14" LAFITÉ IV

Ny design med slimmad ram


Lafité IV är en elegant bärbar dator, utformad för lång batteritid och portabilitet, och baserad på 10:e generationens Intel® Core™-processor. Denna bärbara dator, med en tjocklek på endast 18,8 mm och vikt på 1,4 kg, är mångsidig och redo att ta sig an flera uppgifter direkt från början.

Konfigurera nu

Kraftfullare än någonsin!

10:e Generationens Intel® Core-Processor


Lafité IV med Intel® Core™-processorer. Intel Inside®. Extraordinär prestanda utvändigt.

10:e generationens processorer i Intel® Core™-familjen höjer återigen ribban för Intels senaste processorer, med bättre respons än någonsin förr, fantastisk underhållning & spelbarhet och mer naturliga, intuitiva interaktioner med den bärbara datorn.

Fantastisk skärm

Full HD IPS 1920 x 1080


Med en IPS-panel i full HD (1920 x 1080) kan du räkna med korrekt färgåtergivning från alla vinklar. Till skillnad från standardpaneler förvrängs inte bilden på IPS-paneler vid snabba rörelser på skärmen.

Har nu smal ram så att du får en stor yta att titta på med minimal distraktion i ditt arbete.

Bakgrundsbelyst tangentbord


Med belysningen i Lafités tangentbord kan du nu skriva med lätthet i svagt ljus och även i mörker. Lafité har ett flertal olika ljusstyrkor, och du kan justera ljuset så att det passar din arbetsmiljö.

Slimmad och stark


Med en tjocklek på endast 18,8 mm har Lafité-datorerna mycket prestanda i ett slimmat format. Ett högkvalitativt aluminiumhölje ger ett robust yttre som gör den bärbara datorn hållbar och rigid.

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.