TILLBAKA TILL TOPPEN

DEN OFFICIELLA

FNATIC SPEL-PC:N

Oavsett om du vill finslipa ditt spraymönster i CS:GO eller öva på din jungling i League of Legends, så kommer den officiella Fnatic spel-PC:n att garantera att du får den där #FNATICWIN. Skräddarsydd för e-sport och tävlingsspel, kombinerar Fnatics spel-PC ett noggrant utvalt spektra av komponenter för att ge dig en fördel gentemot konkurrenterna, och den höjning du behöver för att ta ditt spel till nästa nivå.

AMD:s tredje generations Ryzen™-processorer och Radeon™ RX-grafikkort levererar den prestandamässiga fördelen för att kunna vinna i de hösta e-sporttitlarna. De tar bort prestandafrågorna från bordet, för att lägga fokus helt och hållet på själva spelet.

Tillgänglig nu för:

£2,299.00 *

Köp nu

* Priset anges i GBP. Priset kan skilja sig åt i din lokala region beroende på den aktuella valutakursen. Vänligen klicka dig fram till utcheckningen för att se priset för din region.

Bilderna tillhandahålls endast i illustrativt syfte. Den faktiska produkten kan variera utseendemässigt.

6-månaders Xbox Game Pass ingår!*

Upptäck ditt nya favoritspel

XBOX Game Pass på PC – obegränsad tillgång till fler än 100 högkvalitativa PC-spel på Windows 10. Spel läggs till hela tiden, så du har alltid något nytt att spela.

Så länge lagret räcker: få ett 6-månaders Xbox Game Pass för PC med varje Fnatic-speldator

Ta reda på mer

* Kräver Windows 10. Med förbehåll för att PC-specifikationer måste uppfylla minimisystemkrav. För mer information, klicka här.

Perfekt för dina favoriter bland e-sporttitlar

Rekommenderade speldatorer från FNATIC

FNATIC ELITE

FNATIC-ELITE

Från 19 570 kr inklusive moms och leverans

 • AMD Ryzen 5 5600X
 • 16GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200MHz
 • 8GB GEFORCE RTX 3060 Ti
 • 1TB SEAGATE BARRACUDA HDD
 • 250 GB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2

Fnatic Pro

Fnatic-Pro

Från 27 170 kr inklusive moms och leverans

 • AMD Ryzen 7 5800X
 • 16GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200MHz
 • 16 GB AMD RADEON™ RX 6800
 • 1TB SEAGATE BARRACUDA HDD
 • 500 GB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2

FNATIC Ultra

FNATIC-Ultra

Från 37 010 kr inklusive moms och leverans

 • AMD Ryzen 9 5950X
 • 32GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200MHz
 • 16 GB AMD RADEON™ RX 6900 XT
 • 4TB SEAGATE BARRACUDA HDD (5,400)
 • 1 TB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2

Designade och skapade av PCSpecialist

FNATIC spel-PCar

PCSpecialist är stolta över att erbjuda dig en spelplattform som är redo för e-sport, och som rekommenderas av en av de främsta organisationerna för e-sport i världen. Spela som ett proffs och ta ditt spelande till en ny nivå med Fnatics spel-PC:ar

Fnatic kräver det maximala av sina spel-PC:ar och av sig själva, för att hela tiden prestera på den högsta nivån inom e-sport. Fnatics spelare tränar, spelar övningsmatcher, och tävlar i turneringar online, och streamar till sina fans på system som är byggda av PCSpecialist, med kraft från AMD:s senaste teknologier.

Varje Fnatic spel-PC pryds med Fnatics varumärkessignatur.

Kabelhantering

Våra utbildade och erfarna tekniker tar hand om kabelhanteringen till din speldator genom att gömma onödiga kablar, för att din dator ska se organiserad och stilren ut.

Genomgående testad

Efter installationen av operativsystem och drivrutiner genomgår våra datorer ett produkttest under 24 timmar för att garantera stabilitet och prestanda.

Garanti och tekniksupport

Till våra datorer medföljer en 3-årig standardgaranti med tillgängliga uppgraderingsalternativ. Hos PCSpecialist jobbar utbildade supportmedarbetare som finns till hands för att ge dig bästa möjliga hjälp.

