GeForce RTX Laptops i 30-serien

Det ultimata för spel

GPU:er i GeForce RTX™ 30-serien driver världens snabbaste laptops för spelare och kreativa. De är byggda med Ampere — NVIDIAs prisvinnande 2:a generations RTX-arkitektur — med nya RT-kärnor, tensorkärnor, och strömmande multiprocessorer som ger dig den mest realistiska strålspårade grafiken och banbrytande AI-funktioner. GeForce-laptops med nya 3:e generationens Max-Q-teknologier använder AI och nya systemoptimeringar som gör högpresterande spel-laptops snabbare och bättre än någonsin.

Konfigurera nu

Rekommenderade specifikationer

Ionico® Pro

Från 4 590 kr inklusive moms och leverans

 • 17.3" Matt QHD-Skärm
 • Intel® Core™ i7-11800H
 • 32GB Corsair 3200 MHz
 • 16GB GeForce RTX 3080
 • 1 TB INTEL® 670p M.2

Elimina® Pro Spark

Från 13 770 kr inklusive moms och leverans

 • 17.3" Matt Full HD 144Hz Skärm
 • Intel® Core™ i7-11800H
 • 16GB Corsair 2666MHz
 • 4 GB GeForce RTX 3050
 • 256 GB PCS PCIe M.2

Elimina® Pro Elite

Från 14 290 kr inklusive moms och leverans

 • 17.3" Matt Full HD 144Hz Skärm
 • Intel® Core™ i7-11800H
 • 16GB Corsair 2666MHz
 • 4 GB GeForce RTX 3050 Ti
 • 512 GB PCS PCIe M.2

Valeon® Pro

Från 22 030 kr inklusive moms och leverans

 • 17.3" Matt QHD-Skärm
 • AMD Ryzen™ 9-5900HX
 • 16GB Corsair 2933MHz
 • 8GB GeForce RTX 3070
 • 512 GB PCS PCIe M.2

Ionico® Ultra

Från 23 600 kr inklusive moms och leverans

 • 17.3" Matt QHD-Skärm
 • AMD Ryzen™ 9-5900HX
 • 32GB Corsair 2666MHz
 • 8GB GeForce RTX 3070
 • 1 TB PCS PCIe M.2 SSD

Defiance® Ultra

Från 25 440 kr inklusive moms och leverans

 • 17,3" matt full HD 144 Hz Pantone
 • Intel® Core™ i7-11800H
 • 16GB Corsair 2933MHz
 • 16GB GeForce RTX 3080 Max-Q
 • 1 TB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2

NVIDIA AMPERE-ARKITEKTUR

2:a generationen

RT-KÄRNOR

2× GENOMSTRÖMNING

3:e generationen

Tensor-kärnor

UPP TILL 2× GENOMSTRÖMNING

Nytt

SM

2x FP32 Dataflöde

Strålföljning

Raytracing, den heliga graalen inom spelgrafik, simulerar ljusets fysiska beteende och ger realtidsrendering med filmkvalitet även till de mest visuellt intensiva spelen.

AI-acceleration med DLSS

MAXIMAL BILDHASTIGHET. MAXIMAL KVALITET. DRIVS AV AI.

NVIDIA DLSS är banbrytande AI-rendering som ökar bildhastigheten med 1,5×* eller mer, utan att göra avkall på kvaliteten, med hjälp av Tensor-kärnorna för AI på GeForce RTX. Det ger dig utrymme att höja inställningarna och upplösningen och få en otrolig visuell upplevelse. AI-revolutionen har nått spelvärlden.

*Film inspelad på RTX 2060 med 3840x2160 maxinställning.

3:E GENERATIONENS MAX-Q-TEKNOLOGIER

Max-Q är ett tillvägagångssätt på systemnivå för att leverera hög prestanda i tunna och lätta spel-laptops. Varje aspekt av laptopen, chipet, mjukvaran, PCB-designen, strömtillförseln och kylpastan är optimerade för kraft och prestanda. Våra 3:e generations Max-Q-teknologier använder AI och nya systemoptimeringar som gör högpresterande spel-laptops snabbare och bättre än någonsin.

Dynamisk boost 2.0

Den nya AI-drivna Dynamic Boost 2.0 fördelar automatiskt den kraft som behövs mellan GPU:n, GPU-minnet och CPU:n, för en större prestandaökning än någonsin. AI-nätverken i Dynamic Boost 2.0 hanterar kraften på en per-ram-basis, så att din laptop hela tiden optimerar för maximal prestanda medan du spelar och skapar.

Viskläge 2.0

WhisperMode 2.0 erbjuder en ny nivå av akustisk kontroll för spel-laptops. Det har omdesignats från grunden och skräddarsytts för varje laptop på systemnivå. Du väljer din önskade akustiska nivå, och de AI-drivna algoritmerna i WhisperMode 2.0 styr CPU:n, GPU:n, systemtemperaturerna och fläkthastigheterna för att leverera fantastisk akustik och den bästa tänkbara prestandan.

