Supercharge your gaming.

Få 3 spel och annat vid köp av en berättigande enhet som drivs av en Intel® Core™ i7 eller i9-processor med Intel® Arc™ 5 eller 7-grafik.

Konfigurera nu

Utnyttja erbjudandet senast 31 januari 2023.

Rekommenderade specifikationer

Arc Master

Arc-Master

Från 24 530 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i7-12700K
 • ASUS® ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI
 • 32GB Corsair VENGEANCE 4800MHz
 • 16GB INTEL ARC A770

Arc Extreme

Arc-Extreme

Från 26 920 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i7-12700K
 • ASUS® ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI
 • 32GB Corsair DOMINATOR PLATINUM 5600MHz
 • 16GB INTEL ARC A770

Arc Goliath

Arc-Goliath

Från 33 020 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i9-12900K
 • ASUS® ROG MAXIMUS Z690 HERO WIFI
 • 64 GB Corsair DOMINATOR RGB 5200 MHz
 • 16GB INTEL ARC A770

Full nedladdning

Call of Duty®: Modern Warfare® II kastar spelarna in i en global konflikt utan motstycke där de ikoniska medlemmarna från Task Force 141 återvänder.

Infinity Ward ger fansen en toppmodern spelupplevelse med helt ny vapenhantering, ett avancerat AI-system, en ny Gunsmith och en rad andra spel- och grafikinnovationer som lyfter serien till nya höjder.

Full nedladdning

Gotham Knights är ett open-world, action-RPG som utspelar sig i ett Gotham City som är det mest dynamiska och interaktiva hittills. Patrullera Gothams fem distinkta stadsdelar ensam eller i grupp och slå ned på kriminella aktiviteter varhelst du stöter på dem.

Ditt eftermäle börjar nu. Inta stridsscenen.

Full nedladdning

Ghostbusters: Spirits Unleashed är ett roligt, flerspelarspel som är perfekt för alla skicklighetsnivåer. Fyra protonpacksvingande spökjägare försöker fånga ett spöke som hemsöker unika platser i asymmetriska flerspelardrabbningar (online eller offline) Allteftersom spelarna avancerar låser de upp kosmetika och uppgraderingar för både spökjägare och spöken för att utveckla sina spelupplevelser. Utseendet och känslan hos universumet ger fansen en uppslukande upplevelse som låter dem leva ut sina spökjägarfantasier. Oavsett om du jagar eller spökar är spelet lätt att lära sig och kul att behärska!

Spelinnehåll

Bloodhunt är ett spännande free-to-play battle royale-spel som utspelar sig i Prag, härjat av ett hänsynslöst krig mellan vampyrklaner. Använd dina övernaturliga krafter för att jaga och överlista dina rivaler och inkvisitionssoldater i denna actionfyllda tredjepersonsskjutare. Utrusta dig, livnär dig på potent blod för att öka dina krafter, trotsa tyngdlagen för att slå till varifrån som helst och dominera natten!

Välj 3 av 5 kreativitetstitlar:

1 års prenumeration

Beskär, förfina, lägg till visuella effekter och dela – PowerDirector 365 erbjuder videoredigeringsverktyg med studiokvalitet och ett intuitivt arbetsflöde.

Full nedladdning

Häpnadsväckande skarpa tryck. Högupplöst beskärning i postproduktion. iPhonefoton som ser ut som om de kommer från en DSLR.

Oavsett varför du förstorar dina foton vill du alltid ha bästa möjliga kvalitet på dina resultat. Gigapixel AI är för närvarande den enda tillgängliga fotoförstoringsprodukten som faktiskt kan lägga till detaljer i ditt förstorade foto.

3 månaders prenumeration

XSplit låter personer och företag komma i kontakt, skapa innehåll och dela idéer.

Producera virtuella event, skapa direktströmmat innehåll och annat med XSplit Broadcaster. Skaffa klassledande, AI-driven virtuell bakgrundsborttagning, -suddning och -ersättning med XSplit VCam.

3 månaders prenumeration

6 månaders prenumeration

Video Pro X revolutionerar videoredigering och erbjuder ett imponerande utbud av professionella verktyg som ligger i framkant av teknikutvecklingen. Allt ingår som du behöver för att göra en fullständig film snabbare och lättare än med någon annan videoredigeringsmjukvara.

Kom igång nu

Köp en berättigande Intel® Core™ i7 eller i9-processor med Intel® Arc™ 5 eller 7-grafik.


 1. Gå till softwareoffer.intel.com/gamingaccess
 2. Logga in eller skapa ett konto. Observera att ditt telefonnummer krävs för att verifiera och få tillgång till kontot.
 3. När ditt konto har verifierats kan du logga in och ange din huvudnyckel senast den 31 januari 2023 för att hämta din programvara.
 4. Godkänn villkoren för erbjudandet och svara på den korta enkäten.
 5. Välj och gör anspråk på tillgängliga programvaruprodukter.