3060Ti

GeForce RTX 3060-familjen

Det ultimata för spel

Med GeForce RTX™ 3060 Ti och RTX 3060 kan du ta dig an de senaste spelen med kraften från Ampere — 2:a generationens RTX-arkitektur från NVIDIA. Få otrolig prestanda med förbättrade strålföljnings- och Tensorkärnor, nya multiprocessorer för strömning och mycket snabbt G6-minne.

Konfigurera nu

* Bilden är endast en illustration. Den konfigurerade komponenten kan ha ett annat märke, utseende och hårdvaruspecifikationer.

Rekommenderade specifikationer

Quartz Ultra

Quartz-Ultra

Från 2 210 kr inklusive moms och leverans

  Quartz Elite

  Quartz-Elite

  Från 16 650 kr inklusive moms och leverans

  • Intel® Core™ i7-10700KF
  • GIGABYTE B560M DS3H V2 (rev. 1.0)
  • 16GB PCSpecialist PRO 2666MHz
  • 12GB GEFORCE RTX 3060
  • 2TB SEAGATE BARRACUDA HDD

  Quartz Pro

  Quartz-Pro

  Från 16 780 kr inklusive moms och leverans

  • AMD Ryzen 5 5600X
  • ASUS® PRIME B550-PLUS
  • 16GB Corsair VENGEANCE 3000MHz
  • 12GB GEFORCE RTX 3060
  • 2TB SEAGATE BARRACUDA HDD

  NVIDIA AMPERE-ARKITEKTUR

  • 2:A GENERATIONEN

   RT-KÄRNOR

   2× GENOMSTRÖMNING

  • 3:E GENERATIONEN

   Tensor-kärnor

   UPP TILL 2× GENOMSTRÖMNING

  • NYTT

   SM

   3× FP32-GENOMSTRÖMNING

  AI-acceleration med DLSS

  MAXIMAL BILDHASTIGHET. MAXIMAL KVALITET. DRIVS AV AI.

  NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) är banbrytande AI-rendering som med hjälp av Tensor-kärnorna på grafikprocessorerna GeForce RTX ökar bildhastigheten utan att göra avkall på kvaliteten. Det ger dig utrymme att höja inställningarna och upplösningen och få en otrolig visuell upplevelse. AI-revolutionen har nått spelvärlden.

  *Film inspelad på RTX 2060 med 3840x2160 maxinställning.

  Strålföljning

  Raytracing, den heliga graalen inom spelgrafik, simulerar ljusets fysiska beteende och ger realtidsrendering med filmkvalitet även till de mest visuellt intensiva spelen.

  SEGERN HÄNGER PÅ MILLISEKUNDER

  NVIDIA Reflex ger den ultimata konkurrensfördelen. Den kortaste fördröjningen. Den bästa mottagligheten. Drivs av grafikprocessorerna i GeForce RTX 30 Series och NVIDIA® G-SYNC®-monitorer. Pricka mål snabbare, reagera kvickare och sikta med mer precision med hjälp av revolutionerande teknik för att mäta och optimera systemets fördröjning i tävlingsspel.

  HÖJ NIVÅN PÅ DIN KREATIVITET

  Ta dina kreativa projekt till en helt ny nivå med en PC utrustad med en grafikprocessor i GeForce RTX 30 Series. Åtnjut AI-acceleration i de främsta kreativa apparna. Stöds av plattformen NVIDIA Studio med drivrutiner och exklusiva verktyg. Och byggd för att prestera på rekordtid. Oavsett om du renderar komplexa 3D-scener, redigerar video i 8K eller sänder live med den bästa kodningen och bildkvaliteten ger grafikprocessorerna GeForce RTX dig prestanda för att skapa på toppen av din förmåga.

  STRÖMMA SOM EN BOSS

  Stjäl showen med otrolig grafik och jämn strömning utan hack. Nästa generations hårdvarukodning och avkodning kombineras för att visa alla dina bästa ögonblick i minsta detalj. Och den helt nya NVIDIA Broadcast-appen tar dina sändningar till nästa nivå med kraftfulla AI-förmågor som förbättrar ljud- och videokvaliteten med effekter som virtuell bakgrund, automatisk ram på webbkameran och brusreducering på mikrofonen. Datorer med grafikprocessorer i GeForce RTX 30 Series ger dig prestandan och bildkvaliteten du behöver för att visa det bästa för din publik, varje gång.