RESIZABLE BAR

Resizable BAR är en avancerad PCI Express-funktion som gör att CPU:n får tillgång till hela GPU-rambufferten på samma gång, vilket förbättrar prestandan i många spel.

DLSS

NVIDIA DLSS levererar en massiv prestandaökning vid samma kraft genom att använda tensorkärnorna för att utföra banbrytande AI-rendering.

HÖJ NIVÅN PÅ DIN KREATIVITET

Ta dina kreativa projekt till en ny nivå med GeForce RTX 30 Series i din bärbara dator. Åtnjut AI-acceleration i de främsta kreativa apparna. Stöds av plattformen NVIDIA Studio med drivrutiner och exklusiva verktyg. Och byggd för att prestera på rekordtid. Oavsett om du renderar komplexa 3D-scener, redigerar högupplöst video eller sänder live med den bästa kodningen och bildkvaliteten får du med GeForce RTX i din bärbara dator prestanda för att skapa på toppen av din förmåga.

SEGERN HÄNGER PÅ MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex ger dig den ultimata konkurrensfördelen. Den kortaste fördröjningen. Den bästa mottagligheten med GeForce RTX 30 i bärbara datorer. Pricka mål snabbare, reagera kvickare och sikta med mer precision med hjälp av revolutionerande teknik för att mäta och optimera systemets fördröjning i tävlingsspel.

ai-driven sändning

Förvandla ditt rum till en mobil studio. NVIDIA Broadcast tar dina livestreams, röstchattar och distansmöten till nästa nivå med kraftfulla AI-funktioner som virtuell bakgrund och brusreducering. Och GPU-accelererad kodning ger en prestanda och bildkvalité som visar upp alla dina bästa ögonblick på ett utsökt detaljerat sätt. GeForce RTX-laptops i 30-serien erbjuder den ultimata sändningsupplevelsen för livestreaming, arbete och lek — varje gång.

Gör dig redo för skolan

GeForce RTX-laptops i 30-serien klarar det mest avancerade skolarbetet, från natur- och datavetenskap till AI, design och innehållsskapande. De accelererar simulering, modellering, och arbete med datavetenskap, vilket gör dem idealiska för studenter som behöver få ut mer av sin laptop. AI-drivna funktioner för distanslärande och samarbete gör det också enklare att ha kontakt med föreläsare och klasskamrater. Arbeta snabbare, studera smartare, och få ut det mesta av din utbildning med GeForce.

6-MÅNADERS GEFORCE NOW™ FOUNDERS-MEDLEMSKAP

Får du på köpet med din nya GeForce RTX 3060, 3070, 3080-laptop. Uppgradera mer än bara din speldator med GeForce NOW. Tillgängligt för PC, Mac, Chromebook och mobilen – GeForce NOW ger dig kraften att streama mellan alla dina enheter med briljant RTX-prestanda. Kom utan fördröjning åt ditt bibliotek av PC-spel från butiker som STEAM, Epic Games och fler. Som en Founders-medlem så har du prioritetsåtkomst till spelservrar, förlängda sessionslängder och RTX ON för spel som stöds. Det är ditt GeForce, NOW.

Ytterligare funktioner

ADVANCED OPTIMUS

Advanced Optimus möjliggör den långa batteritiden hos Optimus, tillsammans med det uppslukande, smidiga, störningsfria spelandet på G-SYNC. Dessutom minskar det systemets barlast för att leverera optimal prestanda och minskad fördröjning i dina favoritspel.

Intelligent batterilivslängd

NVIDIA Optimus-teknik och Battery Boost™ arbetar hand i hand för att förlänga batteriets livslängd, vad du än arbetar med eller spelar.

DIRECTX 12 ULTIMATE

Nu kan utvecklare lägga till ännu mer fantastiska grafikeffekter i Microsoft Windows-baserade PC-spel. GeForce RTX-GPU:er levererar avancerade DX12-funktioner som strålspårning och VRS (variable rate shading), som gör spelen mer levande med ultrarealistiska visuella effekter och högre bildfrekvenser.

GeForce Experience

Spela in och dela videor med NVIDIA Shadowplay, skärmavbildningar med NVIDIA Ansel, och livestreams med vänner. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience kan du göra allt. Det är den oumbärliga följeslagaren till din bärbara GeForce-dator.

Drivrutiner för spel

Få prestanda på topp, och smidigast möjliga upplevelse, direkt från start när du spelar.

Virtuell verklighet

Den mest högpresterande grafiken ger de smidigaste, mest uppslukande upplevelserna i VR.

Prata med datortillverkaren om stöd för specifika NVIDIA-teknologier.

© 2021 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX och G-SYNC är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Övriga varumärken och upphovsrättsskyddad egendom tillhör respektive ägare.