17.3" RECOIL III RTX

Den Ultimata Bärbara Speldatorn


Vi presenterar 17,3" Recoil II – en av våra mest stilrena och unika bärbara datorer, med tunna skärmkanter och mobilitet och prestanda i åtanke. Med kraften från 8:e generationens Intel® Core™-processorer och NVIDIA GeForce RTX-grafik kombineras raytracing i realtid, artificiell intelligens och programmerbar skuggning.

Konfigurera nu

Intel® Core™-processorer

9:e generationens prestanda

9:e generationens Intel® Core™-processorfamilj, Intels nyaste generation processorer, har funktioner och förbättringar som väcker uppståndelse. Oavsett om det gäller en fantastisk upplevelse i spel med direktsändning och sömlös inspelning av höjdpunkter, eller skapande och delande med mindre väntetid, så är den nya generationens processorer redo att höja nivån ett snäpp.

Oöverträffad kraft och respons, tillsammans med enkel, inbyggd säkerhet, betyder att du kan arbeta, spela och skapa lika snabbt och smidigt som du någonsin kan önska dig.

NVIDIA GeForce RTX

RTX. Gör dig redo.


Recoil II kan konfigureras med grafikkortet NVIDIA GeForce RTX 2060 eller RTX 2070.

Häpnadsväckande snabb och tyst prestanda. Raytracing och AI i realtid. Och mobiliteten i världens tunnaste och lättaste designer. Det är allt du söker för att spela som bäst. Endast i bärbara GeForce RTX-speldatorer.

Högpresterande lagringsenheter

Reducera dina laddningstider


De många lagringsalternativen innebär att du kan installera hela ditt spelbibliotek och ta det med dig. Nå rekordhöga hastigheter med M.2 SSD, som medger upp till 3 500 MB/s vid överföring. Fantastisk prestanda.

Konfigurerbar RAM

Reducera dina laddningstider


Anpassa minnet i Recoil II efter dina behov, upp till 32 GB och med hastigheter från 2 133 till 2 400 MHz. Med DDR4-teknik - för bättre prestanda, högre DIMM-kapacitet och förbättrad dataintegritet samtidigt som energiförbrukningen hålls nere.

Mekaniskt tangentbord med hög exakthet

Snabbare verkställande än med standardtangentbord


Säkerställ att varje intryckt tangent registreras och verkställs med det mångfärgade mekaniska tangentbordet på Recoil II. Du kan räkna med att tangentbordet håller för upp till 20-50 miljoner tryck och att det krävs 8,7 % mindre vikt för ett tryck, vilket möjliggör snabbare agerande vid tangentbordet. Det mekaniska tangentbordet på Recoil II har också N-key rollover, vilket innebär att det registrerar när flera tangenter trycks in samtidigt! Var trygg i att ditt agerande och vilka tangenter du trycker på registreras av ditt favoritspel i besvärliga situationer.

Full RGB-kontroll

Med separat RGB-belysning för varje tangent


Ha full kontroll över din belysning via kontrollcentret. En lista med valmöjligheter visar hur du kan anpassa tangentbordet efter dina önskemål. Möjligheten att spara profiler låter dig spara en inställning för varje sinnesstämning och omgivning.

Extremt tunn ram

Design i yttersta framkanten


Recoil II har den tunnaste ramen någonsin bland våra bärbara datorer. Vi låter dig uppleva den största möjliga skärmen genom att krympa ramen och säkerställa att du kan fokusera på underhållning och spel.

Anslutningar


 • 1. 2 kortläsare i 1 (SD/MMC)
 • 2. 2 x USB 3.1
 • 3. Kensingtonlås
 • 4. RJ-45-uttag för Ethernet
 • 5. USB 2.0
 • 6. Mikrofonuttag, 3,5 mm
 • 7. Hörlursuttag, 3,5 mm
 • 8. 2 x Minidisplayport 1.3
 • 9. HDMI-uttag
 • 10. USB 3.1 typ C
 • 11. Likström in

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.