Över tjugo år av innovation inom datorprestanda

Bygger bättre

Designar och bygger högkvalitativa datorkomponenter med hög prestanda för att hjälpa människor göra sin dator till den bästa.

De bästa datorerna förtjänar den bästa kylningen. CORSAIR har utvecklat en hel serie produkter för att du ska få den anpassade kylningens raffinerade estetik och låga temperaturer på din dator – med all mätning och testning utförd åt dig.

Ta reda på mer

680X RGB, en vidareutveckling av en av Corsairs mest populära utformningar på chassin, är höjdpunkten på Corsairs kylningsprodukter med två kammare. Medan den ena kammaren aktivt kyls med mängder av fläktar och radiatorer, har den andra gott om utrymme för kablar, hårddiskar och strömförsörjning, så att det blir lättare än någonsin att sätta ihop ett stilrent system.

Ta reda på mer

Obsidian Series 500D RGB SE är ett premium-PC-chassi för entusiaster med aluminiumkonstruktion, paneler av frostat härdat glas och häpnadsväckande RGB-ljus från CORSAIR Commander PRO.

Ta reda på mer

CORSAIR Crystal 280X RGB är ett högpresterande Micro ATX-chassi med tre vackra paneler i härdat glas, RGB-belysning och en innovativ inredning med dubbelkammarlayout för ett renare utseende och prydligare byggen.

Ta reda på mer

CORSAIR Hydro Series H115i PRO är en allt-i-ett RGB vätskekylare för CPU-kylning med en 280 mm radiator som är byggd för tystgående kylning och har en djärv design med ett RGB-upplyst LED-pumphuvud.

Ta reda på mer

Kopplar samman alla olika CORSAIR-produkter i ett intuitivt gränssnitt. Mjukvaran CORSAIR iCUE kopplar ihop alla dina kompatibla produkter i ett och samma gränssnitt, vilket ger dig fullständig kontroll över allt från RGB-belysning och effekter till fläkthastigheter och temperaturövervakning.

Ta reda på mer

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.