Laptoppar i GeForce RTX 40-serien

Oöverträffat snabbt

Laptop-GPU:er i NVIDIA® GeForce RTX™ 40-serien driver världens snabbaste laptoppar för gamers och kreatörer. De har byggts med den supereffektiva NVIDIA Ada Lovelace-arkitekturen, medför ett kvantsprång i prestanda med AI-driven DLSS 3 och möjliggör verklighetstrogna virtuella världar med fullständig strålspårning. Dessutom optimerar uppsättningen av Max-Q-teknologier systemets prestanda, ström, batteritid och akustik för maximal effektivitet.

Konfigurera nu

Rekommenderade specifikationer

Elimina® 17 Master

Från 18 040 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i7-13620H
 • Windows 11 Pro
 • 16GB PCS PRO SODIMM 3200MHz
 • 8GB GeForce RTX 4060
 • 1 TB PCS PCIe M.2 SSD

Elimina® 16 Elite

Från 19 490 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i7-13620H
 • Windows 11 Pro
 • 64GB Corsair 4800 MHz
 • 6GB GeForce RTX 4050
 • 2 TB SAMSUNG 990 PRO M.2

Ionico® Elite

Från 20 940 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i9-14900HX
 • Windows 11 Home
 • 16GB Corsair 4800 MHz
 • 8GB GeForce RTX 4060
 • 1 TB PCS PCIe M.2 SSD

Defiance® Pro

Från 24 860 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i7-14650HX
 • Windows 11 Pro
 • 64GB Corsair 4800 MHz
 • 8GB GeForce RTX 4070
 • 1 TB SOLIDIGM P41+ GEN 4 M.2

Recoil® Pro 17

Från 34 000 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i9-14900HX
 • Windows 11 Home
 • 32GB Corsair 5200 MHz
 • 12 GB GeForce RTX 4080
 • 2 TB SOLIDIGM P44 PRO GEN 4 M.2

Recoil® Pro 16

Från 45 610 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i9-14900HX
 • Windows 11 Pro
 • 32GB Corsair 5600MHz
 • 12 GB GeForce RTX 4080
 • 1 TB PCS PCIe M.2 SSD

Den ultimata plattformen för gamers och kreatörer

Drivs av GeForce RTX 40-serien och DLSS 3

Nya strömmande multiprocessorer

Upp till 2x prestanda och energieffektivitet

Fjärde generationens tensorkärnor

Upp till 4x prestanda med DLSS 3 jämfört med brute-force-rendering

Tredje generationens RT-kärnor

Upp till 2x ray tracing-prestanda

nvidia-chip

Ledande laptop-GPU:er

NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur

nvidia-dlss3

AI-accelererad prestanda

NVIDIA DLSS 3

nvidia-broadcast

Optimerad kraft och prestanda

NVIDIA Max-Q Technologies

nvidia-immersive

Realistisk och uppslukande grafik

Dedikerade ray tracing-kärnor

nvidia-studio

Snabba upp din kreativitet

NVIDIA Studio

nvidia-reflex

Spelvinnande lyhördhet

NVIDIA Reflex-plattform med låg latens

nvidia-encode

Byggd för livestreaming

NVIDIA Encoder och NVIDIA Broadcast-app

nvidia-drivers

Prestanda och pålitlighet

Game Ready- och Studio-drivrutiner

Nvidia AI

Gå längre med AI och snabbare med RTX

Få oöverträffad AI-prestanda med GeForce RTX

Upptäck AI-fördelarna hos RTX. Grafikprocessorerna GeForce RTX™ är byggda för AI-eran och har specialiserade AI-Tensorkärnor som ger ypperlig prestanda och banbrytande förmågor. RTX är den ultimata AI-kraften på Windows-datorer och ger dig allt från ökad kreativitet och ultrahög produktivitet till hisnande snabbhet i spel.

Ta reda på mer
Nvidia Ray Tracing

RTX. Det är på.

