Lafité III

Nu med en slimmad, kraftfullare och starkare design


13,3" stora Lafité III med lång batteritid är en elegant bärbar dator baserad på 7:e generationens processorteknik från Intel Core™. Denna bärbara dator med en tjocklek på 17,8 mm och vikt på endast 1,3 kg har många funktioner och är redo för många uppgifter direkt från början.

KONFIGURERA NU

Kraftfullare än någonsin!

8:e generationens Intel® Core™ processorer


Lafité III med Intel® Core™-processorer. Intel Inside®. Extraordinär prestanda utvändigt.

8:e generationens processorer i Intel® Core™-familjen höjer återigen ribban för Intels senaste processorer, med bättre respons än någonsin förr, fantastisk underhållning & spelbarhet och mer naturliga, intuitiva interaktioner med den bärbara datorn.

Fantastisk skärm

Full HD IPS 1920 x 1080


Med en IPS-panel i full HD (1920 x 1080) kan du räkna med korrekt färgåtergivning från alla vinklar. Till skillnad från standardpaneler påverkas inte bilden på IPS-paneler av beröring.

IPS-paneler kan bearbeta snabba signaler utan dataförlust genom användning av koppartråd med låg resistans. De har klara bilder och en stabil responstid.

Bakgrundsbelyst tangentbord


Med belysningen i Lafités tangentbord kan du nu skriva med lätthet i svagt ljus och även i mörker. Lafité har ett flertal olika ljusstyrkor, och du kan justera ljuset så att det passar din arbetsmiljö.

Slimmad och stark


Med en tjocklek på endast 17,8 mm har den bärbara datorn Lafité hög prestanda i ett slimmat format. Ett hölje av högkvalitativt aluminium ger en robust design som gör den bärbara datorn hållbar och rigid.

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.