Accelerera ditt spel.

Få två spel och mer därtill vid köp av en enhet med processorn Intel® Core™ i5 och grafikkortet Intel® Arc™ 3 som omfattas av erbjudandet.

Konfigurera nu

Utnyttja erbjudandet senast 31 januari 2023.

Rekommenderade specifikationer

Arc Spark

Arc-Spark

Från 11 670 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i5-12600KF
 • ASUS® PRIME H610M-A D4
 • 8GB Corsair VENGEANCE 3200MHz
 • 6GB INTEL ARC A380 CHALLENGER ITX

Arc Pro

Arc-Pro

Från 15 120 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i5-12600KF
 • ASUS® TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4
 • 16GB Corsair VENGEANCE 3200MHz
 • 6GB INTEL ARC A380 CHALLENGER ITX

Arc Ultra

Arc-Ultra

Från 17 370 kr inklusive moms och leverans

 • Intel® Core™ i5-12600K
 • ASUS® TUF GAMING Z690-PLUS WIFI D4
 • 16GB Corsair VENGEANCE 3200MHz
 • 6GB INTEL ARC A380 CHALLENGER ITX

Få två spel:

Full nedladdning

The Settlers är ett realtidsstrategispel med en 30-årig historia som bygger på utforskande, expansion erövring.

Full nedladdning

Ghostbusters: Spirits Unleashed är ett roligt, flerspelarspel som är perfekt för alla skicklighetsnivåer. Fyra protonpacksvingande spökjägare försöker fånga ett spöke som hemsöker unika platser i asymmetriska flerspelardrabbningar (online eller offline) Allteftersom spelarna avancerar låser de upp kosmetika och uppgraderingar för både spökjägare och spöken för att utveckla sina spelupplevelser. Utseendet och känslan hos universumet ger fansen en uppslukande upplevelse som låter dem leva ut sina spökjägarfantasier. Oavsett om du jagar eller spökar är spelet lätt att lära sig och kul att behärska!

Välj två av fem kreativitetstitlar:

1 års prenumeration

Beskär, förfina, lägg till visuella effekter och dela – PowerDirector 365 erbjuder videoredigeringsverktyg med studiokvalitet och ett intuitivt arbetsflöde.

Full nedladdning

Häpnadsväckande skarpa tryck. Högupplöst beskärning i postproduktion. iPhonefoton som ser ut som om de kommer från en DSLR.

Oavsett varför du förstorar dina foton vill du alltid ha bästa möjliga kvalitet på dina resultat. Gigapixel AI är för närvarande den enda tillgängliga fotoförstoringsprodukten som faktiskt kan lägga till detaljer i ditt förstorade foto.

3 månaders prenumeration

XSplit låter personer och företag komma i kontakt, skapa innehåll och dela idéer.

Producera virtuella event, skapa direktströmmat innehåll och annat med XSplit Broadcaster. Skaffa klassledande, AI-driven virtuell bakgrundsborttagning, -suddning och -ersättning med XSplit VCam.

3 månaders prenumeration

6 månaders prenumeration

Video Pro X revolutionerar videoredigering och erbjuder ett imponerande utbud av professionella verktyg som ligger i framkant av teknikutvecklingen. Allt ingår som du behöver för att göra en fullständig film snabbare och lättare än med någon annan videoredigeringsmjukvara.

Få dessutom:

Spelinnehåll

Bloodhunt är ett spännande free-to-play battle royale-spel som utspelar sig i Prag, härjat av ett hänsynslöst krig mellan vampyrklaner. Använd dina övernaturliga krafter för att jaga och överlista dina rivaler och inkvisitionssoldater i denna actionfyllda tredjepersonsskjutare. Utrusta dig, livnär dig på potent blod för att öka dina krafter, trotsa tyngdlagen för att slå till varifrån som helst och dominera natten!

Kom igång nu

Köp processorn Intel® Core™ i5 med grafikkortet Intel® Arc™ 3 som omfattas av erbjudandet.


 1. Gå till softwareoffer.intel.com/gamingaccess
 2. Logga in eller skapa ett konto. Observera att ditt telefonnummer krävs för att verifiera och få tillgång till kontot.
 3. När ditt konto har verifierats kan du logga in och ange din huvudnyckel senast den 31 januari 2023 för att hämta din programvara.
 4. Godkänn villkoren för erbjudandet och svara på den korta enkäten.
 5. Välj och gör anspråk på tillgängliga programvaruprodukter.