NZXT H-serien

H500 och H200i

NZXT:s vision för moderna datorer

H500 and H200i

Hela H-serien visar på NZXT:s vision för moderna datorer och inkluderar formfaktorer från medel-tornet ATX ner till Mini-ITX. Varenda en inkluderar byggarvänliga funktioner som generöst luftflöde, löstagbara fästen för att montera fläktar och kylare, ett patentsökt kabelhanteringssystem, signatur PSU-hölje och kabelhanteringspanel, och en fantastisk härdad glaspanel.

Konfigurera nu

* Bilden visas endast av illustrativa skäl. Komponenterna som visas kanske inte är möjliga att konfigurera.

H500 chassi

H500

Kompakt medeltorn-hölje med härdat glas

H500 visar på signatur-designen hos höljena i NZXT H-serien. Den eleganta konstruktionen enbart i stål inkluderar det ikoniska kabelhanteringssystemet för att strömlinjeforma byggande och uppgradering av ditt system. Du kan enkelt bygga ett kraftfullt system med många alternativ för lagring och kylning. H500 inkluderar två stycken Aer F* fläktar och en sömlös härdad glaspanel.

H200i chassi

H200i

CAM-drivet premium mini-ITX chassi

H200i visar på NZXT:s vision för modernt PC-byggande. Detta premium mini-ITX hölje har en unik CAM-driven smart enhet som driver RGB-belysning och fläktprestanda digitalt. Du kan enkelt kontrollera RGB-belysning och fläktar, medan adaptiv ljudreducering optimerar ditt bygges akustik genom maskininlärning och ideala fläktinställningar. Inkluderar två integrerade Aer F-fläktar och en RGB LED-remsa för att höja utseendet hos ditt bygge när det ses genom H200:s fantastiska härdade glaspanel.

Vacker hantverksskicklighet

H-seriens höljen finns i fyra färgkombinationer för att matcha din smak, och dess eleganta konstruktion helt i stål delas av alla storlekar i den nya H-serien. Den härdade glaspanelen, signatur PSU-höljet och den ikoniska kabelpanelen för att visa dina vackra byggen.

H-serien vinklad

Strömlinjeformad kylning

Vi förenklade installation av vattenkylning: ett främre fäste är designat för kylare upp till 280 mm, och integrerat reservoar-fäste för system med anpassade kylslingor. Aer F 120 mm fläktar är inkluderade för optimalt inre luftflöde. För att bevara ditt systems rena utseende är de främre och PSU-intagen fullt filtrerade.

H-serien sida

Smarta kontroller som spelar roll (i-versioner)

Med funktioner från våra HUE+ och GRID+ V3 digitala kontrollers, tillåter den CAM-kontrollerade smarta enheten enkel kontroll av RGB-belysning och fläktar genom vår intuitiva CAM-programvara. Välj från fördefinierade ljus- och fläktlägen eller skapa din egen för att matcha ditt system perfekt. De inkluderade RGB-remsorna har individuellt anpassningsbara LED-ljus och du kan lägga till upp till två ytterligare remsor.

smarta kontroller

Rekommenderade specifikationer