Vår specialitet är att skapa skräddarsydda datorlösningar för att tillgodose den offentliga sektorns unika behov.

b2b public sector

Medvetenhet om de olika behoven inom den offentliga sektorn. Vi har lösningar som är specialanpassade för att stämma överens med dina specifika krav, för att garantera ett gynnsamt resultat för din organisation.

Vad kan vi erbjuda?

Utforska de olika sätt på vilka vi kan hjälpa dig att tryggt uppfylla dina IT-krav.

  Tjänster

 • Rådgivning
 • Skräddarsydd systemkonfiguration
 • Konton administrerade av
 • Märkning av tillgångar

  Lösningar

 • IT-avdelningar
 • Högpresterande laptoppar
 • Plattformar för AI och djupinlärning
 • Professionella Workstations

Alla våra system konfigureras efter önskemål samt designas och byggs på beställning för att passa perfekt i din tekniska infrastruktur.

för vården

Höj effektiviteten i dina vårdmetoder.

Våra PC-datorer prioriterar prestanda och säkerhet, från sömlös hantering av patientuppgifter till pålitliga kommunikationsverktyg, och hjälper dig att leverera utmärkt vård och avancerad medicinsk forskning utan teknologiska hinder.

PCs for Healthcare

för blåljus

Styr med lätthet upp kritiska situationer, hantera nödlägen och agera snabbt med våra specialdesignade datorer. Våra avancerade arbetsstationer lämpar sig utmärkt för forensiskt arbete och är därtill säkra och pålitliga i många olika scenarier.

PCs for service

för staten

Högre säkerhet och prestanda.

Det är med stolthet vi erbjuder skräddarsydda datorer avsedda för statlig administration. Våra specialbyggda datorer är omsorgsfullt konfigurerade för att klara höga krav på säkerhet och vara tillförlitliga och effektiva.

PCs for Education

Ramverk

Utforska effektiva lösningar med Ramverk


CPC-ramverk PARTI 1 - Lösningar för stationära datorer
PCSpecialist är medlem i CPC-ramverket LOT 1 - Desktop PC Solutions. Crescent Purchasing Denna vara är avsedd för tillhandahållande av varor och tjänster inklusive, men inte begränsat till, leverans och installation för stationära datorer (Tower, Small Form Micro och All In One), inklusive skärmar, tangentbord och datormöss, inklusive både trådbundna och trådlösa, tunna klienter, högpresterande och spelande stationära datorer, skräddarsydd utrustning, ny teknik som tillhandahåller en stationär lösning, tillbehör och kablar, bildtjänster, underhållstjänster, andra relevanta tjänster inklusive märkning av tillgångar och utbildning och support för alla lösningar.

Konton administrerade av PCSpecialist

Vi hjälper dig att hitta den optimala lösningen som passar dina teknikbehov och din budget, och du får en dedikerad kontoansvarig som sköter all kontakt från vår sida.

 • Priority orders
  Prioriterade ordrar
 • Suport Pricing
  Priser med stöd
 • tech support
  Expertråd
 • warranty
  Förlängd garanti

Anpassad

Lyft ditt varumärke med varumärkesanpassade datorer


Gör ett bestående intryck med våra varumärkesanpassade alternativ för stationära och bärbara datorer. Skräddarsy utseendet för att matcha märkesidentiteten hos din skola, högskola, ditt universitetet eller din e-sport. Detta ger ett enhetligt och professionellt utseende på alla enheter.

*Kontakta gärna någon av våra medarbetare för mer information om varumärkesanpassning.

Märkning av tillgångar

Vår ovärderliga tjänst för märkning av resurser säkerställer effektiv spårning, lagerhantering och underhållsplanering. Detta ger en professionell framtoning och praktisk funktionalitet, vilket maximerar effektiviteten för din utbildningsinstitution.

PCs for Education

Vill du ha lite hjälp?

Med vår hjälp slipper du bekymra dig inför ditt teknikinköp. Prata med en expert.

Ring oss på 0406-286 229 eller mejla oss på [email protected].