Omvandla ditt arbetsflöde

Processorserien Intel® Core™ X är den ultimata plattformen för en PC att skapa på: med upplåsta processorer tänjer den nya Intel® Core™ X-serien på gränserna för prestanda och är utformad för skaparens avancerade arbetsflöden med skiftande behov: foto- och videoredigering, visuella effekter, rörlig grafik, spelutveckling och 3D-animation.

Konfigurera ett system med Intel® Core™ X-serien från PCSpecialist idag och omvandla ditt arbetsflöde!

Konfigurera nu

Möt Justin “Coro” Kaufman, grundare och art director på Massive Black*. Coro är en av spelbranschens mest eftersökta konstnärer och förlitar sig på processorn Intel® Core™ i9 Extreme Edition för att levandegöra sina högkvalitativa alster. Se hur processorerna i Intel® Core™ X-serien förändrade Coros kreativa arbete.

Arbeta hårdare & smartare

Hur mycket tid lägger du på att rendera 3D-grafik? Förändra ditt animationsarbete med processorn Intel® Core™ i9 Extreme Edition och upplev en signifikant förbättring av prestandan när du arbetar med modellering i 3D och animationsapplikationer. Även vid arbete som kräver mycket datorkraft, som rörlig grafik och digitala illustrationer i stor skala, klarar du dig utan att kompromissa med vare sig kvalitet eller effektivitet.

Få kraft till att skapa

Dra nytta av processorfamiljen Intel® Core™ X 44 PCI-expressbanor för att få ut den fulla kraften i din hårdvara, som videokort och USB 2-enheter. Välj en processor som matchar dina behov med mellan 6 och 18 kärnor totalt, som gör dig ännu mer produktiv när du skapar. Fler banor och fler kärnor innebär att mer data kan färdas snabbare.

Ökad mottaglighet

Processorfamiljen Intel® Core™ X är byggd för att stödja tekniken Intel® Optane™ för kortare svarstid i appar och för att snabba på system. SSD:n 905P med Intel® Optane™ är optimerad för din arbetsstation, så att du får en förstklassig lagring på arbetsstationen med branschledande prestanda1 och blir trygg i ditt skapande, även när det handlar om arbete som ställer höga krav på lagringskapacitet.

1 Bästa prestanda enligt en jämförelse av marknadens bästa SSD-diskar, utförd av Tom’s Hardware och publicerad 19 januari 2018. Se https://www.tomshardware.com/reviews/best-ssds,3891.html

© Intel Corporation 2018. Alla rättigheter förbehållna. Intel, Intels logotyp, Intel Core och Intel Optane är varumärken som tillhör Intel Corporation eller dess dotterbolag i USA och/eller andra länder. *Övriga namn och varumärken kan utgöra andras egendom.

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.