Nvidia pc-erbjudanden

NVIDIA-drivna erbjudanden

Drivs av NVIDIA DLSS och NVIDIA Reflex.

Kolla in de senaste NVIDIA-drivna erbjudandena.

Se erbjudanden

* Visade bilder är endast i illustrationssyfte. Den faktiska produkten kan variera i specifikation och utseende.

Kvalitet utan kompromisser med högre prestanda

Njut av strålföljning och ultrahög upplösning med DLSS-teknik. Den använder avancerad AI-rendering för att åstadkomma en bildkvalitet som motsvarar skärmens upplösning – och ibland är ännu bättre – när bara en bråkdel av pixlarna renderas konventionellt. Avancerad teknik för temporal feedback ger dig otroligt skarpa detaljer i bilden och förbättrar stabiliteten från bildruta till bildruta.

nvidia-video
dlss resolution

DLSS-superupplösning

Ökar prestandan på alla GeForce RTX GPU:er genom att använda AI för att mata ut bilder med högre upplösning från en input med lägre upplösning. DLSS tar ett urval av flera bilder med lägre upplösning och använder rörelsedata och feedback från tidigare bilder för att återskapa bilder med originalkvalitet.

AI-driven prestandahöjning

AI-rendering på dedikerade Tensor-kärnor ger dig otrolig prestanda, ökar bildhastigheten och möjliggör maximering av grafikinställningarna och upplösningen ända upp till 8K.

dlss chart

Prestanda med RTX 3080 på 3 840 × 2 160, maximala grafikinställningar, DLSS-prestandaläge och med strålföljning.

Förvandla dina favoritspel.

DLSS håller på att förvandla branschen och finns nu i över 200 spel och appar, från de största kassasuccéerna som Cyberpunk 2077 och Marvels Spider-Man Remastered, till indiefavoriter som Deep Rock Galactic, med en ständig integrering av nya spel.

dlss games