14.1” Gemini II

Produktiv och stilfull


Premiär för 14 tum stora Gemini, en bärbar dator på grundnivån som är utformad för produktivitet och portabilitet. Drivs av Intel® Celeron®-processorer, så den är idealisk för vardagens datorarbete.

Konfigurera nu

Intel® Celeron®-processorer

Där prestanda och värde möts

Nu kan du njuta av upplevelsen du vill ha med en bärbar dator på grundnivå, med säkerheten och sammankopplingarna du behöver för att vara trygg. Intel® Celeron®-processorerna ger mer processor- och grafikprestanda i fler arbetstimmar med plattformen och operativsystemet du väljer, en bra upplevelse till ett rimligt pris om man bara använder datorn då och då.

Fantastisk skärm

IPS med full HD (1920 X 1080)

Med en IPS-panel i full HD (1920 x 1080) kan du räkna med korrekt färgåtergivning från alla vinklar. Till skillnad från standardpaneler påverkas inte bilden på IPS-paneler av beröring.

IPS-paneler kan bearbeta snabba signaler utan dataförlust genom användning av koppartråd med låg resistans. De har klara bilder och en stabil responstid.

Slimmad, stark design

Ett silvrigt aluminiumchassi på bara 14 mm!

Gemini har ett robust och blankt aluminiumchassi som ger en minimalistisk finish, en professionell framtoning och en hållbar formfaktor trots den ringa storleken. Med en tjocklek på 14 mm och vikt på endast 1,3 kg är Gemini en bra följeslagare i vardagen, med vilken du kan vara produktiv var du än är.

Anslutningar

  • 1. Micro HDMI1.4a-uttag
  • 2. USB 3.0-uttag
  • 3. Springa för Micro SD-kort
  • 4. Uttag för hörlurar/mikrofon
  • 5. Likström in

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.