15.6" Vyper

Kraft och stil i dina händer


Tillskansa dig fördelar i spelen med den 15,6 tum stora bärbara speldatorn Vyper, som drivs av 8:e generationens Intel® Core™-processorer och de senaste grafikkort i NVIDIA GeForce 10 Series. Vyper har ett mekaniskt tangentbord med belysning för varje tangent, så att du till fullo kan anpassa datorn efter omgivningen och ditt humör.

Konfigurera nu

Intel® Core™ Processorer

8:e generationens prestanda


15,6 tum stora Vyper ståtar med 8:e generationens Intel® Core™-processorer, som både låter dig uträtta vardagliga sysslor och ger dig rejäl spelprestanda!

Vyper kan konfigureras med 8:e generationens Intelprocessorer Quad Core i5 och Six Core i7, så att den säkert klarar av dina favoritspel med lätthet!

NVIDIA® GeForce® Grafik

Packa lätt. Spela ordentligt.


Spel är en livsstil - och ska inte behöva binda dig vid ett skrivbord.

15,6 tum stora Vyper kan konfigureras med något av grafikkorten NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti eller GTX 1060; en kombination av design i framkant och fantastisk prestanda.

Stor lagringskapacitet

Reducera dina laddningstider


Med det stora utbudet av olika lagringsalternativ, kan du vara säker på att kunna installera hela ditt spelbibliotek och ta det med dig. Uppnå oöverträffade hastigheter med M.2 SSD-alternativ som medger överföringshastigheter på upp till 3500 MB/s.

Konfigurerbar RAM


Anpassa minnet i Vyper efter dina behov, upp till 32 GB och med hastigheter från 2133 till 2400 MHz.

DDR4-tekniken ger hög prestanda, högre DIMM-kapacitet och förbättrad dataintegritet samtidigt som energiförbrukningen hålls nere.

Mekaniskt tangentbord med hög exakthet

Snabbare verkställande än med standardtangentbord


Säkerställ att varje tryck du gör på en tangent verkställs med det flerfärgade, mekaniska tangentbordet på Vyper. Du kan räkna med att det håller för upp till 20-50 miljoner knapptryckningar och att det krävs upp till 8,7 % mindre vikt, vilket möjliggör snabbare åtgärder och snabbare skrivande.

Det mekaniska tangentbordet på Vyper har även kapacitet att hantera flera knapptryckningar samtidigt, med funktionen N-key rollover! Låt aldrig mer en knapptryckning gå förlorad och var trygg i att ditt agerande i svåra situationer registreras av spelet.

Full RGB-kontroll

Med separat RGB-belysning för varje tangent


Ta full kontroll över din belysning via kontrollcentret. En lista med valmöjligheter visar hur du kan anpassa tangentbordet efter dina önskemål. Du kan ändra varje tangent för sig eller ha ett helt spektrum av färger i flera effekter. Möjligheten att spara profiler låter dig spara en inställning för varje sinnesstämning och omgivning.

Anslutningar


 • 1. 2 kortläsare i 1 (SD/MMC)
 • 2. 2 x USB 2.0
 • 3. 3,5 mm hörlursutgång
 • 4. Mikrofonuttag, 3,5 mm
 • 5. 2 x USB 2.0
 • 6. DC strömförsörjning
 • 7. HDMI-uttag
 • 8. Gigabit-uttag för Ethernet
 • 9. 2 x USB 3.1
 • 10. 1 x USB 3.1 (typ C)
 • 11. Kensington-lås

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.