Intel® Xeon® Scalable Processorer

Extraordinär prestanda. Oöverträffad flexibilitet.

Konfigurera nu

Intel® Xeon® Scalable Processorer

Låt oss introducera tredje generationens Intel® Xeon® skalbara processorer, en balanserad arkitektur som levererar inbyggd AI-acceleration och avancerade säkerhetsfunktioner som gör att du kan placera din arbetsbelastning säkert där de presterar som bäst - från "edge" till moln.

Den tredje generationens Intel® Xeon® skalbara processor drar nytta av årtionden av innovation gällande de vanligaste kraven på arbetsbelastning, med stöd av nära partnerskap och djupa integrationer med världens mjukvaruledare och lösningsleverantörer. Tredje generationens Intel® Xeon® skalbara processorer är optimerade för många arbetsbelastningstyper och prestandanivåer, med den konsekventa, öppna Intel-arkitekturen du känner till och litar på.

Datacenterapplikationer

När kraftfull ny teknik förvandlar företag kan Intels stora portfölj av lösningar hjälpa organisationer att dra nytta av dessa revolutionerande innovationer.

Molntjänster

Idag, mer än någonsin, behöver organisationer fjärråtkomst till dator-, lagrings- och nätverksresurser. Intel® Data Center Cloud Solutions är utformade för att leverera tillförlitlig, skalbar, arbetsbelastningsoptimerad prestanda.

Artificiell intelligens

AI blir allt viktigare för att betjäna kunder, men det är fortfarande en utmaning att distribuera den infrastruktur som behövs för att understödja AI i stor skala. Intel gör implementeringsprocessen snabb och enkel.

Högpresterande datoranvändning

Intel®-lösningar är kärnan i några av världens kraftfullaste superdatorer. Förbered dig på att ta itu med de mest komplexa arbetsbelastningarna och morgondagens utmaningar med en högpresterande Intel-driven datorplattform.

Avancerad analys

Avancerad analys håller på att bli ett viktigt verktyg för företag som använder data för att effektivisera verksamheten och förbättra kundupplevelsen. Intel erbjuder en stadig grund för analyser i alla organisationer.

Skapa verkligt värde med Intel Edge-teknik och -lösningar

Vi har ägnat åratal åt att lösa komplexiteten i IT-driftsskillnader genom att finjustera och validera "edge"-mjukvara, och vi har arbetat med våra samarbetspartners för att tillhandahålla hundratals marknadsfärdiga paket till våra kunder, skapade utifrån fler än 15 000 slutanvändarinstallationer. Det hela stöds av ett pålitligt, moget utvecklingsekosystem. Du vet att det finns där när det gäller. Skyltfönster, mobiltorn, fabriksgolv – oavsett vilken "edge" du gör anspråk på, drivs din "edge" av Intel.