Renderingstid irrelevant

Skapat av kisel av högsta kvalitet

Tredje generationens AMD Ryzen™ Threadripper™, världens mest kraftfulla processor för bordsdatorer för skapare.*

Befria dig från renderingsraden. Förverkliga din kreativa vision med världens mest kraftfulla processor för bordsdatorer*.

Konfigurera nu

Bestäm över din kreativa tid

Förvandla klockan från en fruktad fiende till deadlinevänlig. För de som skapar, komponerar, renderar, kodar och levererar – vi ger er Threadripper™. Få oöverträffad multitaskingkraft för att redigera bilder, animera karaktärer och finjustera en design utan att offra din vision.

Spela med råstyrka

Nu finns det en processor som är kraftfull nog att strömma ditt spelinnehåll till publiken utan att hoppa över frames; stark nog att hantera din kreativa vision i tre dimensioner och snabb nog att kompilera kod medan du spelar.

Den enda plattformen för den optimala datorn

Kombinerad med den nya datorplattformen TRX40 levererar tredje generationens AMD Ryzen™ Threadripper™-processorer det allra yppersta i effektivitet och utbyggningsbarhet – inklusive nästa generations PCIe® 4.0-anslutning som konkurrenterna inte ens stöder än.

Oöverträffad arkitektur unik för AMD

Redigering, skapande, intensiv gaming, modellering och design kräver att datorn körs svalare, tystare och snabbare. Med en avancerad teknisk innovation som bara finns tillgänglig från AMD – 7 nm "Zen 2"-kärnan – är tredje generationens AMD Ryzen™ Threadripper™-processorerna redo att göra allt detta.

*Tester hos AMDs prestandalab jämförde 2019/07/10 en AMD Ryzen™ Threadripper™ 3970X och AMD Ryzen™ Threadripper™ 3960X med Intel© Core™ i9-9980XE i referenstestet Cinebench R20 nT. Resultaten kan variera. CPK-02

© 2019 IPerion, LLC och publicerad och distribuerad av 2K. Gearbox och Borderlands samt logotyperna Gearbox Software och Borderlands är registrerade varumärken och används med tillstånd av Gearbox Software, LLC. 2K och 2K-logotypen är varumärken som tillhör Take-Two Interactive Software, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

© 2019 Advanced Micro Devices, Inc. Alla rättigheter förbehållna. AMD, AMDs pillogotyp, Ryzen, Threadripper och kombinationer av dessa är varumärken som tillhör Advanced Micro Devices, Inc. PCIe är ett registrerat varumärke som tillhör PCI-SIG Corporation. "Zen 2" är ett kodnamn för AMD-arkitektur och är inte ett produktnamn.

Rekommenderade specifikationer

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.