Det ultimata inom strålspårning och AI

NVIDIA RTX är den mest avancerade plattformen för strålspårning och AI-teknik som revolutionerar hur vi spelar och skapar. Över 500 toppspel och applikationer använder RTX för att leverera realistisk grafik, otroligt snabb prestanda och banbrytande nya AI-funktioner som DLSS.

NVIDIA DLSS 3

Prestandaförökaren, drivs av AI

DLSS är ett revolutionerande genombrott inom AI-driven grafik som kraftigt ökar prestandan. DLSS 3 drivs av de nya fjärde generationens Tensor-kärnorna och Optical Flow-acceleratorn på laptop-GPU:er i GeForce RTX 40-serien och använder AI för att skapa ytterligare högkvalitativa bilder.

Fångad på en förproduktionslaptop med GeForce RTX 4090 laptop-GPU i 2560 x 1440. Prestanda skiftar beroende på laptopmodell; kontrollera aktuell modell och dess specifikationer med tillverkaren.

Ray Tracing

Hyperrealistiskt. Hypersnabbt.

Ada-arkitekturen släpper lös det praktfulla konceptet ray tracing, som simulerar hur ljus beter sig i den verkliga världen. Med kraften i RTX 40-serien och tredje generationens RT-kärnor kan du uppleva otroligt detaljerade virtuella världar som aldrig förr.

rtx on

NVIDIA Max-Q Technologies

Optimerad kraft och prestanda

NVIDIA Max-Q är en uppsättning AI-drivna teknologier som optimerar bärbara datorer för att erbjuda hög prestanda i tunna formfaktorer.

 1. Dynamic Boost använder AI för att automatiskt ge den optimala kraften till GPU, GPU-minne och CPU för att öka prestandan.
 2. Battery Boost hittar den optimala balansen mellan GPU:ns och CPU:ns strömförbrukning, batteriurladdning, bildkvalitet och bildfrekvens för mer batteritid.
 3. Rapid Core Scaling skalar optimalt antal kärnor och kör dem på högre frekvenser så att man får bättre prestanda till intensivt kreativt arbete och STEM-appar medan man är på språng.
 4. CPU-optimerare gör så att GPU:n kan optimera CPU:ns prestanda, temperatur och ström.
 5. WhisperMode använder AI-drivna algoritmer för att styra fläkthastigheten i enlighet med CPU:ns, GPU:ns och systemets temperaturer för att ge fantastiskt ljud och bästa möjliga prestanda.
 6. DLSS använder banbrytande AI-rendering till att ge en rejäl prestandaförbättring till samma mängd ström och med maximal bildkvalitet.
 7. Advanced Optimus ger lång batteritid plus G-SYNC:s hackfria spelande.
 8. Resizable BAR ger CPU:n tillgång till GPU:ns hela bildbuffert på samma gång, vilket förbättrar prestandan i spel.
 9. Optimal Playable-inställningar finner bäst balans mellan prestanda och bildkvalitet. Konfigurerar sedan automatiskt personliga grafikinställningar baserat på pc:ns GPU, CPU och skärm.
rtx on

NVIDIA Reflex

Seger mätt i millisekunder.

NVIDIA Reflex levererar lägst latens och bäst svarstid för den ultimata konkurrensfördelen. Reflex är byggd för att optimera och mäta systemets latens, och ger snabbare målsökning, snabbare reaktionstider och den bästa precisionen för tävlingsspel.

Toppverktyg för de kreativa.

nvidia-studio

NVIDIA Studio

Dina idéer, förstärkta av NVIDIA Studio.

Ta dina kreativa projekt till nästa nivå med NVIDIA Studio. RTX 40-serien drivs av ny dedikerad hårdvara, som låser upp oöverträffad prestanda inom 3D-rendering, videoredigering och grafisk design. Upplev funktionsrika RTX-accelerationer i kreativa appar i toppklass, NVIDIA Studio-drivrutiner i världsklass konstruerade för att ge maximal stabilitet och en uppsättning exklusiva verktyg som utnyttjar kraften i RTX för AI-assisterade kreativa arbetsflöden.

nvidia encoder

NVIDIA Encoder

Drömstreamen.

