GET SUPER POWERS

GeForce® RTX Super Series

Nu har den nya GeForce RTX SUPER-serien ännu fler kärnor och bättre klockfrekvens, vilket innebär en prestanda som är upp till 25 % snabbare än den ursprungliga RTX 20-seriens. Det är dags att utrusta sig med superkrafter.

GeForce® RTX 2080 SUPER™

GeForce® RTX 2070 SUPER™

GeForce® RTX 2060 SUPER™

Konfigurera nu

Bilderna är endast avsedda för illustrerande ändamål. Brand och modell för annonserad produkt kan variera.

SUPERKRAFTERNA HOS TURING

RT-KÄRNOR

Dedikerad strålspårningshårdvara möjliggör snabb strålspårning i realtid med fysiskt korrekta skuggor, reflektioner, brytningar och global belysning.

TENSOR-KÄRNOR

Artificiell intelligens är den största teknikutvecklingen i historien och Turing tar den till datorgrafiken. Upplev kraften i AI-bearbetning som förbättrar spelprestandan med NVIDIA DLSS.

NÄSTA GENERATIONS SKUGGTEKNIK

VRS (Variable Rate Shading) fokuserar på bearbetning av detaljrika områden, vilket ökar prestandan. Mesh Shaders avancerade geometribearbetning stöder ett betydligt större antal objekt per scen, vilket öppnar upp för komplexare världar.

SAMTIDIG KÖRNING

Samtidig körning av flyttal och heltal gör det möjligt för Turing-GPU:er att effektivt bearbeta den tunga arbetsbelastningen i moderna spel.

Upplev RTX

Strålspårning är den heliga gralen inom spelgrafik som simulerar ljusets fysikalitet och skapar en verklighetstrogen återgivning av filmisk kvalitet i visuellt intensiva spel som aldrig förr.

Största generationsspring någonsin

*Metro Exodus, Ultra Game Settings, 1440p, i9-7900x, 16gb ram, Win 10 x64

YTTERLIGARE FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

Geforce Experience

Spela in videor, ta bilder och strömma i realtid, och tillgängliggör materialet för vänner. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience™ kan du göra allt det.

Game Ready Drivers

Få prestanda på topp, och smidigast möjliga upplevelse, direkt från start när du spelar.

DirectX 12/DXR

Gör det möjligt för utvecklare att lägga till fantastiska grafikeffekter till datorspel baserade på Microsoft Windows. GeForce-grafikkort med avancerade DX12-funktioner som strålspårning och VRS (Variable Rate Shading) gör spelen mer levande med verklighetstrogna visuella effekter och snabbare bildhastigheter.

NVIDIA Studio

Vi lever i en ny tid av kreativitet där de kreativa appar, som utgör en så stor del av våra liv, utvecklas snabbare än någonsin. NVIDIA-GPU:er för med sig en otrolig prestandaökning som gör att ditt arbete går mycket snabbare. Välkommen till NVIDIA Studio och till din nya, kreativare process.

4K

Installera den ultimata spelupplevelsen i 4K med GeForce RTX och se varenda liten detalj i de största spelen på marknaden.

NVIDIA-GSYNC®

Åtnjut väldigt bra flyt i spelen med uppdateringsfrekvenser på upp till 240 Hz, plus HDR med mera. Detta är den ultimata skärmen för spel och utrustningen som spelentusiaster väljer.

©2019 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-loggan, NVIDIA Turing, GeForce och RTX SUPER är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Alla andra varumärken och upphovsrätter tillhör respektive ägare.

Rekommenderade specifikationer

Fusion Ultimate

Från 38 250 kr inklusive moms och leverans

 • AMD Ryzen 7 5800X3D
 • GIGABYTE B550 GAMING X V2
 • 16GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200MHz
 • 24GB GEFORCE RTX 3090
 • 2TB SEAGATE BARRACUDA HDD

PULSAR PRO

Från 41 770 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i7-12700K
 • GIGABYTE Z690 UD
 • 32GB Corsair VENGEANCE 4800MHz
 • 24GB GEFORCE RTX 3090
 • 1TB SEAGATE BARRACUDA HDD

VORTEX XR

Från 43 200 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i9-11900K
 • GIGABYTE Z590 AORUS Master
 • 32GB Corsair VENGEANCE 3200MHz
 • 24GB GEFORCE RTX 3090
 • 1TB SEAGATE BARRACUDA HDD