GeForce RTX Laptops i 30-serien

Det ultimata för spel

NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series laptop-GPU:er driver världens snabbaste bärbara datorer för spelare och kreatörer. De byggs med Ampere - NVIDIA:s 2:a gen. RTX-arkitektur - för att ge den mest realistiska strålspårande grafiken och banbrytande AI-funktioner, såsom NVIDIA DLSS. Dessutom släpper Max-Q Technologies lös kraften från AI för att göra tunna laptoppar med hög prestanda som är snabbare och bättre än någonsin.

Konfigurera nu

Rekommenderade specifikationer

Elimina® 17 Ultra

Från 26 140 kr inklusive moms och leverans

 • 17.3" matt QHD 165 Hz-skärm
 • Windows 11 Pro
 • Intel® Core™ i7-13620H
 • 32GB Corsair 3200 MHz
 • 8GB GeForce RTX 4070
 • 1 TB SAMSUNG 990 PRO M.2

RTX. Nu kör vi.

Ultimat strålföljning och AI

NVIDIA RTX är den mest avancerade plattformen för strålspårning och AI-teknik som revolutionerar hur vi spelar och skapar. Över 150 toppspel och applikationer använder RTX för att leverera realistisk grafik med otroligt snabb prestanda och banbrytande nya AI-funktioner som NVIDIA DLSS och NVIDIA Broadcast. RTX är den nya standarden.

FÅ SNABBARE PRESTANDA MED NVIDIA DLSS

MAXIMAL BILDHASTIGHET. MAXIMAL KVALITET. DRIVS AV AI.

Få en prestandaökning med NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling). AI-specialiserade Tensorkärnor på grafikprocessorerna GeForce RTX ger dina spel en skjuts utan att kompromissa med bildkvaliteten. Därmed kan du höja inställningarna och upplösningen och få en ännu bättre visuell upplevelse.

*Bilderna tagna i 4K på stationär dator med GeForce RTX 30 Series.

Mer uppslukande upplevelser

Strålgångsberäkning simulerar hur ljuset beter sig i verkligheten för att skapa den mest verklighetstrogna och uppslukande grafiken för spelare och skapare. GeForce RTX 30-serien har 2:a generationens RT-kärnor för maximal strålgångsberäkningsprestanda.

optimerad kraft och prestanda

NVIDIA Max-Q är en uppsättning AI-drivna teknologier som optimerar bärbara datorer för att erbjuda hög prestanda i tunna formfaktorer.

 1. Dynamic Boost använder AI för att automatiskt leverera den optimala strömmen mellan GPU:n, GPU-minnet och CPU:n för att öka prestandan.
 2. Battery Boost hittar den optimala balansen mellan GPU:ns och CPU:ns strömförbrukning, batteriurladdning, bildkvalitet och bildfrekvens för att öka batteriets livslängd.
 3. CPU-optimeraren låter GPU:n optimera CPU:ns prestanda, temperatur och ström.
 4. WhisperMode använder AI-drivna algoritmer för att hantera fläkthastigheterna i relation till temperaturen hos CPU:n, GPU:n, liksom systemet i stort, för att ge bra akustik och bästa möjliga prestanda.
 5. DLSS använder banbrytande AI-rendering för att ge en mäktig prestandahöjning vid samma effekt med maximal bildkvalitet.
 6. Advanced Optimus ger lång batterilivslängd plus det tearfria spelandet hos G-SYNC.
 7. Resizable BAR gör det möjligt för CPU:n att komma åt GPU:ns hela bildrutebuffert på en gång, så att prestandan förbättras i spel.
 8. Optimal Playable Settings hittar den bästa balansen mellan prestanda och bildkvalitet. Konfigurerar sedan automatiskt personliga grafikinställningar baserat på pc:ns GPU, CPU och skärm.

SEGERN HÄNGER PÅ MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex ger dig den ultimata konkurrensfördelen. Den kortaste fördröjningen. Den bästa mottagligheten med GeForce RTX 30 i bärbara datorer. Pricka mål snabbare, reagera kvickare och sikta med mer precision med hjälp av revolutionerande teknik för att mäta och optimera systemets fördröjning i tävlingsspel.