SPELETS SNABBASTE

AMD Ryzen™ processorer

Processorerna i AMD Ryzen™ 5000 Series klarar de mest krävande spelen och flertrådsuppgifter som 3D- eller videorendering och mjukvarukompilation utan att förta sig. Med upp till 16 kärnor, 32 trådar, klockfrekvens på upp till 4,9 GHz och upp till 72 MB cache levererar processorerna i AMD Ryzen™ 5000 Series prestanda som förändrar spelplanen.1

1. Per augusti 2020 har tredje generationens AMD Ryzen-processorer högre hastigheter (4,7 GHz jämfört med 4,3 GHz), mer minne (upp till 72 MB jämfört med upp till 40 MB), och mer bandbredd (fjärde generationens PCIe med 32 GB/s enkel väg jämfört med tredje generationens PCIe med 16 GB/s enkel väg) i jämförelse med andra generationens Ryzen-processorer. RZ3-68

PRESTANDA FÖR ATT REGERA I SPELEN

DRIVS AV NVIDIA RTX™ och AMD RADEON™

Överskrid dina gränser och utmana dina sinnen med de senaste högpresterande grafikkorten från NVIDIA RTX™ och AMD RADEON™. Få ett lyft i tävlingsspel genom att öka din bildhastighet så att du kan utklassa motståndarna i dina favoritspel.

VÄLKOMMEN TILL E-SPORT-VÄRLDEN

FNATIC ÄR EN LEDARE I DEN GLOBALA PROFESSIONELLA E-SPORT-RÖRELSEN

Fnatic grundades av Sam och Anne Mathews år 2004 i den professionella videospelbranschens tidiga dagar. Fnatic har sedan dess bidragit till att utforma den nya världssporten till ett snabbväxande fenomen.

Kärnan i Fnatic är dess talangfulla professionella spelare, som har vunnit hundratals turneringar och inspirerat ett community av tiotals miljoner fans. Fnatics spelare i världsklass representerar Fnatic i världens alla hörn, och deltar i mer än 75 internationella event per år med 9 olika spel (LoL, Dota 2, CS:GO, Apex Legends, Clash Royale, PUBG Mobile, Rainbow Six, FIFA och Fortnite). Med mer än ett årtionde av stora segrar, fortsätter Fnatic-teamet att ta plats i branschens framkant.

Mer än bara ett team, det är Fnatics mission att varje hushåll ska få ta del av e-sport. Fnatic har sitt huvudkontor i London, men är också verksamt i San Francisco, Berlin, Belgrad och Kuala Lumpur. Från att designa hårdvaruprodukter och -utrustning till att lansera community-upplevelser, är Fnatic dedikerat till att bygga det första globalt erkända livsstilsvarumärket som uppkommer från e-sportvärlden, och att fortsätta underhålla ny publik från när och fjärran.

esports equivalent of football super-team Real Madrid

Europe's biggest and most successful team

En sägenomspunnen historia & milstolpar

15

År på toppen

55m

Global publik

209

Mästerskap

370+

Medaljvinster

30

Olika spel

$15m

Vunna prispengar

E-sportutrustning utan bullshit

Efter 11 år av blod, svett och trasig utrustning... Fnatic vet vad som gör hårdvara fantastisk för e-sport. Utrustning för e-sport handlar om enkelhet, komfort, och pålitlighet - det är exakt vad du behöver för att prestera och ingenting annat. Fnatic-utrustning, professionell nivå designad av en av världens bästa e-sport-team.

Konfigurera din PC

En tillflyktsort för varje spelentusiast

Fnatics huvudkontor, London

Fnatics huvudkontor ligger i Londons hjärta, utrustat med PCSpecialist:s Fnatic spel-PC:ar för att förse Fnatic-spelarna med en plattform för att finslipa sina färdigheter i sina favoritspel inom e-sport.

I Fnatics huvudkontor finns flera spelrum samt ett eget dedikerat streaming-rum. De får alla sin kraft ifrån Fnatics spel-PC:ar. Det är verkligen en fantastisk plats för Fnatic-teamets träningsläger, där de kan vara förvissade om att de har den bästa utrustningen att öva på.

Vi använder cookies för att tillhandahålla en bättre tjänst. Fortsätt bläddra runt om du är nöjd med det eller läs vår integritetspolicy här.