17.3" Octane IV

Fantastisk kraft och prestanda


Nå nya höjder i prestanda med 17,3" Octane IV, som inkluderar en Intel® Core™-processor för stationära datorer och ett raytracingaktiverat NVIDIA® GeForce® RTX-grafikkort för kraften i en stationär dator.

Med valet av skärm kan du tillskansa dig fördelar visavi motståndarna med 144 Hz eller uppleva högupplöst klarhet med en bred skärm på 4K.

Konfigurera nu

Intel® Core™ Processorer

8:e generationens prestanda


Bered dig på att imponeras av 8:e generationens Intel® Core™ processorfamilj för stationära datorer. Upplev enastående plattformsprestanda med upp till sex kärnor för mer processorkraft. All denna kraft i en bärbar formfaktor!

NVIDIA GEFORCE RTX

RTX. Gör dig redo.


17,3" Octane kan konfigureras med grafikkorten NVIDIA® GeForce® RTX 2060, RTX 2070 och RTX 2080 för stationär spelprestanda och raytracing i realtid när du är på språng.

Häpnadsväckande snabb och tyst prestanda. Raytracing och AI i realtid. Och mobiliteten i världens tunnaste och lättaste designer. Det är allt du söker för att spela som bäst. Endast i bärbara GeForce RTX-speldatorer.

Möjlighet till överklockning

Få ut maximalt av din bärbara dator


Ta kontrollen över din överklockning med kontrollcentret. Öka din grafikprestanda med över 10 % med ett enda klick.*

Skräddarsy Octane IV efter dina behov med fyra möjliga prestandaalternativ: Tystgående, Energibesparing, Prestanda eller Underhållning.

* Enligt 3DMark 11-prestandamätningar av Octane IV med GTX 1060 och GTX 1070, och med en ökning av överklockningsprestanda om 12,2 % respektive 9,6 %.

Tangentbord med flerfärgad bakgrundsbelysning

Upplev ett fullt spektrum av ljus


Transformera din spelstil med det flerfärgade bakgrundsbelysta tangenbordet på Octane IV 17,3''. Välj från ett urval av förinställda ljuseffekter och anpassa färgerna efter din sinnesstämning. Med stöd för snabbtangenter kan du förändra din genom att använda tangentbordets programmerbara tangenter.

Hög kapacitet, hög prestanda

Snabb och pålitlig lagring


Installera så många spel du någonsin kan önska dig tack vare möjligheten att konfigurera Octane IV med upp till 2 hårddiskar och en M.2 SSD-enhet - vilket sammanlagt ger dig upp till 10 TB lagringsutrymme*. M.2-platsen gör det möjligt att använda supersnabba NVME SSD-enheter för att öka din prestanda med hastigheter som är upp till 6x snabbare än en vanlig SSD-enhet.

Konfigurerbar RAM


Med din Octane kan du anpassa minnet efter dina behov, då den har stöd för upp till enorma 64gb och du kan välja mellan hastigheterna 2133 MHz och 2400MHz.

Med DDR4-teknik - levererar högre prestanda, högre DIMM-kapacitet och förbättrad dataintegritet samtidigt som strömförbrukningen hålls på en låg nivå.

Prestanda med flera bildskärmar

Öka din produktivitet


Utforska produktiviteten som du kan uppnå med flera bildskärmar och upptäck fantastiska världar med en omslutande och uppslukande uppställning med Octane IV 17,3'' - som har stöd för 3 ytterligare bildskärmar tack vare HDMI och Displayport-teknik.

NVIDIA G-SYNC ger dig mer av de spelupplevelser du vill ha. Uppslukande grafik utan förvrängningar. Omvälvande teknik.

Ta dig an valfritt spel utan förvrängningar, lagg, flimmer eller artefakter. G-SYNC matchar dynamiskt skärmens uppdateringsfrekvens med grafikprocessorn.

Med kraften hos en stationär dator och bärbarheten hos en laptop, kan du spela var som helst, när som helst. Med 8:e generationens desktop-processorer från Intel® i kombination med GPU-processorer i desktopkvalitet från NVIDIA® 10-serien, kan Octane IV lätt mäta sig med även de mest kraftfulla stationära PC-datorer.

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.