15.6" Octane V

Kraften hos en stationär PC


Upplev den ultimata bärbara 15,6"-speldatorn med Octane. Med 8:e generationens Intel® Core™-processorer för stationära datorer och NVIDIA™ GeForce RTX-tekniken håller Octane enkelt jämna steg med de stationära motsvarigheterna.

Octane utmärker sig verkligen med ett aggressivt & stiligt chassi som inbegriper ett anpassningsbart tangentbord med LED-belysning i flera färger.

Konfigurera nu

Intel® Core™ Processorer

8:e generationens prestanda


Konfigurera din nya bärbara speldator med någon av Intel® Core™-processorerna i5 & i7 för att släppa loss kraften i 8:e generationens Intel® Core™ på dina motståndare.

Prestandan och komponenter som i en stationär dator – genom Octane kan Intels processorer för stationära datorer utnyttjas fullt ut i en kompakt och mobil formfaktor.

Var beredd på fantastiska och djupa upplevelser i spel, VR och underhållning var du än befinner dig.

NVIDIA GEFORCE RTX

RTX. Gör dig redo.


15,6" Octane kan konfigureras med grafikkorten NVIDIA® GeForce® RTX 2060, RTX 2070 och RTX 2080 för stationär spelprestanda och raytracing i realtid när du är på språng.

Häpnadsväckande snabb och tyst prestanda. Raytracing och AI i realtid. Och mobiliteten i världens tunnaste och lättaste designer. Det är allt du söker för att spela som bäst. Endast i bärbara GeForce RTX-speldatorer.

Möjlighet till överklockning

Få ut maximalt av din bärbara dator


Ta kontrollen över din överklockning med kontrollcentret. Öka din grafikprestanda med över 10 % med ett enda klick.*

Skräddarsy Octane efter dina behov med fyra möjliga prestandaalternativ: Tystgående, Energibesparing, Prestanda eller Underhållning.

*Enligt 3DMark 11-prestandamätningar av Octane med GTX 1060 och GTX 1070, och med en ökning av överklockningsprestanda om 12,2 % respektive 9,6 %.

Öka ditt lagringsutrymme

Reducera dina laddningstider


Få aldrig slut på utrymme igen - öka din kapacitet med möjligheten att konfigurera upp till 2 hårddiskar. M.2-platsen gör det möjligt att använda supersnabba NVME SSD-enheter för att öka din prestanda med hastigheter som är upp till 6x snabbare än en vanlig SSD-enhet.

Tangentbord med flerfärgad bakgrundsbelysning

Gör det till ditt


Anpassa tangentbordet efter din personlighet. Med ett spektrum av färger att välja mellan, kan du välja vilken kombination som helst som passar din sinnesstämning. Octane 15,6'' har programmerbara makrotangenter så att du kan tilldela kommandon till snabbtangenter som passar din egen personliga spelstil.

Konfigurerbar RAM


Med din Octane kan du anpassa minnet efter dina behov, då den har stöd för upp till enorma 64gb och du kan välja mellan hastigheterna 2133 MHz och 2400MHz.

Med DDR4-teknik - levererar högre prestanda, högre DIMM-kapacitet och förbättrad dataintegritet samtidigt som strömförbrukningen hålls på en låg nivå.

Kraftfull spelprestanda


NVIDIA G-SYNC ger dig vad du söker i en spelupplevelse. Smidig gaming utan frustration. Banbrytande teknik

Spela valfritt spel utan bildsläp, avbrott, flimmer eller artefakter. G-SYNC matchar dynamiskt skärmens uppdateringsintervall med grafikprocessorns bildfrekvens. Konfigurera med en 4K-skärm för en ultradetaljerad display med hög densitet, och kombinera med IPS-teknik för en klar bild med rätt färger.

Med kraften från en stationär dator och mobiliteten från en bärbar, kan du spela var och när du vill. Genom den 8:e generationens Intel-processorer för stationära datorer, och NVIDIA®:s raytracingaktiverade grafikprocessorer ur RTX-serien, håller Octane IV enkelt jämna steg även med de kraftfullaste stationära datorerna.

Anslutningar


 • 1. 3,5 mm ljudingång
 • 2. 3,5 mm mikrofoningång
 • 3. 3,5 mm hörlursutgång
 • 4. 3,5 mm 2-i-1 ljuduttag (Hörlurar/ S/PDIF)
 • 5. USB 2.0
 • 6. USB 3.0
 • 7. Kensington Security Slot
 • 8. RJ-45 Ethernetport
 • 9. Thunderbolt™ 3 / USB 3.1 Gen 2 kombinationsport (Typ C)
 • 10. USB 3.1 Gen 2 (Typ C)
 • 11. 2 x USB 3.0 (1 x strömförsörjd)
 • 12. 6 i 1 kortläsare (MMC / RSMMC / SD / Mini SD / SDHC / SDXC)
 • 13. HDMI 1.4b/2.0-utdataport med HDCP
 • 14. 2 x Mini Displayport v1.3
 • 15. Strömförsörjning

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.