15.6" Proteus VI

Spela med stil när du är ute i farten


15,6" Proteus VI är en kraftfull och prisvärd notebook utformad för avancerad gaming med grafikkortet NVIDIA® GeForce® RTX 2070 och stöd för 8:e generationens Intel® Core™-processor.

Den bärbara datorn har en imponerande design och tangentbord med RGB-belysning i flera färger (som kan sättas på och stängas av).

Konfigurera nu

Belys din spelsession

Med ett belyst tangentbord och styrplatta

Intel® Core™ Processorer

8:e generationens prestanda


Proteus VI kan konfigureras med en sexkärnig Intel® Core™ i7-processor, som ger fantastisk underhållning och spelbarhet, sömlös 4K Ultra HD och 360-video.

Vill du prestera på topp ska du skaffa Proteus VI med 8:e generationens Intel® Core™-processor, då har du förutsättningar för den ultimata spelupplevelsen.

NVIDIA GeForce RTX

RTX. Gör dig redo.


Anta de mest utmanande och grafiktunga spelen just nu utan att gå miste om minsta ögonblick. Proteus VI drivs med grafikkortet NVIDIA GeForce RTX 2070.

Häpnadsväckande snabb och tyst prestanda. Raytracing och AI i realtid. Och mobiliteten i världens tunnaste och lättaste designer. Det är allt du söker för att spela som bäst. Endast i bärbara GeForce RTX-speldatorer.

Det är ett stiluttryck

Upptäck ljussättningens värld


Proteus VI har en slät, elegant grå finish i aluminium, som ger chassit extra styrka och reflekterar subtilt ljus. Designen accentueras av de blåa ljusränderna på omslaget och framtill på systemet.

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.