17.3" Optimus Serie

Snabb, kraftfull och professionell

Köp nu

Konfigurera din nya 17,3" Optimus Series Laptop med 10:e generationens Intel® Core™-processorer och NVIDIA® GeForce® GTX-grafik för kraftfulla spelupplevelser i alla miljöer.

10:e Generationens Intel® Core-Processor

Desktop-Kaliber-prestanda med 10:e generations Intel® Core™-drivna laptops. Färdigställ uppgifter snabbare och anslut snabbare med otroligt snabb turboboost-teknologi 3.0, accelererat Intel® Optane™-minne och hypertrådteknik Lev och dela den ultimata gaming-upplevelsen.

AMD Ryzen™ 4000 Series mobila processorer

Välj AMD i din nästa bärbara gamingdator för höga bildhastigheter, smidig spelupplevelse och otrolig visuell realism. Upp till 8 ultra-responsiva "Zen 2"-processorkärnor för produktivitet, spel och innehållsskapande på språng.

Otroligt tunna ramar

Krympta ramar gör att skärmen blir så stor som det bara är möjligt, vilket säkerställer att du kan fokusera på din underhållning och dina spel. Kombinerat med uppdateringsfrekvenser på 120 Hz erbjuder 17,3" Optimus Series reducerad screen tear och en otroligt realistisk visuell upplevelse när du är på språng.

  • 120hz

    Uppdateringsfrekvens

  • 1920 x 1080

    Full HD

  • 17.3"

    Widescreen

NVIDIA® GeForce® GTX Grafik

Välj mellan grafikkorten GTX 1650 och NVIDIA® GeForce® för att konfigurera ditt perfekta bärbara system efter dina exakta krav. Ta dig an dagens mest utmanande, grafikintensiva spel eller streama dina favoritfilmer i biokvalitet.

Bakgrundsbelyst RGB-tangentbord i flera färger

Kontrollera din miljö med det flerfärgade bakgrundsbelysta RGB-tangentbordet med numerisk knappsats. Välj mellan otaliga färgalternativ och justerbar ljusstyrka i kontrollcentret så att det passar din sinnesstämning.

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.