23.6"Frontier

En elegant AIO-lösning


Frontier är det perfekta tillägget i ditt hemkontor, med en stilfull allt-i-ett-lösning för de som värderar utrymmet i arbetsrummet. Med kraften från ett utbud av 8:e generationens Intel® Core™-processorer kan du vara säker på att Frontier enkelt tar hand om dina multikörningsbehov.

Konfigurera nu

Intel® Core-processorer


Ligg steget före den digitala världen med 8:e generationens Intel® Core™-processorer och inbyggda säkerhetsfunktioner – för flerkärnig prestanda som uträttar arbetet snabbt och enkelt, så att du kan försjunka dig i häpnadsväckande underhållning.

Prestanda som en skrivbordsdator


Frontier kan konfigureras med liknande komponenter som i stationära datorer, så att du får samma prestanda och funktioner från de varumärken som du föredrar.

Designad för optimal kylning


Med en liten formfaktor är den termiska prestandan desto viktigare. Frontiers design möjliggör ett optimalt luftflöde med omfattande ventilering.

Supertunn främre ram

Den 23,6" stora skärmen med tunn ram ger dig en helhetsbild över ditt arbetsflöde. Med en form som ger användaren ett naturligt synfält möjliggör den böjda skärmen en optimal bildupplevelse.

Böjd skärm

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.