15.6" Octane V

Kraften hos en stationär PC


Upplev den ultimata bärbara speldatorn i 15,6 tum stora Octane V. Med 8:e generationens Intel® Core™-processorer och grafikprocessorn NVIDIA™ Pascal har Octane V inga problem att mäta sig med motsvarande skrivbordsdatorer.

Octane utmärker sig verkligen med ett aggressivt & stiligt chassi som inbegriper ett anpassningsbart tangentbord med LED-belysning i flera färger.

Konfigurera nu

Intel® Core™ Processorer

8:e generationens prestanda


Konfigurera din nya bärbara speldator med någon av Intel® Core™-processorerna i5 & i7 för att släppa loss kraften i 8:e generationens Intel® Core™ på dina motståndare.

Upplev skrivbordsprestanda med komponenter för skrivbordsdatorer; Octane VIII låter Intelprocessorer nyttjas fullt ut i en kompakt och mobil formfaktor.

Var beredd på fantastiska och djupa upplevelser i spel, VR och underhållning var du än befinner dig.

10: De allra bästa bärbara datorerna för spel

Design och prestanda, finslipade.


15,6 tum stora Octane V kan konfigureras med grafikkorten NVIDIA® GeForce® GTX 1060 och GTX 1070 - så att du kan ta med dig spelprestanda som motsvarar en skrivbordsdator.

NVIDIA Pascal är världens mest avancerade GPU-arkitektur för spel med omvälvande prestanda, innovativ teknik och verklighetstrogen, nästa-generations VR. Med lysande spel som både är bildmässigt och ljudmässigt fängslande, är detta ett helt nytt sätt att spela.

Möjlighet till överklockning

Få ut maximalt av din bärbara dator


Ta kontrollen över din överklockning med kontrollcentret. Öka din grafikprestanda med över 10 % med ett enda klick.*

Skräddarsy Octane V enligt dina krav med fyra prestandaalternativ att välja mellan: tyst, energisnål, prestanda och underhållning.

* Baserat på 3DMark 11-riktvärden för Octane V med GTX 1060 & GTX 1070, där prestandan vid överklockning ökade 12,2 % respektive 9,6 % .

Öka ditt lagringsutrymme

Reducera dina laddningstider


Få aldrig slut på utrymme igen - öka din kapacitet med möjligheten att konfigurera upp till 2 hårddiskar. M.2-platsen gör det möjligt att använda supersnabba NVME SSD-enheter för att öka din prestanda med hastigheter som är upp till 6x snabbare än en vanlig SSD-enhet.

Tangentbord med flerfärgad bakgrundsbelysning

Gör det till ditt


Anpassa tangentbordet efter din personlighet. Med ett spektrum av färger valbart kan du välja en kombination som passar ditt humör. 15,6 tum stora Octane V låter dig programmera tangenter så att du kan personanpassa ditt spelande.

Konfigurerbar RAM


Anpassa minnet i Octane V efter dina behov, upp till hela 64 GB och med hastigheter från 2133 till 2400 MHz.

Med DDR4-teknik - levererar högre prestanda, högre DIMM-kapacitet och förbättrad dataintegritet samtidigt som strömförbrukningen hålls på en låg nivå.

Kraftfull spelprestanda


NVIDIA G-SYNC ger dig mer av de spelupplevelser du vill ha. Uppslukande grafik utan förvrängningar. Omvälvande teknik.

Ta dig an valfritt spel utan förvrängningar, lagg, flimmer eller artefakter. G-SYNC matchar dynamiskt skärmens uppdateringsfrekvens med grafikprocessorn.

Med skrivbordsdatorns kraft och den bärbara datorns portabilitet kan du spela varsomhelst, närsomhelst. Med 8:e generationens Intel®-processorer och NVIDIA®s grafikprocessorer i 10 Series kan Octane V med lätthet mäta sig med även de kraftfullaste skrivbordsdatorerna.

Anslutningar


 • 1. 3,5 mm ljudingång
 • 2. 3,5 mm mikrofoningång
 • 3. 3,5 mm hörlursutgång
 • 4. 3,5 mm 2-i-1 ljuduttag (Hörlurar/ S/PDIF)
 • 5. USB 2.0
 • 6. USB 3.0
 • 7. Kensington Security Slot
 • 8. RJ-45 Ethernetport
 • 9. Thunderbolt™ 3 / USB 3.1 Gen 2 kombinationsport (Typ C)
 • 10. USB 3.1 Gen 2 (Typ C)
 • 11. 2 x USB 3.0 (1 x strömförsörjd)
 • 12. 6 i 1 kortläsare (MMC / RSMMC / SD / Mini SD / SDHC / SDXC)
 • 13. HDMI 1.4b / 2.0 utgång med HDCP*
 • 14. 2 x Mini Displayport v1.3
 • 15. Strömförsörjning

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.