HÖJ NIVÅN PÅ DIN KREATIVITET

Ta dina kreativa projekt till en ny nivå med GeForce RTX 30 Series i din bärbara dator. Åtnjut AI-acceleration i de främsta kreativa apparna. Stöds av plattformen NVIDIA Studio med drivrutiner och exklusiva verktyg. Och byggd för att prestera på rekordtid. Oavsett om du renderar komplexa 3D-scener, redigerar högupplöst video eller sänder live med den bästa kodningen och bildkvaliteten får du med GeForce RTX i din bärbara dator prestanda för att skapa på toppen av din förmåga.

byggd för direktströmning

Stjäl showen med otrolig grafik och en livesändning med bra flyt utan eftersläpning. Grafikprocessorerna GeForce RTX har avancerad strömningsförmåga tack vare NVIDIA Encoder (NVENC), som är utformad för enastående prestanda och bildkvalitet. Dessutom gör exklusiva optimeringar för alla dina favoritappar för strömning att du kan ge din publik ditt allra bästa – varje gång.

DIN AI-DRIVNA HEMMASTUDIO

NVIDIA Broadcast-appen förvandlar varje rum till en hemmastudio och tar dina direktströmningar, röstchattar och videokonferenssamtal till nästa nivå med kraftfulla AI-effekter, såsom brusreducering, virtuell bakgrund med mera.

Drivrutiner för spel

Spelklara GeForce-drivrutiner ger dig den bästa upplevelsen i dina favoritspel. De är finjusterade i samarbete med spelutvecklare och utförligt testade på tusentals hårdvarukonfigurationer för maximal prestanda och pålitlighet. De låter dig också optimera spelinställningarna med ett enda klick och ger dig kraften hos de senaste NVIDIA-teknologierna. Det är vad vi kallar spelklart.

Gör dig redo för skolan

GeForce RTX-laptops i 30-serien klarar det mest avancerade skolarbetet, från natur- och datavetenskap till AI, design och innehållsskapande. De accelererar simulering, modellering, och arbete med datavetenskap, vilket gör dem idealiska för studenter som behöver få ut mer av sin laptop. AI-drivna funktioner för distanslärande och samarbete gör det också enklare att ha kontakt med föreläsare och klasskamrater. Arbeta snabbare, studera smartare, och få ut det mesta av din utbildning med GeForce.

Ytterligare funktioner

g-sync-skärmar

NVIDIA® G-SYNC®-skärmar genomgår stränga tester i enlighet med de högsta kraven. Få en jämnflytande, tearfri spelupplevelse med hög bildfrekvens för oslagbar prestanda.

GeForce Experience

Spela in och dela dina bästa spelögonblick med dina vänner. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience kan du göra allt. Det är den oumbärliga följeslagaren till din bärbara GeForce-dator.

DIRECTX 12 ULTIMATE

Nu kan utvecklare lägga till ännu mer fantastiska grafikeffekter i Microsoft Windows-baserade PC-spel. GeForce RTX-GPU:er levererar avancerade DX12-funktioner som strålspårning och VRS (variable rate shading), som gör spelen mer levande med ultrarealistiska visuella effekter och högre bildfrekvenser.

Virtuell verklighet

Grafiken med högst prestanda ger de jämnaste och mest uppslukande VR-upplevelserna.

Ansel

Gör dina bilder från spelen till konst med detta kraftfulla fotoläge som tar bilder i 360 grader, HDR och superupplösning.

Shadowplay

Nu kan du spela in och dela spelvideor och direktströmmar på YouTube, Twitch och Facebook. NVIDIA ShadowPlay™-teknologi låter dig sända med minimalt prestandapålägg, så att du aldrig missar ett ögonblick av dina spel.

Prata med datortillverkaren om stöd för specifika NVIDIA-teknologier.

© 2022 NVIDIA Corporation. NVIDIA, the NVIDIA logo, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX, and G-SYNC are registered trademarks and/or trademarks of NVIDIA Corporation in the United States and other countries. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners.