Klippfestival

27 aug. - 5 sept. 2021

Vad är Intel Gamer Days?

Intel gör gemensam sak med eliten inom PC-spel, e-sport och strömning och presenterar årets bästa erbjudanden och utlottningar. Detta är Intel® Gamer Days.

Ta på dig ditt virtuella armband. Välj ditt skrikigaste festivalskin. Och vänta tills det drar igång. Intel ger produkterbjudandet en festkänsla. Med en 10-dagarskavalkad av rabatter, produktsläpp och överraskande huvudnummer, uppburna av rätt galna utlottningar. Välkommen till festivalen Intel® Gamer Days.

#IntelGamerDays

Ta reda på mer

11th Generation
Intel® Core Processorer

Gaming and beyond.

Utformade för spel

Balanserad prestanda optimerad för spel

Gjorda för skapande

Komplext innehållsskapande hanteras med lätthet

Spela för en publik

Maximera inspelningskvaliteten samtidigt som bildhastigheten bibehålls

Anpassad prestanda

Avancerade överklockningskontroller för olåsta processorer1

Ta reda på mer

Rusta upp

Få upp till 851 kr+ i mjukvara när du köper en berättigande Intel® Core™ processor-baserad enhet.

Ta reda på mer

Vinn STORT

Intel Gamer Days och Corsair
Utlottning av den ultimata gaming-riggen
Värd över 75 053 kr!*

Vinn STORT med Corsair och PCSpecialist under Intel Gamer Days. Ta din chans att VINNA den ULTIMATA riggen för gaming och strömning med en förstklassig spel-PC från PCSpecialist iCUE och ett enormt urval av kringutrustning och tillbehör från CORSAIR och Elgato.

Gör dig redo för e-sport

Vinn en ESL-certifierad e-sportturneringsspel-PC

För att fira Intel Gamer Days ger PCSpecialist dig chansen att vinna en ESL-certifierad e-sportturnerings-PC värd 24 380 kr!! Registrera dig nu för att bli redo för e-sport och spela som ett proffs.

    1Olåsta funktioner finns med valda kretsuppsättningar och processorkombinationer. Att ändra klockfrekvensen eller spänningen kan medföra att produktgarantin slutar gälla och kan även försämra stabiliteten, säkerheten, prestandan och livslängden på processorn och andra komponenter. Detaljer kan fås från system- och komponenttillverkarna..

    * Priserna baseras på rekommenderat återförsäljningspris

    Kampanjtävlingarna är enbart öppna för Storbritannien och utvalda EU-länder. Här hittar du länderna vi levererar till: pcspecialist.co.uk/europe

    Rimliga ansträngningar kommer att göras för att kontakta vinnaren – etableras ingen kontakt kommer en annan vinnare att utses. Vinnarna meddelas via e-post och tillkännages även på sociala medier som PCSpecialist använder.

    Villkoren för PC-utlottningen finns på tävlingssidan Gleam.io.

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.