ELGATO CAPTURE-ENHETER

SPELA OCH SKAPA UTAN KOMPROMISSER

HÅRDVARA OCH PROGRAMVARA SOM GER ALLA KRAFTEN ATT PRODUCERA HÖGKVALITATIVT, PROFESSIONELLT INNEHÅLL

Spela och skapa utan kompromisser. Konfigurera din nästa PCSpecialist streamingdator med en Elgato capture-enhet och upplev extremt låg latens, högkvalitativ uppspelning och oklanderlig integration med streamingprogram.

KONFIGURERA STREAMINGDATORER
KONFIGURERA MED CORSAIR iCUE

4K60 PRO

Spela in 4K HDR. Felfritt.

4K60 Pro är en toppmodern inspelningslösning som tar produktionskvaliteten till det yttersta, med stöd för kristallklar 4K-upplösning vid 60 fps och livfull HDR10-bildbehandling.

HD60 PRO

Strömma och spela in. Perfekt.

Du strävar efter högsta kvalitet och precision. Med optimal videoinspelning, dedikerad kodning, teknik för ultra-låg latens och mer, är HD60 Pro din nyckel till att skapa innehåll av högsta kaliber.

HD60 S

Strömma och spela in. Ögonblickligen.

Du utvecklar konstant ditt innehåll. Strömma och spela in dina bästa spelmoment med HD60 S, och utnyttja den ultimata plattformen för att visa vad du verkligen är kapabel till.

Omedelbart skapande

KONTROLLERAD STREAMING

Anpassa din stream utan begränsningar. Lägg till din webbkamera, överlägg, meddelanden och mer, och ändra layouten på dina scener i farten.

FLASHBACK-INSPELNING

Glömde du att trycka på inspelningsknappen? Inga problem. Glid helt enkelt tillbaka i tiden och fånga varje ögonblick retroaktivt.

LIVE-KOMMENTARER

Lägg till din röst med den inbyggda Live Commentary-funktionen, och du är redo för showen.

PCSpecialist streamingdatorer

Koppla ihop en Elgato capture-enhet med en PCSpecialist streamingdator och börja sända eller spela in ditt fantastiska spelande.

LEARN MORE