15.6"Ultranote Series

Kraftfull, effektiv och portabel

Köp nu

15.6" Ultranote VI har all kraft du behöver för intensiv användning i vardagen och på kontoret med 180° visning. Nu med Intel Core™ 10th Generation-processorer, DDR4 RAM som kan konfigureras upp till 32 GB och en geststyrd touchpad till Windows 10. Den här notebooken kombinerar det bärbara och det praktiska på ett perfekt sätt – ideal för användning i vardagen.

Otrolig vidvinkel

För ökad visningskapacitet vid 180° ska du välja 15.6" Ultranote VI så att du enkelt kan anpassa dig till omgivningen. Dela skärmen utan ansträngning med andra eller ändra sättet du arbetar, leker eller tittar genom att öppna upp den flexibla displayen fullt ut. Dra nytta av skärmdesignen med 180° gängning, oavsett vilken miljö du befinner dig i.

10:e Generationens Intel® Core-Processor

Nu utrustad med Intel® Core™ 10th Generation-processorer som flyttar gränserna för vad som är möjlig med ökad produktivitet och förbättrad prestanda. Den är byggd för utmanande beräkningar, konfigurera din nya 15.6" Ultranote VI med processorer från Intel® i5 & i7 U-serierna för stöd för 4K, hypertrådning och turboboostteknik. Innehåller också integrerad USB Type C 3.1 Gen 2-uttag, Intel® Wi-Fi 6 och mer. Ta din produktivitet, kreativitet och underhållning till nästa nivå.

Tunn och smal ram

Konfigurera din nya 15.6" Ultranote VI för otroligt lättviktig och kompakt användning på kontoret, hemma eller på resa. Med en otrolig skärm-till-kropp-ratio på 83 % och en vikt på 1,59 kg kan du fokusera mer på vad som finns framför dig utan begränsad bärbarhet. Ultranote V ger dig mer av det skärmutrymme som behövs när du arbetar, tittar eller delar tack vare att den har mindre ram än sin föregångare.

5.9mm

Bezel

1920 X 1080

Full HD

83%

Screen-to-body Ratio

RGB bakgrundsbelyst tangentbord

Justera ljusstyrkan och färgerna på Ultranote VIs tangentbord för att passa din omgivning och stil. Inkluderar RGB-belysning för att göra din skrivupplevelse ljusare, anpassa tangentbordet precis som du önskar.

Kommer med en integrerad numerisk knappsats och tillhörande piltangenter så att du kan behålla effektiviteten och korrektheten hos dina beräkningar på kontoret, hemma eller när du reser.

Bakgrundsbelyst tangentbord

USB Type C 3.1 Gen 2

Framtidens anslutning är här med USB Type C 3.1 Gen 2-uttag. Supersnabba USB-C är den nya standarden för dataöverföring. Den levererar upp till 10 GB data per sekund, 2 gånger mer än den tidigare Gen 1, så USB-C 3.1 Gen 2 håller på att bli den nya standardanslutningen.

Wifi 6

Den nya Intel® Wi-Fi 6-tekniken möjliggör de högsta trådlösa hastigheterna med mer responsiv prestanda, förbättrad säkerhet och större tillförlitlighet, i synnerhet i täta miljöer.

Bluetooth® 5 Technology

Wifi 6 kommer också med Bluetooth® 5 teknologi som fyrdubblar den trådlösa täckningen, fördubblar hastigheten och ökar bandbredden och tilllåter att sända till två trådlösa enheter på en gång.

Ultranote Series

14" Ultranote Model

Ta reda på mer

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.