GeForce RTX 4070 Ti

Beyond Fast

Ta ditt spelande och skapande till astronomiska höjder med NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Ti. Den är byggd med den ultraeffektiva NVIDIA Ada Lovelace-arkitekturen. Upplev snabb raytracing, AI-accelererad prestanda med DLSS 3, nya sätt att skapa och mycket mer.

Konfigurera nu

* Bilden är endast en illustration. Den konfigurerade komponenten kan ha ett annat märke, utseende och hårdvaruspecifikationer.

Rekommenderade specifikationer

Vortex Ultra

Vortex-Ultra

Från 24 790 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i5-14600K
 • Windows 11 Home
 • ASUS® TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
 • 32GB Corsair VENGEANCE 4800MHz KIT
 • 12GB GEFORCE RTX 4070
 • 1 TB SAMSUNG 990 PRO M.2

Fusion Ultimate

Fusion-Ultimate

Från 24 930 kr inklusive moms och leverans

 • AMD Ryzen 7 7800X3D
 • Windows 11 Home
 • ASUS® TUF GAMING B650-PLUS WIFI
 • 64GB Corsair VENGEANCE RGB 5600MHz
 • 8GB GEFORCE RTX 4060 Ti
 • 1 TB SOLIDIGM P44 PRO GEN 4 M.2

Pulsar Pro

Pulsar-Pro

Från 32 990 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i7-14700K
 • Windows 11 Home
 • ASUS® ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI
 • 32GB Corsair VENGEANCE RGB 5600MHz
 • 16GB GEFORCE RTX 4070 Ti SUPER
 • 2 TB SAMSUNG 990 PRO M.2

NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur

Före sin tid, före spelet.

nvidia chip

Nya strömmande multiprocessorer

Upp till 2x prestanda och energieffektivitet

Fjärde generationens tensorkärnor

Upp till 4x prestanda med DLSS 3 jämfört med brute-force-rendering

Tredje generationens RT-kärnor

Upp till 2x ray tracing-prestanda

nvidia-chip

Banbrytande GPU

NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur

nvidia-immersive

Realistisk och uppslukande grafik

Dedikerade ray tracing-kärnor

nvidia-dlss3

AI-accelererad prestanda NVIDIA DLSS 3

NVIDIA DLSS 3

nvidia-reflex

Spelvinnande lyhördhet

NVIDIA Reflex-plattform med låg latens

nvidia-encode

byggd för direktströmning

NVIDIA Encoder

nvidia-broadcast

AI-förbättrad röst och video

NVIDIA Broadcast-appen

nvidia-studio

Snabba upp din kreativitet

Nvidia Studio

nvidia-drivers

Prestanda och pålitlighet

Game Ready- och Studio-drivrutiner

Strålföljning

Hyperrealistiskt. Hypersnabbt.

Ada-arkitekturen släpper lös det praktfulla konceptet ray tracing, som simulerar hur ljus beter sig i den verkliga världen. Med kraften i RTX 40-serien och tredje generationens RT-kärnor kan du uppleva otroligt detaljerade virtuella världar som aldrig förr.

rtx on

NVIDIA DLSS 3

Prestandamultiplikator driven av AI.

DLSS är ett revolutionerande genombrott inom AI-driven grafik som kraftigt ökar prestandan. DLSS 3 drivs av nya fjärde generationens Tensor Cores och Optical Flow-accelerator på GeForce RTX 40 Series GPU:er, och använder AI för att skapa ytterligare högkvalitativa ramar.

rtx on
rtx on

NVIDIA Reflex

Seger mätt i millisekunder.

NVIDIA Reflex och GeForce RTX 40 Series GPU:er ger den lägsta latensen och den bästa känsligheten för en ultimat fördel i studens hetta. Reflex är byggd för att optimera och mäta systemets latens, och ger snabbare målsökning, snabbare reaktionstider och den bästa precisionen för tävlingsspel.

