU

GPU-block

HydroX Reservoir

Pump/Reservoar

HydroX Radiators

Kylelement

HydroX Fan

Fläktar

HydroX Fittings

Tillbehör

Kit i Liquid Series

Välj ett kit

Vi vill verkligen försäkra dig om att du själv kan välja hur ditt nya Liquid Series® system ser ut! Välj det kitt som passar dig, med alternativ att inkludera GPU:n i slingan, färgen på de flätade kablarna, kylmedium och belysning!

Välj mellan EK och Corsair i vårt Liquid Series®-sortiment och konfigurera den ultimata vattenkylda datorn för dig som hängiven spelare, arbetande proffs eller teknikentusiast.

corsair-logo
Corsairkit
EK Kits

Lyx, som du vill ha den.

Varje Liquid Series-dator vi levererar är en unik skapelse, anpassad efter kundens önskemål om prestanda, estetik och utseende. Lita på att din Liquid Series-dator tillverkas specifikt för dig och att du får en oöverträffad produkt som sticker ut från mängden.

1

EK Mid Kit

ek mid kit gal
4

HydroX High Kit

Corsair mid kit
2

EK High Kit

ek mid high gal
Liquid servicing

Service Pack

Regelbundet underhåll med bland annat rengöring och byte av kylvätska är av största vikt för vattenkylda system. Liquid Series Service Pack är noggrant utformat för att förbättra och effektivisera underhållet och eliminera eventuella problem.

Beroende på vilken kylvätska du väljer rekommenderar tillverkarna byte var 6:e, 12:e eller 18:e månad för optimal prestanda.

Detta ingår:

  • Fullständig tömning och rengöring av slingan
  • Byte av flexslang
  • Påfyllning av ny kylvätska i slingan
  • Rigorösa läckage-, tryck- och stresstester för att säkerställa optimal prestanda och pålitlighet.

Hur man börjar

Är du redo att hålla din Liquid Series®-dator i toppform och få den att hålla länge? Du kan läsa mer om Liquid Series® Service Pack och göra ett köp genom att helt enkelt logga in på ditt konto på vår webbplats. Alternativt kan du kontakta vårt callcenter för att få personlig rådgivning och vägledning.

Kontakta oss

0333 011 7000