Windows 10 Pro

HAR DU TÄNKT PÅ VAD DET KOSTAR ATT GÖRA INGENTING?. Uppdatera hårdvaran och förnya din verksamhet

Alla datorer som är äldre än fyra år kan kosta dig tusentals kronor om året i underhållning, reparationer och förlorad produktivitet jämfört med en ny Windows-enhet.1 Du kan också utsättas för cyberattacker och dataintrång som drabbar fler än vartannat företag.2

Nya Windows 10 Pro-enheter med 7:e eller 8:e generationens Intel® vPro™-processorer ger dig ett skydd samtidigt som du kan vara produktiv medan du är på språng, med upp till 25 % förbättrad tidseffektivitet,3 i genomsnitt upp till 28 % snabbare starttid jämfört med Windows 74 och ett batteri som håller upp till 3x längre5 än för en äldre Windows-enhet.

Konfigurera nu

Förbättra din produktivitet och skydda din verksamhet.

Välj säkrare och mer produktiva företagsdatorer

Få mer gjort

Jobba medan du är på språng med upp till 28 % snabbare4 starttid och ett batteri som håller upp till 3x längre.5 Spara tid genom att jobba på ett naturligt sätt för dig: med fingrar, en penna eller rösten.6 Det klarar inte dina äldre enheter av.

Skydda din skapelse

Nästan vartannat företag har drabbats av ett dataintrång eller en cyberattack.2 En vanlig attack kan kosta mer än en halv miljon kronor.3 I Windows 10 Pro finns ett inbyggt försvar med automatiska uppdateringar som ger dig ett skydd mot dagens säkerhetshot8, och som skyddar dina filer och din enhet oavsett vart du eller dina kollegor befinner sig.

Dra nytta av enkel och flexibel hantering

IT-administratörer uppskattar att tiden för IT-relaterad hantering minskar med 20 % i Windows 10 Pro.9 Ditt team kan välja den enhet som passar dem bäst, konfigurera den på egen hand och enbart behöva logga in en gång till Microsofts tjänster och stora antal appar. Med Windows 10 Pro kan du dessutom fortsätta att använda samma appar och kringutrustning som du använder idag.

Håll dig skyddad och uppdaterad

Genom att uppgradera till Windows 10 Pro är du fortsatt skyddad när stödet för Windows 7 upphör den 14 januari 2020. Efter det datumet går Windows 7 fortfarande att använda, men användarna kommer inte längre att kunna få uppdateringar eller support från Microsoft. Användare som har migrerat till ett operativsystem som stöds idag, till exempel Windows 10 Pro, får tillgång till regelbundna säkerhetsuppdateringar, andra snabbkorrigeringar, kostnadsfria eller avgiftsbelagda supportalternativ och uppdateringar av tekniskt innehåll online.

Kraften i Intel® Core™ vPro™-processorn på Windows 10 Pro-enheter

Grunden är viktig för prestandan. De senaste processorerna från Intel har utvecklats för kompatibilitet med ledande Windows 10 Pro-applikationer, däribland Microsoft Word, Excel, PowerPoint och Outlook, så att du enkelt kan modernisera arbetsflöden.

 • Batteritid

  Med Windows 10 Pro ger 2 i 1-enheterna som drivs av den nya 8:e generationens Intel® Core™ vPro™-processorn upp till 10 timmars batteritid, så att du kan få mer uträttat var du än befinner dig.10,11

 • Multikörning

  De ger också 2,1x snabbare multikörning för smidig prestanda när du arbetar med flera applikationer samtidigt.11, 12 För verklig mobilitet tar de senaste Intel®-processorerna kraften från en stationär dator, applikationsfunktionalitet och kontroll till de nya 2 i 1-enheterna utan att tumma på kvaliteten.

 • Kraftfull produktivitet

  Jämfört med fyra år gamla enheter är dagens prestanda ljusår fram i tiden – den 8:e generationens Intel® Core™ vPro™-processorer förbättrar produktiviteten med upp till 80 procent.11,13

Upptäck fördelarna med Office 2016

Med Microsoft Office 2016 kan du jobba var och när som helst, och med vem du vill. Fokusera på uppgiften med smarta och produktiva funktioner som hjälper dig som småföretagare att uträtta dina uppgifter snabbare. Var produktiv när det passar dig som bäst, varifrån och när som helst, med smidig åtkomst till filerna i molnet. Samla teamet genom att dela, presentera och samarbeta med enkla inbyggda verktyg.

Windows 10 Pro hjälper företaget att spara tid och pengar

 1. Small Business PC Study, TechAisle, 2016.
 2. Cyber Security breaches survey 2017, Main Report, April 2017, Ipsos MORI Social Research Institute.
 3. Forrester, Total Economic Impact of Microsoft Windows 10 Pro.
 4. Testet utfördes i juli 2015 av Principled Technologies i en kontrollerad laboratoriemiljö med tillverkarens förinställda standardbilder på demoexemplar av Windows 7-enheter. Varje starttest upprepades tio gånger för att ta fram ett genomsnitt. Den genomsnittliga förbättringen av starttiden var 28 %.
 5. Mätningen av prestandan i 6:e generationens Intel® Core™-processorer på Windows 10 Pro-enheter har genomförts med Windows 8.1 Local HD Video Playback Power. Jämförelsen gäller Intel® Core™ i5-6200U och Intel® Core™ i5-520UM.
 6. Jämförelsen gäller endast angiven hårdvara.
 7. Small Biz Daily: 10 Small Business Trends 2018.
 8. För enhetens angivna livslängd.
 9. I jämförelse med föregående Windows-version. Forrester, Total Economic Impact för Windows 10 Pro.
 10. Enligt en EEMBC BrowsingBench-mätning av Windows 10 Pro* jämfört med en fyra år gammal kommersiell dator,
 11. Den mjukvara och arbetsbelastning som använts i prestandatesten kan ha optimerats för prestanda i Intel-mikroprocessorerna. Prestandatest, till exempel SYSmark och MobileMark, mäts med specifika datorsystem, komponenter, mjukvaror, aktiviteter och funktioner. Vid avvikelser från den konfigurationen kan resultatet variera. Ta även hjälp av annan information och fler prestandatest, däribland vad gäller produktens prestanda när den används i kombination med andra produkter, för att bedöma produkten innan köp. Gå till www.intel.com/benchmarks för mer information. Det ovanstående resultatet från prestandamätningen kan behöva justeras efter ytterligare tester. Resultatet gäller de specifika plattformskonfigurationerna och arbetsbelastningarna som används under testerna, och kan eventuellt inte tillämpas på vissa användarkomponenter, datorsystem eller arbetsbelastningar. Resultatet motsvarar inte nödvändigtvis andra prestandamätningar, som kan ge helt andra resultat.
 12. Enligt en jämförelse mellan SEG572 och en fyra år gammal kommersiell dator.
 13. Enligt en övergripande jämförelse mellan SYSmark* 2014 och en fyra år gammal kommersiell dator.

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.