ESL Certified Gaming PCs

Presenteras av PCSpecialist

Höj ditt spel en nivå och tävla som ett proffs med en officiellt certifierad ESL gaming-PC. Utrustad för att höja ditt spelande och ge blixtrande hastighet, optimerad för de senaste och bästa e-sporttitlarna.

Idag är e-sport den snabbast växande sporten. Där varje fan har en röst och varje spelare kan uppleva segerns spänning. ESL är fast beslutna att fortsätta utmana gränserna och det är även PCSpecialist.

Varje ESL gaming-PC är e-sportklar, officiellt certifierad av ESL och har officiell ESL-branding.

ESL Certified Pro

Esports PC

Spela ut, ta grepp på och dominera dina motståndare med en ESL-certifierad PRO Esports PC. Designad för tävlingsspel med hög bildhastighet, den senaste Intel® Core™ i9-11900K åttakärniga processorn och grafikkortet NVIDIA GeForce™ RTX 3080.

från

£2,499.00 *

köp nu

* Priset anges i GBP. Priset kan skilja sig åt i din lokala region beroende på den aktuella valutakursen. Vänligen klicka dig fram till utcheckningen för att se priset för din region.

Bilderna tillhandahålls endast i illustrativt syfte. Den faktiska produkten kan variera utseendemässigt.

ESL Certified Tournament

Esports PC

Missa inte ett ögonblick i slaget om att bli bäst inom konkurrenskraftig gaming. Den ESL-certifierade TOURNAMENT Esports-datorn erbjuder oöverträffad prestanda och är utvecklad för att ge dig fördelen du behöver över dina konkurrenter. Med den senaste Intel® Core™ i7-11700K åttakärniga processorn i kombination med NVIDIA GeForce™ RTX 3070.

från

£1,949.00 *

köp nu

* Priset anges i GBP. Priset kan skilja sig åt i din lokala region beroende på den aktuella valutakursen. Vänligen klicka dig fram till utcheckningen för att se priset för din region.

Bilderna tillhandahålls endast i illustrativt syfte. Den faktiska produkten kan variera utseendemässigt.

Kabelhantering

Våra utbildade och erfarna tekniker tar hand om kabelhanteringen till din speldator genom att gömma onödiga kablar, för att din dator ska se organiserad och stilren ut.

Genomgående testad

Efter installationen av operativsystem och drivrutiner genomgår våra datorer ett produkttest under 24 timmar för att garantera stabilitet och prestanda.

Garanti och tekniksupport

Till våra datorer medföljer en 3-årig standardgaranti med tillgängliga uppgraderingsalternativ. Hos PCSpecialist jobbar utbildade supportmedarbetare som finns till hands för att ge dig bästa möjliga hjälp.

11:e generationens Intel® Core-processorer

Utformade för spel

Intel fortsätter en 15-årig historia och sätter takten som teknologiledaren inom PC-gaming och e-sportupplevelser – levererar teknik i världsklass som utmanar gränserna för prestandan med stöd för ett växande ekosystem av viktiga ligor, varumärken och utgivare.

Intel är den globala teknikpartnern till Electronic Sports League (ESL), världens största e-sportnätverk och pionjär inom tävlingsspel. ESL grundades 2000 och driver högprofilerade internationella ligor och evenemang – allt på Intel.

NVIDIA GeForce RTX 30 Series-grafikkort

Högre bildhastighet vinner

GeForce RTX™ 30 Series GPU:er ger den ultimata prestandan för spelare och kreatörer. De drivs av Ampere – NVIDIA:s RTX-arkitektur i 2:a generationen – med nya RT- och Tensor-kärnor samt multiprocessorer för att strömma den mest realistiska grafiken med strålföljning och AI-funktioner.

Speldatorer utrustade med snabbare grafikkort ger högre bildhastigheter. Högre bildhastigheter låter dig se saker tidigare och ger dig en bättre chans att träffa ditt mål. Det är därför spelare med bättre grafikkort i genomsnitt har högre Kill/Death (KD)-förhållande.

* Bild endast för illustration. Konfigurerat grafikkort kan skilja sig åt gällande varumärke och estetik.

BLI EN DEL AV
ESL E-SPORTRESAN

Dina berättelser. Oslagbart engagemang. Timmarna du investerar.

ESL är vår gemenskap – vi vill att du är med och formar vart vi går härnäst. Allt börjar med spelarna. E-sport gör det möjligt för idrottare från hela världen att tävla och träna med varandra. Många av de hinder som gör det svårt att göra karriär inom traditionell sport existerar inte i vår värld.

ESL tror på starka amatör- och semiprofessionella scener som möjliggör en väg in till professionellt spel. Gå head-to-head med de mest professionella spelarna i världen och ta denna chans att utmana dem.