PCSpecialist levererar till företag, skolväsendet och den offentlig sektorn!


På PCSpecialist fokuserar vi på att tillverka datorer och bärbara datorer designade efter våra kunders önskemål. Om du är från ett företag, den offentliga sektorn eller skolväsendet, så vet du redan att det ibland är svårare än du tror hitta den rätta lösningen som passar dina behov, särskilt när du måste försöka anpassa en färdig lösning till dina krav.

Ackreditering

PCSpecialist är en NVIDIA Elite Solution Provider och en NVIDIA Elite Utbildningspartner. Vi rekommenderar NVIDIA Quadro-grafikkort till våra professionella arbetsstationer. NVIDIA Quadro erbjuder enastående prestanda och pålitlighet för företag som skapar innehåll med hjälp av professionella applikationer.

Ramverk

PCSpecialist är medlem i CPC-ramverket LOT 1 - Desktop PC Solutions.

Denna vara är avsedd för tillhandahållande av varor och tjänster inklusive, men inte begränsat till, leverans och installation för stationära datorer (Tower, Small Form Micro och All In One), inklusive skärmar, tangentbord och datormöss, inklusive både trådbundna och trådlösa, tunna klienter, högpresterande och spelande stationära datorer, skräddarsydd utrustning, ny teknik som tillhandahåller en stationär lösning, tillbehör och kablar, bildtjänster, underhållstjänster, andra relevanta tjänster inklusive märkning av tillgångar och utbildning och support för alla lösningar.

Var börjar jag?

Vänligen surfa runt på vår webbsida och konfigurera din drömdator eller bärbara lösning. Om du behöver hjälp under den här processen, tveka inte att kontakta oss på 0406-286 229.

Om du önskar lägga en order för skolväsende, NHS eller ett offentligt organ, vänligen konfigurera din ideala IT-lösning och spara din konfiguration som en offert, e-posta sedan din offert till [email protected].

Om du vill ansöka om kredit för ett företag, vänligen fyll i ansökningsformuläret för kreditkonto här.

Vi är ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 certifierade!

ISO är ett internationellt standardiseringsorgan, representerat av olika nationella standardiseringsinstitutioner. Vi kan med glädje bekräfta att vi är UKAS certifierade för tre standarder:

  • ISO 9001 Kvalitetsförvaltning
  • ISO 14001 Miljöförvaltning
  • ISO 45001 Yrkeshälsa och säkerhetsförvaltning

Certifikatnummer 12959.

Du kan ladda ner våra ISO certifikat här