Stjäl showen med otrolig grafik och högkvalitativ och jämn livestreaming. GeForce RTX 40-serien drivs av 8:e generationens NVIDIA Encoder (NVENC), och den inleder en ny era av högkvalitativ sändning med nästa generations AV1-kodningsstöd. Den är gjord för att leverera högre effektivitet än H.264, vilket ger strålande streams med högre upplösningar. Dessutom gör exklusiva optimeringar i dina favoritappar för livestreaming att din publik får det bästa – varje gång.

nvidia broadcast

NVIDIA Broadcast

Din AI-drivna hemmastudio.

NVIDIA Broadcast-appen förvandlar vilket rum som helst till en hemmastudio. Den tar dina livestreams, röstchattar och videosamtal till nästa nivå med kraftfulla AI-effekter som borttagning av brus och rumseko, virtuell bakgrund och mer.

nvidia omniverse

NVIDIA Omniverse

Anslut dina kreativa världar till ett universum av möjligheter.

NVIDIA Omniverse™ är en samarbetsplattform i 3D-design inom NVIDIA Studios verktygssvit för kreatörer. Byggd för att påskynda arbetsflöden och förena appar och tillgångar för att förverkliga dina idéer – snabbt.

nvidia canvas

NVIDIA Canvas

Appen som kombinerar AI och målning.

Använd AI för att förvandla enkla penseldrag till realistiska landskapsbilder. Skapa bakgrunder snabbt eller skynda på din konceptutforskning så att du kan lägga mer tid på att visualisera idéer.

Utrusta dig för skolan

Laptoppar i GeForce RTX 40-serien kan tackla de mest utmanande kursuppgifterna, från teknik och arkitektur till ekonomi, artificiell intelligens och datavetenskap. De kör de bästa STEM-apparna och accelererar arbetsuppgifter i 3D-design, simulering och datavetenskap, vilket gör att de passar perfekt för studenter som vill ha en laptop som kan ta sig an de tuffaste uppgifterna med lätthet. AI-drivna funktioner för distansstudier och samarbete gör det också enklare att ha kontakt med föreläsare och klasskamrater. Lämna datalabbet, utför kursuppgifter snabbare och få ut det mesta av din utbildning med GeForce.

YTTERLIGARE FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

nvidia drivers

Drivrutiner för spel

Spelklara GeForce-drivrutiner ger dig den bästa upplevelsen i dina favoritspel. De är finjusterade i samarbete med spelutvecklare och utförligt testade på tusentals hårdvarukonfigurationer för maximal prestanda och pålitlighet.

geforce-experience

Geforce Experience

Fånga och dela videor, skärmdumpar och livestreamar med vänner. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience kan du göra allt. Detta är den oumbärliga följeslagaren till ditt GeForce-grafikkort.

nvidia gsyc

Nvidia G-Sync

Få smidigt spelande utan screen tearing med höga uppdateringsfrekvenser, plus HDR och mer. Detta är den ultimata skärmen för spel och förstavalet av utrustning för spelentusiaster.

nvidia ansel

Nvidia Ansel

Gör dina bilder från spelen till konst med detta kraftfulla fotoläge som tar bilder i 360 grader, HDR och superupplösning.

nvidia virual reality

Virtuell verklighet

Grafiken med högst prestanda ger de jämnaste och mest uppslukande VR-upplevelserna.

nvidia Resizable bar

Resizable BAR

Resizable BAR är en avancerad PCI Express-funktion som gör att CPU:n får tillgång till hela GPU-rambufferten på samma gång, vilket förbättrar prestandan i många spel.

nvidia pegi

© 2023 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX och G-SYNC är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Övriga varumärken och upphovsrättsskyddad egendom tillhör respektive ägare.