14"Ultranote Serie

Kraftfull, effektiv och portabel

Köp nu

14" Initia har all den kraft du behöver för intensivt vardags- och kontorsbruk med betraktningsvinklar på 180 °. Nu med Intel Core™ 10:e generationens processorer, DDR4 RAM som kan konfigureras upp till 64 GB och en geststyrd touchpad till Windows 10. Den här notebooken kombinerar det bärbara och det praktiska på ett perfekt sätt – idealisk för vardagsbruk.

Otrolig vidvinkel

Välj 14" Ultranote V för bredare visningsmöjligheter på 180 ° och anpassa dig enkelt till din omgivning. Dela skärmen med andra utan ansträngning eller ändra sättet du arbetar, spelar eller tittar genom att öppna upp den flexibla displayen fullt ut. Dra nytta av skärmdesignen med 180 ° gängning, oavsett vilken miljö du befinner dig i.

10:e Generationens Intel® Core-Processor

Nu utrustad med Intel® Core™ 10:e generationens processorer som flyttar gränserna för vad som är möjligt med ökad produktivitet och förbättrad prestanda. Konfigurera din nya 14-tums Initia med Intel® i3 & i5 U-Series-processorer, byggd för krävande datoruppgifter med 4K-stöd, hyperthreading och turbo boost-teknik. Har även USB 3.2-port (typ C), Intel® Wi-Fi 6 och mer. Ta din produktivitet, kreativitet och underhållning till nästa nivå.

Tunn och smal ram

Konfigurera din nya 14" Ultranote V för otroligt portabel och kompakt användning på kontoret, hemma eller när du är på språng. Det fantastiska skärm-till-kropp-förhållandet på 83 % och vikten på 1,8 kg gör att du kan fokusera bättre på det som är framför dig utan att begränsa portabiliteten. Ultranote V ger dig mer av det skärmutrymme som behövs när du arbetar, tittar eller delar tack vare en mindre ram jämfört med föregångaren.

5.9mm

Bezel

1920 X 1080

Full HD

83%

Screen-to-body Ratio

USB Type C 3.1 Gen 2

Framtidens anslutning är här med USB Type C 3.1 Gen 2-uttag. Supersnabba USB-C är den nya standarden för dataöverföring. Den levererar upp till 10 GB data per sekund, 2 gånger mer än den tidigare Gen 1, så USB-C 3.1 Gen 2 håller på att bli den nya standardanslutningen.

Wifi 6

Intel® Wi-Fi 6-tekniken möjliggör de snabbaste trådlösa hastigheterna med mer responsiv prestanda. Dra fördel av förbättrad säkerhet och ytterligare tillförlitlighet, särskilt i kompakta miljöer.

Bluetooth® 5 Technology

Ultranote V kommer också med Bluetooth® 5-teknik som fyrdubblar den trådlösa räckvidden, fördubblar hastigheten och ökar bandbredden vilket möjliggör sändning till två trådlösa enheter samtidigt. Konfigurera 14" Ultranote V för de senaste funktionerna inom kraftfullare anslutbarhet.

Ultranote Serie

15" Ultranote Model

TA REDA PÅ MER

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.