Gamingprestanda med Intel®-teknik

SPELA + SPELA IN + STREAMA
UTAN KOMPROMISSER

De senaste Intel® Core™-processorerna erbjuder den prestanda som de bästa speltitlarna just nu kräver för en smidig spelupplevelse , samtidigt som du kan dela upplevelsen med andra.

9:e generationens Intel® Core™-processorfamilj, Intels nyaste generation processorer, har funktioner och förbättringar som väcker uppståndelse. Oavsett om det gäller en fantastisk upplevelse i spel med direktsändning och sömlös inspelning av höjdpunkter, eller skapande och delande med mindre väntetid, så är den nya generationens processorer redo att höja nivån ett snäpp.

Ta reda på mer

Prestanda som hos en stationär dator - ger dig fantastiska spelupplevelser på de senaste AAA-titlarna. Nu kan du spela, spela in och strömma utan kompromisser på bärbara datorer med nionde generationens Intel® Core™-processorer.

Ta reda på mer

Processorer ur Intel® Core™ X-serien inkluderar upp till 18 kärnor, 36 trådar och en maximal processorfrekvens om 4,5 GHz. De här processorerna är utformade för intensiva flertrådiga arbetsbelastningar och innehåller den kraft som krävs för inspelning, animering, design, kodning och streaming.

Ta reda på mer

Tillmötesgå dagens lagringsbehov och förbered dig inför morgondagens växande behov med Intel® SSD 760p- och 660p-serien. Välj din SSD-disk i nästa system från PCSpecialist.

Ta reda på mer

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.