Datorer med GeForce RTX
30 Series

Det ultimata för spel

Datorer utrustade med grafikprocessorer i GeForce RTX™ 30-serien levererar den ultimata prestandan för spelare och skapare. De drivs av Ampere – NVIDIA:s RTX-arkitektur i 2:a generationen – med nya RT- och Tensor-kärnor samt multiprocessorer för att strömma den mest realistiska grafiken med strålföljning och AI-funktioner.

Konfigurera nu

* Bilden är endast en illustration. Den konfigurerade komponenten kan ha ett annat märke, utseende och hårdvaruspecifikationer.

Rekommenderade specifikationer

Onyx Elite


Från 25 840 kr inklusive moms och leverans

 • AMD Ryzen 7 3800XT
 • ASUS® ROG STRIX X570-F GAMING
 • 16GB Corsair VENGEANCE 2666MHz
 • 10GB GEFORCE RTX 3080
 • 1TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Onyx Pro


Från 28 700 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i9-10850K
 • ASUS® ROG STRIX Z490-F GAMING
 • 32GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200MHz
 • 10GB GEFORCE RTX 3080
 • 1TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Onyx Ultra


Från 47 340 kr inklusive moms och leverans

 • AMD Ryzen 9 3950X
 • ASUS® CROSSHAIR VIII HERO
 • 64GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200MHz
 • 24GB GEFORCE RTX 3090
 • 2TB SEAGATE IRONWOLF PRO

NVIDIA AMPERE-ARKITEKTUR

 • 2:A GENERATIONEN

  RT-KÄRNOR

  2× GENOMSTRÖMNING

 • 3:E GENERATIONEN

  TENSOR-KÄRNOR

  UPP TILL 2× GENOMSTRÖMNING

 • NYTT

  SM

  3× FP32-GENOMSTRÖMNING

RTX. IT'S ON.

Upplev dagens största succéspel som aldrig förr med den visuella exaktheten hos strålföljning i realtid samt den ultimata DLSS-prestandan med AI. RTX. Gör dig redo.

TA REDA PÅ MER

AI-acceleration med DLSS

MAXIMAL BILDHASTIGHET. MAXIMAL KVALITET. DRIVS AV AI.

NVIDIA DLSS är banbrytande AI-rendering som ökar bildhastigheten med 1,5×* eller mer, utan att göra avkall på kvaliteten, med hjälp av Tensor-kärnorna för AI på GeForce RTX. Det ger dig utrymme att höja inställningarna och upplösningen och få en otrolig visuell upplevelse. AI-revolutionen har nått spelvärlden.

TA REDA PÅ MER

* Prestandan baseras på kvalitetsläge och genomsnittlig bildhastighet i fem spel. Videoupptagning från RTX 2060 med 3 840 × 2 160 som de maximala inställningarna.

8K HDR-gaming

Med RTX 3090

Anslut, spela, spela in och titta i lysande HDR med upplösningar upp till 8K med GeForce RTX 3090. HDMI 2.1 möjliggör 8K-upplösning med en enda kabel. Spela in upp till 8K HDR-video med funktionen GeForce Experience™ ShadowPlay™ och spela upp smidigt med AV1-avkodning.

TA REDA PÅ MER

SEGERN HÄNGER PÅ MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex ger dig den ultimata fördelen i tävlingsspel, däribland VALORANT, Fortnite och Apex Legends. Den kortaste fördröjningen. Den bästa mottagligheten. Drivs av grafikprocessorerna i GeForce RTX 30 Series och NVIDIA® G-SYNC®-monitorer. Pricka mål snabbare, reagera kvickare och sikta med mer precision med hjälp av revolutionerande teknik för att mäta och optimera systemets fördröjning i tävlingsspel.

TA REDA PÅ MER

HÖJ NIVÅN PÅ DIN KREATIVITET

Ta dina kreativa projekt till en helt ny nivå med en PC utrustad med en grafikprocessor i GeForce RTX 30 Series. Åtnjut AI-acceleration i de främsta kreativa apparna. Stöds av plattformen NVIDIA Studio med drivrutiner och exklusiva verktyg. Och byggd för att prestera på rekordtid. Oavsett om du renderar komplexa 3D-scener, redigerar video i 8K eller sänder live med den bästa kodningen och bildkvaliteten ger grafikprocessorerna GeForce RTX dig prestanda för att skapa på toppen av din förmåga.

TA REDA PÅ MER

STRÖMMA SOM EN BOSS

Stjäl showen med otrolig grafik och jämn strömning utan hack. Nästa generations hårdvarukodning och avkodning kombineras för att visa alla dina bästa ögonblick i minsta detalj. Och den helt nya NVIDIA Broadcast-appen tar dina sändningar till nästa nivå med kraftfulla AI-förmågor som förbättrar ljud- och videokvaliteten med effekter som virtuell bakgrund, automatisk ram på webbkameran och brusreducering på mikrofonen. Datorer med grafikprocessorer i GeForce RTX 30 Series ger dig prestandan och bildkvaliteten du behöver för att visa det bästa för din publik, varje gång.

TA REDA PÅ MER

DIRECTX 12 ULTIMATE

Nu kan utvecklare lägga till ännu mer fantastiska grafikeffekter i Microsoft Windows-baserade PC-spel. GeForce RTX-grafikkort erbjuder avancerade DX12-funktioner som raytracing och variable rate shading, vilket ger liv till spelen tack vare ultrarealistiska visuella effekter och snabbare bildhastigheter.

YTTERLIGARE FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

SPEL I 8K HDR

Anslut, spela, spela in och titta i lysande HDR med upplösningar upp till 8K med GeForce RTX 3090. HDMI 2.1 möjliggör 8K-upplösning med en enda kabel. Spela in upp till 8K HDR-video med funktionen GeForce Experience™ ShadowPlay™ och spela upp smidigt med AV1-avkodning.

Geforce-upplevelsen

Spela in videor, ta bilder och strömma i realtid, och tillgängliggör materialet för vänner. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience kan du göra allt. Detta är den oumbärliga följeslagaren till ditt GeForce-grafikkort.

Drivrutiner för spel

Få prestanda på topp, och smidigast möjliga upplevelse, direkt från start när du spelar.

Virtuell verklighet

Grafiken med den högsta prestandan levererar de smidigaste och mest uppslukande upplevelserna i VR.

NVIDIA® G-SYNC®

Få en smidig, tear-free spelupplevelse med uppdateringshastigheter upp till 360 Hz, plus HDR och mer. Detta är den ultimata skärmen för spel och förstavalet av utrustning för spelentusiaster.

NVIDIA Ansel

Gör dina bilder från spelen till konst med detta kraftfulla fotoläge som tar bilder i 360 grader, HDR och superupplösning.

Köp Geforce rtx™ 30 series

FÅ WATCH DOGS: LEGION PLUS GEFORCE NOW™-MEDLEMSKAP*

Under en begränsad tid får du en digital nedladdning av Watch Dogs: Legion till din PC som ger dig en visuell upplevelse med andra generationens raytracing i filmkvalitet och prestandaförbättring med AI-driven DLSS. Dessutom ingår ett års GeForce NOW Founders-medlemskap. Upplev den legendariska GeForce-spelupplevelsen var som helst när du kan strömma ditt bibliotek av PC-spel till alla dina enheter via molnet.

Regler och villkor.

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.