När idéer blir synliga i verkligheten

Uppgradera ditt liv

GIGABYTE är en världsledare i PC-branschen och erbjuder ett rikt urval av produkter med syftet att "Uppgradera ditt liv." GIGABYTE som har expertkompetens inom system för konsumtion, affärsverksamhet, gaming och molntjänster använder forskning och utveckling för att fortlöpande uppfylla användares behov.

Se klart, slå till hårt

VINN en AORUS AD27QD gamingskärm

Varje beställning som konfigureras med ett GIGABYTE moderkort mellan 13 maj 2019 och 17 juni 2019 deltar i en utlottning och har chans att vinna 1 av 3 AORUS AD27QD gamingskärmar.

Ta reda på mer

AORUS Z390serien har stöd för 9:e och 8:e generationens Intel® Core™-processorer och är fullt utrustade med premiumfunktioner såsom avancerad termisk avledningseffekt, integrerad I/O shield, Ultra Durable PCI-E armor och mycket mer.

Ta reda på mer

Hållbar kvalitet från GIGABYTE. Med GIGABYTE Ultra Durable™ moderkort förenas en unik blandning av funktioner och teknik som erbjuder användarna den optimala plattformen för deras nästa PC-bygge.

Ta reda på mer

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.