Toppverktyg för de kreativa.

nvidia-studio

Nvidia Studio

Dina idéer, förstärkta av NVIDIA Studio.

Ta dina kreativa projekt till nästa nivå med NVIDIA Studio. RTX 40-serien drivs av ny dedikerad hårdvara, som låser upp oöverträffad prestanda inom 3D-rendering, videoredigering och grafisk design. Upplev funktionsrika RTX-accelerationer i kreativa appar i toppklass, NVIDIA Studio-drivrutiner i världsklass konstruerade för att ge maximal stabilitet och en uppsättning exklusiva verktyg som utnyttjar kraften i RTX för AI-assisterade kreativa arbetsflöden.

Ta reda på mer
nvidia encoder

NVIDIA Encoder

Drömstreamen.

Stjäl showen med otrolig grafik och högkvalitativ och jämn livestreaming. GeForce RTX 40-serien drivs av 8:e generationens NVIDIA Encoder (NVENC), och den inleder en ny era av högkvalitativ sändning med nästa generations AV1-kodningsstöd. Den är gjord för att leverera högre effektivitet än H.264, vilket ger strålande streams med högre upplösningar. Dessutom gör exklusiva optimeringar i dina favoritappar för livestreaming att din publik får det bästa – varje gång.

nvidia broadcast

NVIDIA Broadcast

Din AI-drivna hemmastudio.

NVIDIA Broadcast-appen förvandlar vilket rum som helst till en hemmastudio. Den tar dina livestreams, röstchattar och videosamtal till nästa nivå med kraftfulla AI-effekter som borttagning av brus och rumseko, virtuell bakgrund och mer.

Ta reda på mer
nvidia omniverse

NVIDIA Omniverse

Anslut dina kreativa världar till ett universum av möjligheter.

NVIDIA Omniverse™ är en samarbetsplattform i 3D-design inom NVIDIA Studios verktygssvit för kreatörer. Byggd för att påskynda arbetsflöden och förena appar och tillgångar för att förverkliga dina idéer – snabbt.

nvidia canvas

NVIDIA Canvas

Appen som kombinerar AI och målning.

Använd AI för att förvandla enkla penseldrag till realistiska landskapsbilder. Skapa bakgrunder snabbt eller skynda på din konceptutforskning så att du kan lägga mer tid på att visualisera idéer.

YTTERLIGARE FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

nvidia drivers

Drivrutiner för spel

Spelklara GeForce-drivrutiner ger dig den bästa upplevelsen i dina favoritspel. De är finjusterade i samarbete med spelutvecklare och utförligt testade på tusentals hårdvarukonfigurationer för maximal prestanda och pålitlighet. Spelklara drivrutiner låter dig också optimera spelinställningarna med ett enda klick och förser dig med NVIDIA:s senaste teknik. Det är vad vi kallar spelklart.

geforce-experience

Geforce-upplevelsen

Fånga och dela videor, skärmdumpar och livestreamar med vänner. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience kan du göra allt. Detta är den oumbärliga följeslagaren till ditt GeForce-grafikkort.

nvidia gsyc

Nvidia G-Sync

Få smidigt spelande utan screen tearing med höga uppdateringsfrekvenser, plus HDR och mer. Detta är den ultimata skärmen för spel och förstavalet av utrustning för spelentusiaster.

nvidia ansel

Nvidia Ansel

Gör dina bilder från spelen till konst med detta kraftfulla fotoläge som tar bilder i 360 grader, HDR och superupplösning.

nvidia virual reality

Virtuell verklighet

Grafiken med högst prestanda ger de jämnaste och mest uppslukande VR-upplevelserna.

nvidia Resizable bar

RESIZABLE BAR

Resizable BAR är en avancerad PCI Express-funktion som gör att CPU:n får tillgång till hela GPU-rambufferten på samma gång, vilket förbättrar prestandan i många spel.

nvidia pegi

© 2022 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX och G-SYNC är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Övriga varumärken och upphovsrättsskyddad egendom tillhör respektive ägare.