PCSpecialist levererar till företag, skolväsendet och den offentlig sektorn!


På PCSpecialist fokuserar vi på att tillverka datorer och bärbara datorer designade efter våra kunders önskemål. Om du är från ett företag, den offentliga sektorn eller skolväsendet, så vet du redan att det ibland är svårare än du tror hitta den rätta lösningen som passar dina behov, särskilt när du måste försöka anpassa en färdig lösning till dina krav.

Ackreditering

PCSpecialist är en NVIDIA Elite Solution Provider och en NVIDIA Elite Utbildningspartner. Vi rekommenderar NVIDIA Quadro-grafikkort till våra professionella arbetsstationer. NVIDIA Quadro erbjuder enastående prestanda och pålitlighet för företag som skapar innehåll med hjälp av professionella applikationer.

Vi kan hjälpa! Hur?

  • Vi kan skräddarsy den ideala IT-lösningen för dina behov.
  • Vi kan förse företag & offentlig sektor med kreditkonton.
  • Vi kan hålla ett lager av dina skräddarsydda datorer och skicka samma dag, eller nästkommande dag, så snart ni är redo att ta emot dem.

Var börjar jag?

Vänligen surfa runt på vår webbsida och konfigurera din drömdator eller bärbara lösning. Om du behöver hjälp under den här processen, tveka inte att kontakta oss på 0406-286 229.

Om du önskar lägga en order för skolväsende, NHS eller ett offentligt organ, vänligen konfigurera din ideala IT-lösning och spara din konfiguration som en offert, e-posta sedan din offert till [email protected]

Om du vill ansöka om kredit för ett företag, vänligen fyll i ansökningsformuläret för kreditkonto här.

Om du vill utnyttja skatteffektiv företagsleasing, vänligen konfigurera din ideala IT-lösning och klicka sedan på "Företagsfinansiering"-knappen för att fortsätta och fyll i ansökan online.

Vi är ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 certifierade!

ISO är ett internationellt standardiseringsorgan, representerat av olika nationella standardiseringsinstitutioner. Vi kan med glädje bekräfta att vi är UKAS certifierade för tre standarder:

  • ISO 9001 Kvalitetsförvaltning
  • ISO 14001 Miljöförvaltning
  • OHSAS 18001 Yrkeshälsa och säkerhetsförvaltning

Certifikatnummer 12959.

Du kan ladda ner våra ISO certifikat här

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.