MÅNADENS SPELDATOR

Rea under en begränsad tid på vår speldator Fusion Fury!
Drivs av den senaste, 3:e generationens Ryzen-processor och grafikkortet RADEON 5700

Augusti 2019

Fusion Fury

Fusion Fury drivs av den senaste tekniken från AMD. Med kraft från både processorn AMD Ryzen™ 3000 och grafikkortet AMD Radeon™ RX 5700 är Fusion Fury redo för avancerade spel med prestanda på exceptionella 1 440 p.

Nu:

18 016,00 kr

Förut:

20 077,00 kr (SPARA: 2,061‬,00 kr)

Buy Now
Priserna gäller vid publiceringstillfället. Det rekommenderade salupriset kan variera beroende på fluktuationer i komponentpriset. Bilderna tillhandahålls endast i illustrativt syfte. Den faktiska produkten kan variera i specifikation och utseende.
Kampanjkoder utfärdas utifrån lagernivån. Tillgången är begränsad. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Drivs av

Kabelhantering

Våra utbildade och erfarna tekniker tar hand om kabelhanteringen till din speldator genom att gömma onödiga kablar, för att din dator ska se organiserad och stilren ut.

Genomgående testad

Efter installationen av operativsystem och drivrutiner genomgår våra datorer ett produkttest under 24 timmar för att garantera stabilitet och prestanda.

Garanti och tekniksupport

Till våra datorer medföljer en 3-årig standardgaranti med tillgängliga uppgraderingsalternativ. Hos PCSpecialist jobbar utbildade supportmedarbetare som finns till hands för att ge dig bästa möjliga hjälp.

Komponenter som ingår

AMD Ryzen™ 7 3700X Processor

Tillverkad av den finaste kiseln.

Upplev elitprestanda i spel, innehållsskapande och intensivt arbete med flera saker samtidigt i Fusion Fury - som drivs av processorn AMD Ryzen™ 7 3700X. En vackert balanserad design för verkliga datorentusiaster.

Skapade för att inspirera till och underlätta spelande, sändningar och skapande. AMD's Ryzen™ 3000-processorerna, världens mest avancerade1 processorer för skrivbordsdatorer, är framtagna för seger.

AMD Radeon™ RX 5700 XT

Fantastiska spelupplevelser skapas genom att tänja på gränserna. AMD Radeon™ RX 5700 Series grafik­pro­ces­sorer drivs av den helt nya RDNA-arkitekturen och är utformade från grunden för exceptionell 1440p-prestanda och enastående krafteffektivitet som ger en hyperrealistisk spelupplevelse.

* Bilden är enbart i illustrativt syfte. Grafikkortets varumärke och modell kan skilja sig åt.
Medel FPS @ 1080p högt*
Apex Legends
178 FPS
CS:GO
393 FPS
PUBG
123 FPS
Fortnite
144 FPS
League of Legends
706 FPS
Overwatch
204 FPS

Spela Gears 5
& fler än 100 PC-spel*

Med AMD Radeon™-grafikkort och Ryzen™-processorer

Köp Fusion Fury med både AMD Ryzen™ 7 3700X och Radeon™ RX 5700 XT, få 3 månaders Xbox Game Pass för PC* och spela Gears 5, som släpps hösten 2019!

En av spelvärldens mest hyllade serier, Gears, är nu större än någonsin med fem spännande lägen och den djupaste kampanjen hittills. När det fullskaliga kriget avtar ger sig Kait Diaz iväg för att avslöja sin koppling till fienden och upptäcker att hon själv är den verkliga faran för Sera.

* Erbjudandet gäller hos medverkande återförsäljare för kvalificerande köp mellan 1 juli 2019 och 10 mars 2020, eller tills kupongkoderna tar slut om det inträffar först. Erbjudandet gäller inte där förbud råder. Fullständiga villkor för erbjudandet finns på www.amdrewards.com/terms. Game Pass för PC: Fler än 100 PC-spel tillgängliga med början augusti 2019. Gears 5 tillgängligt hösten 2019. Game Pass-koden måste lösas in senast den 30 juni 2020. Gränsen är ett 3-månadersabonnemang per Microsoft-konto och 12-månadersperiod. Kräver Xbox-appen (beta) och Windows 10 (med uppdateringar). Åldersgränser och systemkrav gäller. Spelkatalogen ändras över tid. Läs mer på Xbox.com/gamepass.

ASUS TUF X470-PLUS Gamingmoderkort

TUF Gaming-moderkort är särskilt designade och testade för att trivas i situationer då andra kort har det svårt. Skapade med mycket tåliga kompontenter, levererar dessa moderkort orubblig stabilitet för gaming-sessioner som pågår så länge som du kräver.

DDR4 VENGEANCE-minne

VENGEANCE LPX-minnet har utformats för högpresterande överklockning. Värmespridaren är tillverkad av ren aluminium för att snabbare avleda värme. Kretskortet med åtta lager hanterar värmen och möjliggör överlägsen överklockning.

SAMSUNG 970 EVO PLUS

970 EVO Plus når sekventiella läs- och skrivhastigheter på upp till 3 500/3 300 MB/s, upp till 53 % snabbare än 970 EVO. Den senaste V-NAND, som ger högre NAND-prestanda och är mer energieffektiv, tillsammans med optimerad firmware, en beprövad Phoenixkontroll och Intelligent TurboWrite-boost.

Välj mellan 6 fantastiska titlar från Ubisoft.

Gratis vid köp av utvalda SSD:er från Samsung

Välj en av följande titlar

Välj mellan 6 fantastiska titlar från Ubisoft när du köper Fusion Fury med Samsungs SSD 970 EVO PLUS M.2.

⁃ Assassin's Creed Odyssey Standard Edition ⁃ Anno 1800 Standard Edition ⁃ Far Cry 5 Standard Edition ⁃ Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Edition ⁃ The Crew 2 Standard Edition ⁃ Tom Clancy's The Division 2 Standard Edition

* Mer information finns på sidan med erbjudandet här.

Det bästa Windows för gaming någonsin

Titta på, interagera med och influera streamare i realtid med Mixer.2

Spelläget har flyttat till spelfältet så att du enkelt kan aktivera eller inaktivera det beroende på vad du spelar. Bithastigheten ändras smidigt under sändningar med Mixer.1

Spela spel som Gears of War 4, Forza Horizon 4 och Halo Wars 2 i 4K-upplösning på Windows 10. Med fyra gånger så många pixlar jämfört med 1080p HD erbjuder 4K den klaraste och mest realistiska grafiken möjligast.3

DirectX 12 är nyckeln till grafikkortets fulla kapacitet på din dator, och levererar fantastisk grafik och förbättrad prestanda. I kärnan av DirectX 12 finns den senaste versionen av Direct 3D. Få ut så mycket av det befintliga grafikkortet som möjligt – nu snabbare och mer effektivt än någonsin förut.4

1 Prestandan varierar beroende på datorns hårdvaruspecifikationer.

2 Bredbandsuppkoppling krävs för vissa funktioner. Internetavgifter tillkommer.

3 Spelen säljs separat. 4K-funktionalitet tillgängligt för kompatibla spel, skärmar och grafikkort. Kontrollera datorn för att fastställa grafikkortets kompatibilitet.

4 DirectX 12 är endast tillgängligt för kompatibla spel och grafikkort. Kontrollera datorn för att fastställa grafikkortets kompatibilitet.

* Skärm ingår inte i månadens dator.

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.