Enabling Today, Inspiring Tomorrow.

Otrolig gamingprestanda

Som teknikledare inom PC-gaming är AMD dedikerade till att leverera den innovativa teknik, de öppna standarder och den stabila branschsupport som krävs för att skapa den bästa möjliga spelupplevelsen på datorn.

50 legendariska år

2 GRATIS* spel

AMD fyller 50! Fira med AMD – konfigurera en dator med ett AMD Radeon™-grafikkort eller en AMD Ryzen™-processor och få 2 spel GRATIS*!

Ta reda på mer

Skapad för att inspirera och hjälpa gamers, streamare och skapare. AMDs Ryzen™ 3000 Series-processorerna, de mest avancerade1 bordsdatorprocessorerna i världen, gör mer än bara presterar, de är skapade för att vinna.

Ta reda på mer

Fantastiska spelupplevelser skapas genom att tänja på gränserna. AMD Radeon™ RX 5700 Series grafik­pro­ces­sorer drivs av den helt nya RDNA-arkitekturen och är utformade från grunden för exceptionell 1440p-prestanda och enastående krafteffektivitet som ger en hyperrealistisk spelupplevelse.

Ta reda på mer

Premiär för den första 32-kärniga processorn för digitala skapare på skrivbordsdatorer. 2:a generationens AMD Ryzen™ Threadripper-processor kombinerar mycket avancerad teknik med råstyrkan i upp till 64 processortrådar, så det är bara fantasin som sätter gränserna för din kreativitet.

Ta reda på mer

Grafikkorten ur Radeon™ Pro WX-serien har optimerats för mjukvara med öppen källkod, genomgår omfattande certifieringstest för ISV-applikationer och har utformats för professionella användare som skjuter på gränserna inom vetenskap, teknik och ingenjörskonst.

Ta reda på mer

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.